| Календар |
| Пошук |
| Нинішні дописи |
|
|
|||
|
|||
|
Дівчата, привіт))
Дуже скоро в мене буде операція на груди. Шукаю поради, як мені до цього підготуватись? Який одяг краще? Як полегшити собі якісь моменти після ОП, про що потрібно попіклуватися заздалегідь? Дуже переживаю і хочу максимально наперед попіклуватися про все. ![]() ![]() ![]()
|
| Дякую: | ||
ADMIN UA (10.05.2024) | ||
|
|
|||
|
|||
|
Цитата:
Так, дякую, знайшла, почитала) Буду робити в Тетяни Побережної, Київ Дякую, трішки переживаю Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk |
|
|
||||
|
||||
|
Цитата:
Привіт! ![]() Сходіть на манікюр та інші косметичні процедури, які регулярно робите. Змініть з верхніх полиць предмети, якими часто користуєтесь. Якщо живете самі, то закупіться продуктами і водою. Із одягу потрібно те, що легко одягається. Перші дні через голову не можна нічого одягати, щоб не піднімати руки, тому потрібна легка кофтинка на замку. І штани бажано спортивні і не на тугій резинці. Особисто мені було важко і штани вдягати, бо як виявилось навіть в простих рухах задіюються грудні м'язи. |
|
|
|||
|
|||
|
Цитата:
Чудово, дякую)) Скажіть, будь ласка, як комфортніше влаштувати вдома своє спальне місце? Можливо, є якісь лайфхаки?))) Також, цікавить питання Коли після ОП можна митись нижче пояса? Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk |
|
|
||||
|
||||
|
я ставила собі 3 подушки і перші дні спала практично сидячи
дуже цього боялась, бо раніше завжди спала на животі, але це виявилось не так страшно Нижче пояса ви можете і на наступний день митись А коли можна груди мочити - це вам вже лікар скаже, бо це залежить від швів Я повноцінно купалась через 14 днів |
| Відповідь |
|
|