| Календар |
| Пошук |
| Нинішні дописи |
|
|
|||
|
|||
|
Цитата:
Востаннє редагував Leon_Ka: 19.03.2024 о 00:11. |
|
|
|||
|
|||
|
Поки що ні. Я за 1,5 місяці вже три рази пила їх, але думаю також, що треба
Добавлено через 4 минуты Так, під загальним. В мене, нажаль були майже всі ускладнення, які можуть бути. Спочатку була гематома, потім серрома, підтекстом і підтекстом і в результаті в місці де шов і звідки текла рідина не сформувався шов, бо був заповнений серомою і образовався свіщевой канал, відкрився імплант. Лікар лікував на всіх етапах, думали що ж Надія без операції. Але ні. Все пройшло легко. Ніякої реабілітації. Не боляче, як після першої, але зараз якось не дуже. Наново формується капсула мабуть тож є відчуття в груді. І вона твоердіща за ліву |
|
|
|||
|
|||
|
Як шкода але нехай це вже буде останнім етапом і забудться як складний період і нові форми радують вас в майбутньому. Ще б знати чия це провина, чи то особливості організму чи то помилка лікаря. а дренажі після операці вам ставили? а хто ваш лікар?
|
|
|
|||
|
|||
|
Дуже дякую! Як мені пояснив мій остеопат в цьому ніхто не винен ні я , ні лікар, під час операції спазмувавчя мʼяз і не дав імпланту нормально стати на своє місце. Лікар в мене чудовий завжди на звʼязку я до нього їздила майже кожен день на контроль. Прізвище не хочу поки писати, бо не хочу ненароком зробити шкоди йому.
Добавлено через 56 секунд Большое спасибо да терпение это главное) а как же я хочу уже полностью покупаться, как человек) |
|
|
|||
|
|||
|
Цитата:
|
| Дякую: | ||
AnikaV (20.03.2024) | ||
|
|
|||
|
|||
|
@IrinaSy, у меня кстати с левым так было, поэтому у меня была такая ассиметрия, причем долго...наверное после 6 месяцев стало более менее....ну и ещё мне назначили Мильгамму, и после этого стало отпускать по немногу
Боли были постоянные и не приятно-непонятные ощущения (с лева)...но надеюсь к году все пройдёт) Держитесь!!!! Добавлено через 15 минут @Extra, главное не спешить из него вылезти!) |
|
|
|||
|
|||
|
Дівчата в когось таке було ?
В мене якір і на стику де горизонтальний і вертикальний шов шось таке маленьке гостреньке стирчить . Після операції вже пройшло 2 місяці Я хожу постійно в силіконових пластирах ,тому і не лізу туди лишній раз,а сьогодні в душі це виявила . Востаннє редагував Yusik: 21.03.2024 о 17:05. |
| Відповідь |
|
|