Цей сайт використовує реп'яшки
18+
Примітки

Відповідь

Параметри теми
Старий 03.02.2025, 01:39
Snigurka Snigurka зараз поза форумом
Almost Profi

Звідки Ви: Київ
Дописи: 129
Цитували: 22
Snigurka is on a distinguished road
Типово

Цитата:
Допис від Аннабелль Переглянути допис
@Snigurka, так, без заміни. Спочатку хотіла просто замінити, а потім подумала, що 5-7 років і знову заміна, або видалення? Так, мені важко дається таке рішення, але мені груди зараз дають такий дискомфорт, що я дуже хочу відчути легкість (надіюся).
Та, в якій перевернувся імплант - взагалі безпроблемна, я і не знаю коли він точно перевернувся, я бачила деякі зміни періодично, але що він на 180 повернувся я не думала. Мене мучить інша, на останньому моєму УЗД була підозра на контрактуру, вона значно твердіша, болючіша, наливається, якщо лягти, прям видно, що вона більша і не така мʼяка, точніше, тверда. Я вже не можу спати на правому боці, не можу лягти на живіт (ніяк), постійний дискомфорт, як тільки хтось близько наближається мене аж в піт кидає, щоб тільки не торкатися цієї частини тіла. Виходячи з усього я подумала, де гарантія, що після 2 операції буде все нормально, що знову не буде контрактури чи перевороту? Немає такої гарантії. А ще той імплант, який перевернувся, здається мені занадто мʼяким і я не виключаю, що там розрив. Тому зваживши все, мені все одно потрібна операція, тому що без заміни ці проблеми не вирішаться, а зробити зараз заміну і потім знову під ніж? Я втомилася, не хочу.

Неприємна ситуація
І обідно те, що після реабілітації не можеш розслабитись, бо такі проблеми як наприклад контрактура, можуть вилізти в будь-який момент, і через рік, і через 7

Обо мне:
Відповісти з цитуванням
Старий 03.02.2025, 21:25
Аннабелль Аннабелль зараз поза форумом
Profi

Звідки Ви: Киев
Дописи: 1 883
Зображення: (53)
Цитували: 151
Аннабелль is on a distinguished road
Типово

@Snigurka, ну от в мене пройшло 7 років, останній рік те і думаю: видалити/переробити. Поки що на 95% тягне в сторону видалити, але буду ще консультуватися з лікарем. Однозначно, треба щось робити, тому що жити з постійним дискомфортом вже неможливо.

Обо мне:
Відповісти з цитуванням
Старий 03.02.2025, 22:48
Kate1981 Kate1981 зараз поза форумом
Beginner +

Дописи: 10
Цитували: 2
Kate1981 is on a distinguished road
Типово

Цитата:
@Kate1981, якщо ви робили УЗД в клініці, де робили пластику, то я б сходила до Тельного в Верум на УЗД, він дуже гарний спеціаліст
Просто я ходила до одного і того ж лікаря на УЗД з болями і все там весь час було чудово, а Тельний мені сказав - іплант розхитав карман і в мене переворот імпланту на 180 градусів. Тіки тихенько, я вас не лякаю) я набагато довше ходжу з імплантами, це просто історія про фахівця
Ще раз дякую. Робила і іншому місці. Думаю карман був одразу великий, бо ця різниця через півтора місяця після операції. Я вже півроку ношу компресіонну білизну. Коли лежиш, то один імплант від середини на 2,5 см, а інший на 6 см. Думаю через місяці 3 зробити МРТ, там буде видно що імпланти по різному встановлені відносно тіла. Це я вже ручкою собі намалювала край імплантів.
Мініатюри долучень
Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  8f20348c.jpg
Переглядів: 105
Розмір:  65,8 КБ
ID:	15062  
Відповісти з цитуванням
Старий 03.02.2025, 22:54
Profi

Типово

@Kate1981, пів року компресійну?? А чому? Чи вам без неї некомфортно? А до іншого пластичного хірурга ви не зверталися? Ну це не ок! У мене така ситуація зараз, але була вагітність і +30 кг, а потім схуднення на -30

Обо мне:
Відповісти з цитуванням
Дякую:
Kate1981 (03.02.2025)
Старий 03.02.2025, 23:32
Beginner +

Типово

Цитата:
@Kate1981, пів року компресійну?? А чому? Чи вам без неї некомфортно? А до іншого пластичного хірурга ви не зверталися? Ну це не ок! У мене така ситуація зараз, але була вагітність і +30 кг, а потім схуднення на -30
Я написала хирургу, що ліва грудь, яка опустилася, продовжує опускатися і зміщатися в бок, якщо коротко, відповіли, щоб імплант не розтягував зараз карман носити топіки вузьки чи компрессіонку. Не знаю, на що воно вплине, бо воно вже і так зʼіхало. Спати без копрессіонкі не можливо, та грудь що зʼїхала в бок, тягне і болить, воно і в білизні болить. Я не з Києва, а з Дніпра. По місту не можу до інших хірургів піти, бо вони мені відмовили груди робити, а я зараз така прийду, скажу, ви мене відмовляли, але я все одно зробила, тепер є проблемка))) Буду в Киів їхати і записуватись одразу до декількох хірургів, послухаю, що вони скажуть. До речі операція була не дешева, тепер я розумію, що це ні на що не впливає, бо за 3 тис, роблять краще, ніж я віддала майже 9 тис. у.е. в Києві.
Відповісти з цитуванням
Старий 04.02.2025, 11:05
Тина5 Тина5 зараз поза форумом
Beginner +

Дописи: 17
Цитували: 4
Тина5 is on a distinguished road
Типово

6 месяцев после мамопластики. Грудь болит (ноющая боль),особенно по боках. По узд всё нормально. Исходник был 0,поставили 225 мл. У кого такой же срок приблизительно, как у вас обстоят дела? Когда перестала болеть?

У вас боли на погоду?
Відповісти з цитуванням
Старий 04.02.2025, 11:40
Profi

Типово

@Kate1981, це жесть. От мене це дуже бісить, коли до операції всі такі милі, платиш гроші, хочеш отримати результат, він не влаштовує і все, лікар зливається! Так не має бути

Обо мне:
Відповісти з цитуванням
Дякую:
Karyna (05.02.2025)
Старий 05.02.2025, 09:44
Karyna Karyna зараз поза форумом
Beginner +

Karyna is on a distinguished road
Типово

Цитата:
Допис від Kate1981 Переглянути допис
Добрый вечер. Операция была 10.09.24. Фото исходника прилагаю. В первую очередь, беспокоит почему одна грудь может быть квадратная и кажется деформированной, хотя они и в принципе сейчас разной формы. Та которая квадратная, она еще и ниже по нижнему и верхнему полюсу. В положении лежа больше скатывается в подмышку. Я вижу, что сразу после операции грудь может быть квадратной, но тут уже почти 5 месяцев прошло.
У Вас очень красивый исходник. Сходите на консультации к другим хирургам , что они скажут. Скажите у кого делали грудь ?
Відповісти з цитуванням
Старий 05.02.2025, 22:56
Beginner +

Типово

Цитата:
Допис від Karyna Переглянути допис
У Вас очень красивый исходник. Сходите на консультации к другим хирургам , что они скажут. Скажите у кого делали грудь ?
Спасибо, я то же так считала, что у меня исходник был не проблемный. Пока еще прошло мало времени, не хочу говорить, кто делал. Но думаю, ни чем хорошим это не закончится, тогда я свой плачевный случай с указанием врача опишу, где только смогу. Врач считает, что у меня грудь была разной формы и разного размера ( хотелось бы увидеть, какую грудь она считает симметричной), хотя на консультации говорили, что все симметрично. Уже завтра иду к другому врачу. Просто не пойму, что мне это даст, просто другое мнение в котором я должна убедить своего врача. Я к ней пошла, только потому, что знакомую она сделала очень красивую грудь.
Відповісти з цитуванням
Старий 06.02.2025, 11:31
Karyna Karyna зараз поза форумом
Beginner +

Karyna is on a distinguished road
Типово

Цитата:
Допис від Kate1981 Переглянути допис
Спасибо, я то же так считала, что у меня исходник был не проблемный. Пока еще прошло мало времени, не хочу говорить, кто делал. Но думаю, ни чем хорошим это не закончится, тогда я свой плачевный случай с указанием врача опишу, где только смогу. Врач считает, что у меня грудь была разной формы и разного размера ( хотелось бы увидеть, какую грудь она считает симметричной), хотя на консультации говорили, что все симметрично. Уже завтра иду к другому врачу. Просто не пойму, что мне это даст, просто другое мнение в котором я должна убедить своего врача. Я к ней пошла, только потому, что знакомую она сделала очень красивую грудь.
Собрать возможно мнение одного, двух других хирургов, и уже с етим идти к тому врачу у которого делали операцию . Требувать возврата денег. Это минимум того что они могут , так как здоровье к сожалению вернуть не могут. Очень жаль что наши девочки не как не защищены законом . И нет не какой комиссии, куда можно обратиться, что бы она дала заключение, что бы привлечь врача к ответственности. Только репутация самой клиники и врача , еще как то влияет. Буду держать кулачки за Вас. Обязательно делитесь продвижением этой ситуации.

Обо мне:
Відповісти з цитуванням
Відповідь

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 10:45.

vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2026 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010

Про нас

Спільнота тих, хто цікавиться пластичною хірургією, косметологією, естетичною стоматологією та іншими можливостями вдосконалити свою зовнішність.

Використання та передрук матеріалів Plastic-Surgeon.Com.UA можливі тільки з письмового дозволу адміністрації та за наявності активного посилання на джерело.

Copyright © 2020
Single Sign On provided by vBSSO