| Календар |
| Пошук |
| Нинішні дописи |
|
|
|||
|
|||
|
Всім привіт! Прийшов час зареєструватися на форумі. Близько пів року вивчала і нарешті наважилася на оп. Я мама 3 дітей. Груди завжди були невеликі, поки годувала були шикарні, але після років годувань (а годувала я в загальному усіх дітей 5 років) ситуація стала дуже сумна. Залишилися лише соски
на дошечці. Вага 51 кг. Вік 39. Я з Києва, але поки з дітьми живемо в Польщіі. Операцію я робила у Варшаві. Імпланти Motiva Ergonomix 2 325 ml. Аксилярний доступ. ПідмязовоЗараз період реабілітації. Перші кілька днів пройшли досить добре. Але одна грудь дуже набрякла і порушена чутливість у нижній частині оніміння вчора була на контрольному огляді, сказали що так буває і начебто все буде ок. Але набряк дуже сильний. На лівій груді набряк значно менше, і я думала з нею взагалі все ідеально. Але виявилося що імплант трохи пішов вгору. Хоча по самопочутті вона нормально. Сказали старатися нічого не робити правою рукою і щільніше затягти верхній пояс бандажа. Але ліва така набрякла і болить що дуже тяжко коли я щільніше затягую. Я хвилююся чи все це норма. Чи стані імплант нижче, чи тиждень це вже багато часу? І чи було у когось так зо одна груд дуже набрякла і не відходила, а на іншій набряк сходив раніше. Дуже дякую П.С. Пізніше викладу фото до та після. Востаннє редагував Mamasita: 19.12.2023 о 19:55. |
|
|
||||
|
||||
|
Вітаю з новими 🍒 і легкої реабілітації!
Моїм вже 3 місяці, але досі одна грудь стоїть вверху. Лікарі і дівчата на форумі завжди писали, що груди змінюються аж до 1 року. Вам точно рано переживати. Краще виконувати поради лікаря і все буде добре
|
| Дякую: | ||
Mamasita (20.12.2023) | ||
|
|
|||
|
|||
|
Цитата:
|
|
|
|||
|
|||
|
Цитата:
|
|
|
||||
|
||||
|
@Mamasita, все будет Гуд, не переживайте, еще насладитесь сисями. И вы как трижды мама знаете, что все забывается
![]() Я вот всегда удивлялась, как ночные бабочки трусят теми сисями через месяц после ОП и выгуливают их по Дубаях и Турциях и еще и трусят ими перед «шейхами»… тут боишься извините пукнуть не в ту сторону, сразу кажется что-то уже сместилось
|
katykaty (21.12.2023) | ||
|
|
|||
|
|||
|
Да, это точно
![]() Я даже чайник в руки боюсь взять)) Уже всех дома достала))) лежу сижу и хожу как королева а мне все подают ![]() еще успокаивает, что после последнего кесарева у меня в районе шва чувствительность хоть на 90 % а восстановилась, поэтому надеюсь что и сися прийдет в себя. Если только это не ошибка хирурга и нерв не сдавлен (не дай Бог). А пока она как не родная. |
|
|
|||
|
|||
|
Я в перший місяць коли побачила свої груди, хотіла зробити харакірі. Я ридала, панікувала, не вилазила с форумів. Це складно але треба дати собі час та довіряти своєму лікарю. В мене були такі ж самі рекомендації-другий місяць з лентою зверху 24/7, для того щоб правий імплант просідав та продавлювався у складку. М'яз дуже зажав + набряки. Права сіся (яка й відстає) дуже сильно боліла з першого дня ОП. І вона досі якась німа...але я бачу що вона опускається та стає краще. Зараз на 3 місяць я вже без компри ходжу, навіть іноді роблю пів дня без топіку-щоб під власною вагою груди починали провисати...і ще я бачу що в мене щодня вони різні. не розумію як це відбувається. то думаю "о начебто вже все окей" то думаю "ні буду робити корекцію і опускати праву"...(з лікарем це вже обговорювали)...на огляді сказав чекати 4ьох місяців..картинка буде змінюватися. ось вам мій особистій приклад...верхнє фото ровно 3 місяці (сьогодні) і нижнє це 1 місяць...не поспішайте панікувати...
|
I love kiss them (19.09.2024) | ||
|
|
|||
|
|||
|
тобто ліва сіся (на фото це праворуч) з перших днів мене влаштовувала...вона і зараз м'яка, поддатлива, я можу її трогати без дискомфорту..а права ще не така м'яка та болюча...звичайно для правши це має значення я старалася робити все лівою рукою (чайник, пакети з магазину та інше). навіть зараз коли вже на боку можу спати то на правий майже ніколи не повертаюся
|
|
|
|||
|
|||
|
Добавлено через 2 минуты
Цитата:
Справді опустилася і вирівнялася. А які у вас імпланти? Круглі чи анатом? І скільки мл ставили?Мене навпаки хоч мʼяз правий зажимає і підіймає імплант, (бо я теж правша) але вона відчувається нормально. А от ліва візуально гарніше імплант розташований на місці. Але через те що вона вся практично онімівша то вона як не своя і це дуже засмучує поки… |
| Відповідь |
|
|