Цитата:
Допис від Аннабелль
@ Kate1981, пів року компресійну?? А чому? Чи вам без неї некомфортно? А до іншого пластичного хірурга ви не зверталися? Ну це не ок! У мене така ситуація зараз, але була вагітність і +30 кг, а потім схуднення на -30
|
Я написала хирургу, що ліва грудь, яка опустилася, продовжує опускатися і зміщатися в бок, якщо коротко, відповіли, щоб імплант не розтягував зараз карман носити топіки вузьки чи компрессіонку. Не знаю, на що воно вплине, бо воно вже і так зʼіхало. Спати без копрессіонкі не можливо, та грудь що зʼїхала в бок, тягне і болить, воно і в білизні болить. Я не з Києва, а з Дніпра. По місту не можу до інших хірургів піти, бо вони мені відмовили груди робити, а я зараз така прийду, скажу, ви мене відмовляли, але я все одно зробила, тепер є проблемка))) Буду в Киів їхати і записуватись одразу до декількох хірургів, послухаю, що вони скажуть. До речі операція була не дешева, тепер я розумію, що це ні на що не впливає, бо за 3 тис, роблять краще, ніж я віддала майже 9 тис. у.е. в Києві.