Цей сайт використовує реп'яшки
18+
Примітки

Відповідь

Параметри теми
Старий 22.01.2025, 21:59
Karyna Karyna зараз поза форумом
Beginner +

Звідки Ви: Київ
Дописи: 17
Цитували: 4
Karyna is on a distinguished road
Типово

Дякую за привітання! Та дякую Вам за те що описуєте ваш досвід , мені це допомогло налаштуватися і не лякатися різних проявів загоювання. Сьогодні написала лікарю , то він теж сказав що це комресіонка десь передавлює , та я застопокоілась , що це тимчасове явище. Сьогодні якийсь максимальний набряк . Але по болю впринципі нормально. Тільки коли сплю , то щось покалує , або коли рухаюсь може щось булькати, це так не звично Груди вже такі гарні , навіть з набряком , що робити перевязки мені, то це улюблена справа чоловіка ))) Так, це взагалі перша ОП в моєму житті. Я 10 років думала над цим та вагалась . Завжди щось ставало на шляху , то дитина була ще маленька , то гроші , то ковід , тепер війна. Короче вдалого моменту годі чекати. Але , в день ОП була максимально спокійна. Я налаштувалась, і все пройшло легко. Ще док на позитиві, це заспокоювало. А наркоз то взагалі враження, я перший раз коли прокинулась, то забула що робила груди і перша моя думка була , як же класно я відпочила. Тож з анестезіологом мені пощастило . Це була жінка . Влаштувала мені класний релакс )))))))
Відповісти з цитуванням
Старий 07.02.2025, 11:29
Киця Ксюша Киця Ксюша зараз поза форумом
Beginner +

Дописи: 19
Цитували: 11
Киця Ксюша is on a distinguished road
Типово

Карина, ну как вы? Уже хорошо себя чувствуете? Как Ваш результат?
Відповісти з цитуванням
Дякую:
Karyna (07.02.2025)
Старий 07.02.2025, 13:48
Beginner +

Типово

Цитата:
Допис від Киця Ксюша Переглянути допис
Карина, ну как вы? Уже хорошо себя чувствуете? Как Ваш результат?
Вітаю. Тільки я Катерина, то коли підписалась то зробила помилку , а тепер не можу виправити
У мене все добре , радію цьому. В субботу наступну записана до лікаря, на місячний огляд. Тільки сильно мене турбує те що груди вийшли дуже різні , права як я і хотіла , форма та розмір , а от ліва взагалі інша. І по формі, вони різні. Можливо ще мало часу пройшло незнаю. Та це мене дуже хвилює. А Ви як себе почуваєте зараз ?

Обо мне:

Востаннє редагував Karyna: 07.02.2025 о 13:57.
Відповісти з цитуванням
Старий 08.02.2025, 13:15
Beginner +

Типово

У меня тоже разные, левая больше чем правая и на правой больше видно вены. Когда критические дни, то правая больше побаливает. Тут очевидно, что в левой просто больше своей ткани. Но я ж говорю, Ярослав мне предлагал поставить разные импланты, я не захотела. Разницу видно только если присматриваться, ну и своя грудь у женщин не одинаковая. Плюс я еще похудела и видимо в правой груди своей ткани осталось совсем мало)))) В общем, меня это вообще не смущает. Думаю, они не должны быть одинаковые. Даже если ставить разные по обьему импланты, то форма будет отличаться, своя то грудь разная А покажете фото до/после?

Добавлено через 6 минут

В целом, я отлично, уже привыкла, смотрится нереально красиво, наслаждаюсь, это просто вауууу😍 у меня уже так много красивого белья, теперь что-то покупать- одно удовольствие ношу лонгсливы без белья, на меня оборачиваются все люди, когда иду по торговому центру, в общем, я ооочень довольна! Уже покупаю купальники)))) Швы уже зажили, совсем тоненькие и их даже сейчас не видно, но еще красные. Думаю, краснота будет еще долго, после кесарево у меня где-то год шрам был красный. Но они в складке их не видно. Муж в восторге, я тоже
Відповісти з цитуванням
Старий 08.02.2025, 17:56
Beginner +

Типово

Цитата:
Допис від Киця Ксюша Переглянути допис
У меня тоже разные, левая больше чем правая и на правой больше видно вены. Когда критические дни, то правая больше побаливает. Тут очевидно, что в левой просто больше своей ткани. Но я ж говорю, Ярослав мне предлагал поставить разные импланты, я не захотела. Разницу видно только если присматриваться, ну и своя грудь у женщин не одинаковая. Плюс я еще похудела и видимо в правой груди своей ткани осталось совсем мало)))) В общем, меня это вообще не смущает. Думаю, они не должны быть одинаковые. Даже если ставить разные по обьему импланты, то форма будет отличаться, своя то грудь разная А покажете фото до/после?

Добавлено через 6 минут

В целом, я отлично, уже привыкла, смотрится нереально красиво, наслаждаюсь, это просто вауууу😍 у меня уже так много красивого белья, теперь что-то покупать- одно удовольствие ношу лонгсливы без белья, на меня оборачиваются все люди, когда иду по торговому центру, в общем, я ооочень довольна! Уже покупаю купальники)))) Швы уже зажили, совсем тоненькие и их даже сейчас не видно, но еще красные. Думаю, краснота будет еще долго, после кесарево у меня где-то год шрам был красный. Но они в складке их не видно. Муж в восторге, я тоже

Я рада за Вас , тому що це реально впливає на якість життя. Я думаю що у мене пройшло ще мало часу , а я вже придераюся . Буду дивитись як вони будуть далі. Але реабилитація максимально легка , болю взагалі не було. Фото до немає нормального так щоб рівно , ще пошукаю , але я думаю типу викласти як у Вас до та після, колажом . Але після напевно рано робити , може нехай вирівняється.

Обо мне:
Відповісти з цитуванням
Старий 12.02.2025, 13:29
I88 I88 зараз поза форумом
Beginner +

Дописи: 5
Цитували: 0
I88 is on a distinguished road
Типово Добрый день.Девочки подскажите ,пожалуйста,может кто-то делал грудь у Крысько

Девочки ,подскажите,пожалуйста,может кто-то делал грудь у Крысько или слышал о нем?Собираюсь идти к нему на операцию.Хотелось бы узнать больше информации о нем!?
Відповісти з цитуванням
Старий 03.03.2025, 13:52
babot2018 babot2018 зараз поза форумом
Новичок

Дописи: 3
Цитували: 0
babot2018 is on a distinguished road
Типово

Як зараз себе почуваєте?
Відповісти з цитуванням
Старий 11.03.2025, 22:19
Beginner +

Типово

@Киця Ксюша,
Вітаю ) Зробила колаж , як змогла , прикріплюю результат 2 міс. майже пройшло. Груди реально вирівнялись, хоча трішки відрізняються, але до ОП теж були різні. Вже зійшли всі набряки , дуже мені подобається як виглядають. Права взагалі наче рідна , ліву відчуваю , як булькає там начебто. Вже хочу швидше зняти компресійну білизну. Також коли спав набряк , стали менше але гарніше форма. Вже думаю що і мало мені. Але ж з моєю вагою багато не поставиш. Скажіть будь-ласка коли Вам лікар дозволив зняти компресійну білизну , і коли дозволив взагалі ходити без білизни ? Про те що з кісточками не можна я знаю. Як Вам?
Мініатюри долучень
Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  49fe679a.jpg
Переглядів: 162
Розмір:  67,5 КБ
ID:	15096  

Обо мне:
Відповісти з цитуванням
Старий 15.03.2025, 16:58
Beginner +

Типово

Ваууууууу, ну это прям большая разница!!! Выглядит супер! Поздравляю вас! Два месяца я носила прям круглосуточно, не снимала вообще белье, только в душ. После двух месяцев надевала уже топы и бесшовное белье. Сейчас прошло уже 4 месяца. Сплю без, днём ношу. Но если честно, то чем дольше, тем лучше. Всё-таки правая немного у меня отвисает если долго не носить. И иногда они прям ровные, а иногда разница в высоте в сантиметра два и правая может побаливать. Так что, чем дольше, тем лучше))) главное пережить компрессионку, потом это совсем не сложно. Всё-таки большая грудь это вес, самой хочется надевать лифчик 😅 после 3х месяцев посторонних ощущений нет, разве что обычные меры предосторожности как с большой грудью. Я уже ходила и в спа и сауну и на массаж ( подкладывали два валика под живот и плечи) В общем, жизнь никак не отличается))))

Добавлено через 4 минуты

Катерина, думаю, у Вас отличный размер! Все выглядит очень сочно и натурально! У Ярослава классный вкус) Нсли делать больше, то и риски больше, больше дискомфорта, сложно подобрать одежду. У меня тройка, я спокойно влажу в размер с и могу заказывать одежду и белье без никаких проблем. В общем, у Вас все супер, но нужно теперь беречь себя и наслаждаться результатом))) Муж доволен?
Відповісти з цитуванням
Дякую:
Karyna (15.03.2025)
Старий 15.03.2025, 18:39
Beginner +

Типово

@Киця Ксюша, Дякую , мені теж подобається. Доречі з приводу ваги грудей і розміру, то праву взагалі не відчуваю , навіть без компресійної білизни , коли йду в душ, взагалі наче моя рідна по відчуттям. Ліву добре відчуваю, реагує на кожен рух , навіть в цій білизні. Але у мене і імплант маленький 300 мл , і вага взагалі 48 кг , до операції була 46 кг))Чоловік задоволений звичайно, але ще ж не бачить їх , тільки перед душем 2хв )) Але йому все подобалось і до операції , хоча я не знаю як таке може комусь подобатись 😅.Вже хочется без білизни ганяти і на спорт ходити , але буду чекати )

Добавлено через 8 минут
@Киця Ксюша, З приводу лікаря , згодна , смак чудовий. Прям зробив все як я хотіла. Шрамів взагалі не видно , точно в складці, дуже маленькі, і на дотик гладкі. Чоловік теж каже що дуже натурально вийшло. 🍒

Обо мне:

Востаннє редагував Karyna: 15.03.2025 о 18:32.
Відповісти з цитуванням
Відповідь

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 18:15.

vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2026 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010

Про нас

Спільнота тих, хто цікавиться пластичною хірургією, косметологією, естетичною стоматологією та іншими можливостями вдосконалити свою зовнішність.

Використання та передрук матеріалів Plastic-Surgeon.Com.UA можливі тільки з письмового дозволу адміністрації та за наявності активного посилання на джерело.

Copyright © 2020
Single Sign On provided by vBSSO