Цей сайт використовує реп'яшки
18+
Примітки

Відповідь

Параметри теми
Старий 26.01.2025, 23:15
Kate1981 Kate1981 зараз поза форумом
Beginner +

Дописи: 10
Цитували: 2
Kate1981 is on a distinguished road
Типово

Добрый вечер. Операция была 10.09.24. Фото исходника прилагаю. В первую очередь, беспокоит почему одна грудь может быть квадратная и кажется деформированной, хотя они и в принципе сейчас разной формы. Та которая квадратная, она еще и ниже по нижнему и верхнему полюсу. В положении лежа больше скатывается в подмышку. Я вижу, что сразу после операции грудь может быть квадратной, но тут уже почти 5 месяцев прошло.
Мініатюри долучень
Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  182522ba.jpg
Переглядів: 80
Розмір:  36,5 КБ
ID:	15055   Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  9e42ec06.jpeg
Переглядів: 90
Розмір:  37,4 КБ
ID:	15056   Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  2868738b.jpeg
Переглядів: 78
Розмір:  45,4 КБ
ID:	15057   Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  232cb157.jpg
Переглядів: 74
Розмір:  33,7 КБ
ID:	15058  
Відповісти з цитуванням
Старий 27.01.2025, 18:15
Аннабелль Аннабелль зараз поза форумом
Profi

Звідки Ви: Киев
Дописи: 1 883
Зображення: (53)
Цитували: 151
Аннабелль is on a distinguished road
Типово

@Kate1981, на УЗД були? Крім зовнішнього вигляду більше нічого не турбує? Якщо турбує - може бути серома, якщо не турбує - треба, скоріш за все, до вашого пластичного хірурга, таке враження, що карман великий

Обо мне:
Відповісти з цитуванням
Дякую:
Kate1981 (27.01.2025)
Старий 27.01.2025, 19:59
Kate1981 Kate1981 зараз поза форумом
Beginner +

Дописи: 10
Цитували: 2
Kate1981 is on a distinguished road
Типово

Цитата:
Допис від Аннабелль Переглянути допис
@Kate1981, на УЗД були? Крім зовнішнього вигляду більше нічого не турбує? Якщо турбує - може бути серома, якщо не турбує - треба, скоріш за все, до вашого пластичного хірурга, таке враження, що карман великий
Я вже зверталася до хірурга. Після 1,5 міс. пішла така асиметрія. Сказали чекайте рік. Була на огляді через місяць та три після операції. По УЗІ все ОК. Вона болить трохи і так дуже рухлива в тому кармані, я задавала хірургу питання, щодо карману, сказали,що все ОК, носіть компрессіонку поки, щоб імплант не розхитав капсулу. В мене ще була якась внутрішня підтяжка, та віривнювали складки під грудьми. Для мене такий результат дуже дивний, враховуючи, що було у мене ДО. Цей хірург дуже гарно робив груди з більшим птозом, табулярні і Т. Д. , а в мене поки шось пішло не так, на мою думку. Вона в принципі сказала, вам груди збільшили, що ви ще хочете))
Відповісти з цитуванням
Старий 29.01.2025, 00:03
Profi

Типово

@Kate1981, якщо ви робили УЗД в клініці, де робили пластику, то я б сходила до Тельного в Верум на УЗД, він дуже гарний спеціаліст
Просто я ходила до одного і того ж лікаря на УЗД з болями і все там весь час було чудово, а Тельний мені сказав - іплант розхитав карман і в мене переворот імпланту на 180 градусів. Тіки тихенько, я вас не лякаю) я набагато довше ходжу з імплантами, це просто історія про фахівця

Обо мне:
Відповісти з цитуванням
Дякую:
Kate1981 (03.02.2025)
Старий 30.01.2025, 13:22
Gulia Gulia зараз поза форумом
Новичок

Дописи: 1
Цитували: 1
Gulia is on a distinguished road
Типово

Дівчата привіт
Скажіть будьласка чи було таке що після операції ви жаліли що зробили груди?
І чи була депресія?
В мене 6 день після операції і є головокружіння (відчуття ніби зараз втрачу свідомість) температура норм і тиск теж
Звʼязую це з депресією бо нагадує мені біль після народження дитини і тоді в мене була після пологова депресія
Скажіть будьласка чи було у вас щось схоже?
Відповісти з цитуванням
Старий 30.01.2025, 16:53
Profi

Типово

@Gulia, у вас зараз період реабілітації, багатьом наркоз дає на нерви, думаю, що це нормально. 6 днів це дуже мало, скоріше за все, вас пригнічує саме фізичний стан, ніж те, що ви зробили саме груди.

Обо мне:
Відповісти з цитуванням
Старий 30.01.2025, 16:59
Snigurka Snigurka зараз поза форумом
Almost Profi

Звідки Ви: Київ
Дописи: 129
Цитували: 22
Snigurka is on a distinguished road
Типово

Цитата:
Допис від Gulia Переглянути допис
Дівчата привіт
Скажіть будьласка чи було таке що після операції ви жаліли що зробили груди?
І чи була депресія?
В мене 6 день після операції і є головокружіння (відчуття ніби зараз втрачу свідомість) температура норм і тиск теж
Звʼязую це з депресією бо нагадує мені біль після народження дитини і тоді в мене була після пологова депресія
Скажіть будьласка чи було у вас щось схоже?
Я 1 раз втратила свідомість після ОП вже вдома
Це все таки було хірургічне втручання, організм ослаблений, треба себе поберегти, якщо є погане самопочуття. Тому це ок.

Добавлено через 2 минуты

Цитата:
@Kate1981, якщо ви робили УЗД в клініці, де робили пластику, то я б сходила до Тельного в Верум на УЗД, він дуже гарний спеціаліст
Просто я ходила до одного і того ж лікаря на УЗД з болями і все там весь час було чудово, а Тельний мені сказав - іплант розхитав карман і в мене переворот імпланту на 180 градусів. Тіки тихенько, я вас не лякаю) я набагато довше ходжу з імплантами, це просто історія про фахівця
імплант розхитав карман це у вас через скільки років після ОП трапилось таке?

Обо мне:
Відповісти з цитуванням
Старий 30.01.2025, 18:49
Profi

Типово

@Snigurka, через 3. Можна сказати, що насолодилася я сісяо перші 2 роки, а потім зі мною сталася вагітність (дівчата! Не слухайте нікого, що вагітність ніяк не вплине на груди, це брехня!). Так от, був набір ваги, потім природне схуднення (у мене немає з цим проблем) ну і все. Почалися мої пригоди, що я більше мучилась з грудьми, ніж насолоджувалась ними. Останній рік-півтора це вже просто караул, і мною було прийнято рішення видаляти імпланти. Перші консультації планую на березень

Обо мне:
Відповісти з цитуванням
Старий 30.01.2025, 21:19
Snigurka Snigurka зараз поза форумом
Almost Profi

Звідки Ви: Київ
Дописи: 129
Цитували: 22
Snigurka is on a distinguished road
Типово

Цитата:
@Snigurka, через 3. Можна сказати, що насолодилася я сісяо перші 2 роки, а потім зі мною сталася вагітність (дівчата! Не слухайте нікого, що вагітність ніяк не вплине на груди, це брехня!). Так от, був набір ваги, потім природне схуднення (у мене немає з цим проблем) ну і все. Почалися мої пригоди, що я більше мучилась з грудьми, ніж насолоджувалась ними. Останній рік-півтора це вже просто караул, і мною було прийнято рішення видаляти імпланти. Перші консультації планую на березень
видаляти без заміни?

А як у вас самопочуття після перевороту імплантів? Є постійні болі? Чи просто візуально видно?

Обо мне:
Відповісти з цитуванням
Старий 30.01.2025, 22:19
Profi

Типово

@Snigurka, так, без заміни. Спочатку хотіла просто замінити, а потім подумала, що 5-7 років і знову заміна, або видалення? Так, мені важко дається таке рішення, але мені груди зараз дають такий дискомфорт, що я дуже хочу відчути легкість (надіюся).
Та, в якій перевернувся імплант - взагалі безпроблемна, я і не знаю коли він точно перевернувся, я бачила деякі зміни періодично, але що він на 180 повернувся я не думала. Мене мучить інша, на останньому моєму УЗД була підозра на контрактуру, вона значно твердіша, болючіша, наливається, якщо лягти, прям видно, що вона більша і не така мʼяка, точніше, тверда. Я вже не можу спати на правому боці, не можу лягти на живіт (ніяк), постійний дискомфорт, як тільки хтось близько наближається мене аж в піт кидає, щоб тільки не торкатися цієї частини тіла. Виходячи з усього я подумала, де гарантія, що після 2 операції буде все нормально, що знову не буде контрактури чи перевороту? Немає такої гарантії. А ще той імплант, який перевернувся, здається мені занадто мʼяким і я не виключаю, що там розрив. Тому зваживши все, мені все одно потрібна операція, тому що без заміни ці проблеми не вирішаться, а зробити зараз заміну і потім знову під ніж? Я втомилася, не хочу.

Обо мне:
Відповісти з цитуванням
Відповідь

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 10:30.

vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2026 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010

Про нас

Спільнота тих, хто цікавиться пластичною хірургією, косметологією, естетичною стоматологією та іншими можливостями вдосконалити свою зовнішність.

Використання та передрук матеріалів Plastic-Surgeon.Com.UA можливі тільки з письмового дозволу адміністрації та за наявності активного посилання на джерело.

Copyright © 2020
Single Sign On provided by vBSSO