| Календар |
| Пошук |
| Нинішні дописи |
|
|
|||
|
|||
|
Добрий день всім!) дякую за такий гарний форум і що ділитесь тут досвідом 😍 в мене три місяці після мамопластики (340 мл круглі), але досі не відновилась чутливість однієї груді((( сосок болючий, як током бʼє(( через три місяці - це ж не ок? Ще є надія, що все пройде і буде добре?
|
|
|
|||
|
|||
|
Доброго дня.
Дівчата,2 місяці після мамо. Під лівим швом уздовж його довжини відчуваю бугорки. Що це може бути? З права такого вираженого немає. |
|
|
|||
|
|||
|
Цитата:
Ще мало часу пройшло) в мене теж так. Рубець ще формується. Якщо не болить,не запалений,нічого не тече то не чіпайте його просто |
|
|
|||
|
|||
|
Цитата:
Просто дивно,що під швом) а не по лінії самого шва. Я б подумала на нитки. Доречі,корочки сходили в мене неспокійно. Прям до крові та наче ямочок. Але док поганого не бачив. Була спокійна,а тепер починаю до всього приглядатися)) |
|
|
|||
|
|||
|
Цитата:
|
|
|
|||
|
|||
|
Привіт! Сьогодні я розповім свою історію, яка могла б стати звичайною операцією зі збільшення грудей, але натомість перетворилася на справжній кошмар. Я звернулася до клініки @bodycustom.clinic до лікаря Кийло Сергія @dr_kyylo щоб зробити груди, але в результаті отримала страшний електроопік.
Що сталося під час операції? Під час операції закоротила земля, і китайське електропростирадло, яке використовували в операційній, дало потужний розряд струму прямо на моє тіло. В результаті у мене сильний електроопік на пів сідниці. Але найстрашніше почалося після... Як пройшла реабілітація? Відновлення було справжнім катуванням. Біль, жахливі рани, неможливість нормально сидіти та рухатися. Цей опік залишив мені шрам, який тепер залишиться на все життя. Реакція клініки Коли я звернулася до клініки, чекаючи хоча б вибачень та допомоги у лікуванні, мене просто проігнорували. Лікарі та керівництво відмовилися визнавати свою провину! Вони вдали, що нічого не сталося, і продовжують спокійно працювати. У США за таке лікар уже давно втратив ліцензію, але в нас він продовжує проводити операції. |
|
|
|||
|
|||
|
Шкода що так сталось, а груди як?
|
|
|
|||
|
|||
|
Груди нормально нарікань не маю ,на попі вигорів шмат шкіри
|
|
|
|||
|
|||
|
Доброго дня. Дівчатка, може хтось знає, де потрібно реєструвати імпланти Ментор? Завчасно дякую за допомогу 🙏
|
| Відповідь |
|
|