| Календар |
| Пошук |
| Нинішні дописи |
|
|
|||
|
|||
|
Доброго дня, дівчата! Не буду писати велику вступну частину, скажу тільки, що побачила якось рекомендацію хірурга Работенко, передивилася її роботи і вирішила, що їй я готова довіритись і зробити собі груди. Ситуація печальна, фото додаю. Є одна дитинка, годувала її рік, груди просто зникли
А тепер прошу вашої поради стосовно розміру імплантатів. Мої параметри: Зріст -177 Вага- 60 кг ОПГ-75 ОГ- 80(?) Що пропонує Світлана: політех анатом, 280 мл. Я міряла сайзери, 280 виглядає натурально, ще вона давала мені 350 для порівняння, але мені здалося важкувато в плані ваги імплантату, ну і лікар каже, що підшкірного жиру нема, грудна клітина не широка, 350 скоріш за все буде помітно по контуру. Доступ- через ареолу, з підтяжкою. Я думаю, що я би хотіла скоріш за все 320 мл, бо маю сумніви стосовно 280 мл. В цілому хотілось би якийсь середній результат, не дуже великі груди, але і помітні відносно мого зросту. Операція запланована на жовтень 2024. Ще такий нюанс - в мене трішки випирає грудна частина вперед, тобто самі кістки і плюс є деформація грудної клітини меж грудьми. Я так розумію саме тому і запропонували мені анатом. |
|
|
||||
|
||||
|
Так, через таку деформацію грудної клітини не ставлять круги. В мене теж така ж проблема з випираючими кістками, але з одного боку.
Беріть максимальний об'єм, який пропонує лікар. Бо з власного досвіду і тем інших дівчат бачу, що в результаті майже всі хотіли б більший розмір ![]() Думаю, 320 буде ок |
| Дякую: | ||
Bonya (27.05.2024) | ||
|
|
|||
|
|||
|
Цитата:
Дякую, дивилася ваш пост нещодавно )) теж схиляюсь до 320, все ж таки в мене зріст високий, боюся що загубляться 280. А надто великі - страшно )) |
|
|
||||
|
||||
|
Цитата:
довго вагалась, все ж вибрала 315 коли перший раз розпакувала груди вони були величезні, думала, нащо я таке зробилаа потім набряк зійшов, груди опустились і вони стали геть маленькими)) |
| Дякую: | ||
Bonya (27.05.2024) | ||
|
|
|||
|
|||
|
Цитата:
А зараз вам подобається? Зробили би більше чи ні ? |
|
|
||||
|
||||
|
Подобається, груди виглядають дуже натурально.
Але хотіла б більше, щоб зверху груди були більш наповнені (в ідеалі круги, але вже як є). З 4 лікарів, в яких я була на консультації, 315 це був максимум, що мені запропонували. Бо в мене своїх тканин було нууу дуже мало
|
|
|
|||
|
|||
|
Цитата:
Дякую! Я теж хотіла би круги, але не в моєму випадку мабуть я ні до кого більше не ходила на консультації, але лікар ще казала що 350 мені в цілому підійде, але буде контур видно збоку … і от як тут обрати )) спочатку я про 350 навіть не думала, а зараз вже не виключаю такий варіант
|
|
|
|||
|
|||
|
Здравствуйте! Как Ваша грудь, сделали? На каком объеме остановились?
|
|
|
|||
|
|||
|
Добрый вечер, сделала350 мл анатом
в целом результат очень нравится.для моего роста визуально можно было б и больше, но для меня этот размер отличный. Я не готова к слишком выдающейся груди) хотелось более натуральный эффект.Прошло уже 2месяца и грудь стала более мягкая,выглядит отлично Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk |
|
|
|||
|
|||
|
у меня похожие параметры, 176 рост, 62 вес (на операцию шла 59 кг), 73 под грудью.
Делала тоже у Работенко, в марте 2023, 360 мл круги (я хотела верхний полюс наполненный). доступ такой же был, по ареоле с подтяжкой и переносом одного соска. сейчас грудь как своя, но тогда я хотела чтоб гармонично было, а теперь думаю надо было 420 мл ставить))) аппетит приходит во время еды))) |
| Відповідь |
|
|