Цей сайт використовує реп'яшки
18+
Примітки

Відповідь

Параметри теми
Старий 26.03.2025, 11:23
Olga88 Olga88 зараз поза форумом
Beginner +

Дописи: 7
Цитували: 3
Olga88 is on a distinguished road
Типово

Цитата:
Допис від Татьяна Г Переглянути допис
Доброго дня. Дівчатка, може хтось знає, де потрібно реєструвати імпланти Ментор? Завчасно дякую за допомогу 🙏
Дівчата тут писали,що з імплантами Ментор автоматична реєстрація і Вам нічого не треба робити
Відповісти з цитуванням
Старий 30.03.2025, 09:22
Olia Olia зараз поза форумом
Beginner +

Дописи: 5
Цитували: 1
Olia is on a distinguished road
Типово

Дівчата, питання два
Який топ ви обирали на другий етап реабілітації???
Порадьте фірми, виробників?

І другий, хто ще разом зі збільшенням робив ліпосакцію валиків на пахвах? Як у вас пройшла реабілітація? Вже місяць і не проходять шишки та шкіра в жахливому стані на цих місцях(((
Відповісти з цитуванням
Старий 01.04.2025, 14:10
NikaT NikaT зараз поза форумом
Новичок

Дописи: 3
Цитували: 2
NikaT is on a distinguished road
Типово

Дівчата привіт ) я так мріяла про груди , але не хотіла робити підтяжку , дуже боялася шрамів після неї . Поспілкувавшись з лікарем , він запропонував витягнути груди більшим імплантом . А вот тепер я думаю що хочу підтяжку 😂
Чоловік каже що мені немає чого робити , і я вигадую собі проблеми )
Мініатюри долучень
Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  96aec00f.jpg
Переглядів: 79
Розмір:  34,5 КБ
ID:	15138  
Відповісти з цитуванням
Старий 01.04.2025, 16:08
Новичок

Типово

Цитата:
Допис від Marina_rmn Переглянути допис
Вес привет.
Вот и я в клубе сисястых)
Операция была 6.02.
Уже дня 3 замечаю за собой странную штуку. У меня наступило ярко выраженое депрессивное состояние. Кто-то сталкивался?
К слову,я уже 4 мес на АД,в анамнезе уже один курс лечения депрессии есть. Это второй. Неужели наркоз мог повлиять?
Не уверена что наркоз , но с появлением новой груди я стала более тревожная … не всегда нравиться , и бывает депрессивное настроение

Добавлено через 2 минуты

Цитата:
Допис від Тина5 Переглянути допис
6 месяцев после мамопластики. Грудь болит (ноющая боль),особенно по боках. По узд всё нормально. Исходник был 0,поставили 225 мл. У кого такой же срок приблизительно, как у вас обстоят дела? Когда перестала болеть? Болит ли на погоду?
У меня иногда ноет и печет , потом перестает . Говорят такое может быть на погоду . У подруги груди 10 лет , говори до сих пор и тянет и ноет переодически . Сама в шоке …

Добавлено через 6 минут

Цитата:
Допис від AnikaV Переглянути допис
Всем привет! Долго меня здесь не было))
У меня после оп прошел год и три месяца, уже свыклась и все наладилось, грудь стала симметричной к 7 месяцам
Здравствуйте, у нас с вами одинаковые импланты и размеры , хотела уточнить , вы спокойно ходите без белья ? Моим 5 месяцев , без белья не могу , очень не комфортно ( нужно что то что бы поддерживало грудь .
Відповісти з цитуванням
Старий 01.04.2025, 23:25
Аннабелль Аннабелль зараз поза форумом
Profi

Звідки Ви: Киев
Дописи: 1 883
Зображення: (53)
Цитували: 151
Аннабелль is on a distinguished road
Типово

@NikaT, я за 7 років так і не звикла ходити без білизни. Тільки спати і то, бували періоди, коли серед ночі вставала і одягала щільний топ.

Обо мне:
Відповісти з цитуванням
Старий 02.04.2025, 07:09
Uncopyritable Uncopyritable зараз поза форумом
Beginner +

Дописи: 17
Цитували: 6
Uncopyritable is on a distinguished road
Типово

Цитата:
Допис від NikaT Переглянути допис
. А вот тепер я думаю що хочу підтяжку 😂
Чоловік каже що мені немає чого робити , і я вигадую собі проблеми )
Я згодна з вашим чоловіком. У вас все гарно, навіщо вам підтяжка? Це лишня реабілітація і більш помітні шрами. Краще відкладіть цю ідею на потім, якщо через багато років груди розтягнуться, то тоді і зробите підтяжку, а зараз все гармонічно!
Відповісти з цитуванням
Старий 02.04.2025, 11:09
Новичок

Типово

Цитата:
Допис від Uncopyritable Переглянути допис
Я згодна з вашим чоловіком. У вас все гарно, навіщо вам підтяжка? Це лишня реабілітація і більш помітні шрами. Краще відкладіть цю ідею на потім, якщо через багато років груди розтягнуться, то тоді і зробите підтяжку, а зараз все гармонічно!
Дякую велике , просто мабуть моє уявлення про зроблені груди були трошки інші . Я думала зроблю груди і все буду бігати без топів і бюстиків . По перше мені реально дуже не зручно без підтримки грудей , і лікар сказав що з моїми тканинами мені треба носити білизну і топи , так як свої тканини дуже тонкі , і піддаються розтягненню

Добавлено через 1 минуту

Цитата:
Допис від Аннабелль Переглянути допис
@NikaT, я за 7 років так і не звикла ходити без білизни. Тільки спати і то, бували періоди, коли серед ночі вставала і одягала щільний топ.
В мене тільки 5 місяців , я намагалась знімати білизну, ходити по 10-15 хвилин , щоб звикнути . Не можу , так не зручно … треба якась підтримка .

Добавлено через 4 минуты

Цитата:
Допис від Uncopyritable Переглянути допис
Я просто ще боюсь своїх бажань , в то му що я можу зробити підтяжку якірну , результат не відповість моєму уявленню про нього , а назад дороги вже не буде ( будуть груди у шрамах . Знаєте як придумала якісь ідеальні груди , яких може і не існує … ідеальне ворог гарного в здорового , щось таке
Відповісти з цитуванням
Старий 04.04.2025, 15:34
KotO KotO зараз поза форумом
Новичок

Звідки Ви: Днепр
Дописи: 2
Цитували: 0
KotO is on a distinguished road
Типово

Дівчат, вітаю! В мене була операція мампопластика імплантати та якірна підтяжка 21.03.2025. Після операції був набряк правої груді, а со вчора залило ліву да так що я прям відчуваю та ніби груди повні молока, а ліва навіть як оніміння. Якось лячно, це привід перейматись? Груді не горячі, температури не має але прям переповнені. Сьогодні 14й день.
Відповісти з цитуванням
Старий 04.04.2025, 15:53
Тина5 Тина5 зараз поза форумом
Beginner +

Дописи: 17
Цитували: 4
Тина5 is on a distinguished road
Типово

[QUOTE=NikaT;75256]Не уверена что наркоз , но с появлением новой груди я стала более тревожная … не всегда нравиться , и бывает депрессивное настроение

Добавлено через 2 минуты

У меня иногда ноет и печет , потом перестает . Говорят такое может быть на погоду . У подруги груди 10 лет , говори до сих пор и тянет и ноет переодически . Сама в шоке …

Добавлено через 6 минут

Я и узд делала в двух разных узистов, которые специализируются по грудям с имплантами. Все говорят, что всё нормально. Но иногда нормально, а иногда и печёт, и ноющая боль и прострелы. Капец 😅
Відповісти з цитуванням
Старий 06.04.2025, 07:00
Таиса Таиса зараз поза форумом
Beginner +

Дописи: 6
Цитували: 1
Таиса is on a distinguished road
Типово

Девочки, кто то мыл голову самостоятельно в первую неделю после операции? Если да то получилось ли и как? Руки поднимать нельзя, но над ванной же можно наклониться?
Відповісти з цитуванням
Відповідь

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 07:00.

vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2026 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010

Про нас

Спільнота тих, хто цікавиться пластичною хірургією, косметологією, естетичною стоматологією та іншими можливостями вдосконалити свою зовнішність.

Використання та передрук матеріалів Plastic-Surgeon.Com.UA можливі тільки з письмового дозволу адміністрації та за наявності активного посилання на джерело.

Copyright © 2020
Single Sign On provided by vBSSO