| Календар |
| Пошук |
| Нинішні дописи |
|
|
||||
|
||||
|
@Snigurka, а Ви як зняли компру то не спостерігали ефекту розпушення ? Бо дівчата тут писали що коли мʼяз повністю розслаблюється і відпускає імплант, то тоді ще можна мати + 2 або 3 см.
Бо я щось дуже на це надіюсь))) бо різниця в 13 см - це не особо багато🙄 Добре що в лікаря випросила 275 мл, бо якби поставили 250 - то взагалі би мала 1,5 розмір😅 Добавлено через 2 минуты @Yusik, у Вас ще думаю точно що є набряк . Тижнів 2 ще треба почекати |
|
|
||||
|
||||
|
Цитата:
|
|
|
|||
|
|||
|
Девочки, привет! вчера сделала грудь у Тихонова, поставили Mentor 275cc, певрый день реабилитации. Подскажите, как у вас было с душем. Когда первый раз пошли, как было?
|
|
|
|||
|
|||
|
А как с компрой, хватает одной? или нужна еще одна. я не понимаю, как и когда ее стирать.
Поделитесь опытом
|
|
|
|||
|
|||
|
Мне врач сказал не покупать вторую, я ещё первый раз в 7 дней простирнула особенно под руками; на 2 часа одела топ , она и высохла на батареи на полотенечке. Хоть кто-то писал , что лучше не сушить в сушках. Но подруги вообще феном сушил . У меня высохла и одела. Я не уверенна , что из-за месяца надо новую покупать, врач сказал, не надо . Но многие девочки покупают.
|
| Дякую: | ||
Inna4ka (19.02.2024) | ||
|
|
||||
|
||||
|
Цитата:
В одній пізніше стрічку зверху відрізала, в іншій залишила. І зараз займаюсь спортом в ній. Після того, як набряк зійшов і груди зменшились, я перестала ненавидіти компру і вона вже така зручна ![]() Дивіться, як вам буде краще. Якщо не плануєте пізніше її використовувати, то може і 1 вистачити. |
| Дякую: | ||
Inna4ka (19.02.2024) | ||
|
|
|||
|
|||
|
спасибо за ответы. Очень помогает опыт других, кто проходил реабилитацию.
Я уже компру люто ненавижу, пытка для меня. |
| Відповідь |
|
|