Цей сайт використовує реп'яшки
18+
Примітки

Відповідь

Параметри теми
Старий 03.11.2024, 22:40
Аксюта Аксюта зараз поза форумом
Active

Звідки Ви: Київ
Дописи: 30
Цитували: 0
Аксюта is on a distinguished road
Типово

@Zulfiya1, просто закрити шкірою вам точно не могли, для цього треба видалити ваші залози, а без вашої згоди це неможливо.

У мене 15.10 була операція, видалення грудей ( зберігається шкіра і сосок) і відразу імпланти 505 мл.
На 2 тиждень зняли дренажі. Корсет ще не можна знімати. Імплант стоїть, верхня частина під м'яз, нижня в карман ( шкіру). Важко., сил немає, руки піднімати взагалі не можна досі.
Коли вам дозволили рухати руками, хоч щоб волосся самостійно розчісати.
Гістологія прийшла, нажаль такі є онкологія, але стадія 0, то дякуючи Богу без хімії и т.д. Вчасно.
Але не можу знайти гілку, хто робив також таку операцію, я розумію що відновлення різне, але ж, бачу що всім важко, то десь орієтуюсь.
Імплан мій видно під пахвами ( його края) , мене попереджали. Але з годом можна закачати свій жирок.
Як власну грудь , я имплант взагали не сприймаю., оніміння. Сосок, пече, відчуття в залозі наче молоко прибуває. Каламбур, бо розумію що залози немає. Зато морально легше, бачу грудь візуально таку як і була , навіть трохи повніше.

Востаннє редагував Аксюта: 03.11.2024 о 22:48.
Відповісти з цитуванням
Старий 08.11.2024, 10:11
Янова Янова зараз поза форумом
Beginner +

Дописи: 18
Цитували: 12
Янова is on a distinguished road
Типово

Дівчатка, підкажіть коли ви почали носити бюстгальтер на кісточках?

Добавлено через 44 минуты

Мені лікар не казав, що не можна носити з кісточками, він говорив - головне, щоб була зручною, але я читала в мережах про заборону. Бюстгальтери безшовні ніби не дуже добре тримають форму. В мене одна грудь, наче нижче. Поміряла вчора бюстик на кісточках - він так гарно підняв груди.... Мені здається, що з ним навіть краще би було, але начиталась, що чомусь до року не можна.
Відповісти з цитуванням
Старий 08.11.2024, 10:22
Cherry Pie Cherry Pie зараз поза форумом
Beginner +

Звідки Ви: Киев
Дописи: 10
Цитували: 3
Cherry Pie is on a distinguished road
Типово

Цитата:
Допис від Янова Переглянути допис
Дівчатка, підкажіть коли ви почали носити бюстгальтер на кісточках?

Добавлено через 44 минуты

Мені лікар не казав, що не можна носити з кісточками, він говорив - головне, щоб була зручною, але я читала в мережах про заборону. Бюстгальтери безшовні ніби не дуже добре тримають форму. В мене одна грудь, наче нижче. Поміряла вчора бюстик на кісточках - він так гарно підняв груди.... Мені здається, що з ним навіть краще би було, але начиталась, що чомусь до року не можна.
Якщо під грудьми доступ, то не можна на кісточках, щоб не натирало шви. Я поки собі купила спорттопи ойшо, але в мене тільки 6 тижнів пройшло. Ще купила бюстики в інтіміссімі, там модель є з жорсткою чашкою, але без кісточок, але довго в них не можу ще ходити, бо якась напруга в мʼязах відчувається

Обо мне:
Відповісти з цитуванням
Старий 08.11.2024, 12:44
Beginner +

Типово

Треба попробувати ще спортивні... Дуже дякую. Так розумію, потрібно орієнтуватись по відчуттям. Якщо комфортно, то можна і на кісточці. В мене шовчик на одній трішки вище складки, скоріше всього, що там не буде натирати, а от на іншій - саме в складці, може відчуватись дискомфорт.
Відповісти з цитуванням
Старий 21.11.2024, 18:38
Камила99 Камила99 зараз поза форумом
Beginner +

Дописи: 14
Цитували: 1
Камила99 is on a distinguished road
Типово

Дівчата, добрий вечір. Підкажіть в кого було…. 2 м після збільшення, права норм, мʼяка, а ліва тверда, КТ показало до 1 см рідини між імплантом і капсулою. Було запалення, біль, призначили антибіотик, за 5 днів біль і запалення почало проходити а набряк і твердість є(((
Відповісти з цитуванням
Дякую:
Аксюта (26.11.2024)
Старий 22.11.2024, 00:43
Beginner +

Типово

Треба попробувати ще спортивні... Дуже дякую. Так розумію, потрібно орієнтуватись по відчуттям. Якщо комфортно, то можна і на кісточці. В мене шовчик на одній трішки вище складки, скоріше всього, що там не буде натирати, а от на іншій - саме в складці, може відчуватись дискомфорт.
Відповісти з цитуванням
Старий 22.11.2024, 08:20
Лега Наталія Лега Наталія зараз поза форумом
Новичок

Дописи: 1
Лега Наталія is on a distinguished road
Типово

Привіт дівчата! Вчора зробила мамопластику класичну, підкажіть будьласка чи була в когось така проблема що боліла тільки одна грудь під пахою, різка ріжуча біль яка посилюється при рухах?
Відповісти з цитуванням
Старий 22.11.2024, 12:10
Beginner +

Типово

Мене на другий день боліло все... Якось дивно, що в одній груді. Вас на третій день буде оглядати лікар. Зробить УЗД і все вияснить. В перші дні потрібно максимально уважно прислухатись до відчуттів і консультуватись зі своїм лікарем. Не соромтесь, пишіть чи телефонуйте.
Відповісти з цитуванням
Старий 26.11.2024, 09:51
Vika14 Vika14 зараз поза форумом
Новичок

Дописи: 2
Vika14 is on a distinguished road
Типово

Привет, девочки. Перечитала весь форум, расскажу как было у меня.
Пошла на консультацию к хирургу. Больше всего меня интересовал вопрос, правда ли , что нужно спать целый месяц на спине после операции, так как есть проблемы и боль в спине, и я просто этого не выдержу, сплю только на боку. Врач ответил, что, мол это не правда, можно спать сразу на боку, и спросил, каких ещё фейков вы начитались на форумах и в чем смысл спать на боку? Я говорю, чтобы имплант не сдвинулся, на что он ответил мне: вы ещё попробуйте его сдвинуть.
Ладно, думаю, пойду ещё к другому хирургу на консультацию, для сравнения. И второй врач мне ответил, что разрешает спать сразу после операции, как удобно, можно на боку, если
позволяет ваше состояние. Как-то так.
Второй врач мне больше понравился, решила делать у него. Операция была 6.09.24. Спала сразу на боку, первые 5 дней было тяжеловато, так всё болело, что я всерьёз думала, не сломали ли мне ребра случайно во время операции. Через месяц после операции стало намного легче. А через 2 месяца ещё легче.
Відповісти з цитуванням
Старий 26.11.2024, 21:01
Аксюта Аксюта зараз поза форумом
Active

Звідки Ви: Київ
Дописи: 30
Аксюта is on a distinguished road
Типово

Добавлено через 4 минуты
@Камила99, мені відкачували шприцем раз на тиждень, бо тверді груди були. Але це парші 4 тижні. Зараз поки під наглядом. Але мені робили звичайне УЗД. Скро 2 місяці буде.
У мене було видалення залоз з одночасною імплартацією. Київ, Верум. Може спробуйте взяти консультацію ще там. Там різні випадки, від спостереження здорових дівчат до онкології ( видалення, реконструкції)

Востаннє редагував Аксюта: 26.11.2024 о 20:59.
Відповісти з цитуванням
Відповідь

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 12:35.

vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2026 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010

Про нас

Спільнота тих, хто цікавиться пластичною хірургією, косметологією, естетичною стоматологією та іншими можливостями вдосконалити свою зовнішність.

Використання та передрук матеріалів Plastic-Surgeon.Com.UA можливі тільки з письмового дозволу адміністрації та за наявності активного посилання на джерело.

Copyright © 2020
Single Sign On provided by vBSSO