| Календар |
| Пошук |
| Нинішні дописи |
|
|
|||
|
|||
|
@Galina*, ну мені ще рано про чутливість говорити ,мені як обробляють шви я практично нічого не відчуваю . Скажіть а міжгрудка в вас не є сильно натягнута ? Бо в мене таке враження коли набрякають груди , то шкіра між грудьми так натягується, що не прилягає до грудної клітки.
|
|
|
||||
|
||||
|
@Yusik, ці всі симптоми від набряку. В мене такого не було, але на 11 день в міжгрудці гулька зліва була зʼявилася. Зараз вже немає. Але ще набряки всеодно є, особливо зранку. Дівчата тут говорять що до 2х місяців вони ще будуть. І тому особливо не потрібно панікувати, коли раптом зранку прокидаєшся а одна сторона квадратна до прикладу.
Сьогодні перестеляла постільну білизну і якось чуть сильніше тріпнула нею, то відчуваю вже пів дня як тяне ліва сторона…. Так що не дарма лікар говорить щоб берегтись 2 місяіі щонайменше |
|
|
||||
|
||||
|
@Yusik, так)) це я🙋♀️
Все гаразд, зняли стрічку зверху. Вже аж легше дихати )) ще 2 тижні носити компру. А тоді топи з підтримкою. Білизну з кісточками не можна 1 рік (( І потрібно купити і клеїти силіконові пластирі. Тут дівчата теж про них писали. Я дуже задоволена результатом. Хоча груди ще не мʼякі а достатньо тугі. Як проходить Ваша реабілітація? |
|
|
|||
|
|||
|
@Galina*, дуже красиві груди у вас получились.
Я ще ношу стріпи на швах ,через тиждень повинна їх сама зняти , так як вже не в Україні і до лікаря попаду пізніше. Реабілітація супер ,враховуючи те що в мене ще й була підтяжка . Зранку єдине такі тверді ,отікають дуже . Ну і ще незвично ,не маленькі такі ,можливо ще потрібно привикнути. Напишите потім відгук як вам ці силіконові пластирів і які саме порадив ? Гляну чи вони в мене тут продаються . Востаннє редагував Yusik: 02.02.2024 о 22:26. |
|
|
|||
|
|||
|
@Galina*, доброго дня)
Я ніяк не можу заспокоїтись зі своїм розмір грудей. Скажіть що у вас в см вийшло ? Якщо не важко зробити заміри під грудьми і самі груди. В мене обхват під грудьми 74 см Самі груди обʼєм 85-86 см По таблиці дивлюсь це ніби 2 розмір ,але на вигляд вони мені цілий 3 чи навіть 3,5 До операції не пам’ятаю що було |
|
|
||||
|
||||
|
Цитата:
73 і 86 см Але візуально розмір ніяк не 3 Ну 2,5 може Можливо у вас ще є набряк, тому вони і здаються великими. В мене як набряк зійшов повністю, то я аж всплакнула, чого так мало… Востаннє редагував Snigurka: 09.02.2024 о 01:49. |
| Відповідь |
|
|