| Календар |
| Пошук |
| Нинішні дописи |
|
|
|||
|
|||
|
@Lololo
видно после подтверждения запроса, видео открылась. Конечно, он не ужасный, поэтому и написала "хорошенький" - Форма аккуратная. Понимаю вас, это обидно , денег куча, реабилитация сложная... а на деле получается - основное пожелание и не осуществил. С длиной получается совсем не работал. Сам кончик заметно стал меньше в объеме, а длина осталась. Вот интересно, он же говорит про ведение после операции в течении года, ЧТО входит в это понятие "ведение" - дается ли последующая возможная коррекция ,если результат не тот, который обещал?! |
|
|
|||
|
|||
|
Дивлюсь на нові результати ринопластик у Руслана Миколайовича і для мене просто загадка, чому в одних гарно виглядає ніс, а в мене такий поганий результат. Все робила чітко як мені казали, дотримувалась обмежень, а ніс зовнішньо зовсім не такий як моделювали та обіцяли.
Після оп все чекала, коли наладиться дихання, моментами ставало наче краще, але останні два місяці дихати стало набагато важче, половина з того що було до. В житті не мала проблем з диханням. Півтори останні місяці вернулась до занять у тренажерному залі, дихати там просто не можливо, ніздрі на вдосі злипаються, дихаю ротом, ну і почала капати каплі носові, щоб трошечки хоч стало легше. Ніяк не можу зрозуміти чому мені так не повезло... Востаннє редагував Lololo: 08.08.2021 о 17:56. |
|
|
|||
|
|||
|
Привіт! @Xtree, у мене була тільки ринопластика. У нас з Вами зовсім різна ситуація, у Вас (на скільки я зрозуміла по Вашій темі) проблема з диханням була через перегородку, яку виправляли, а у мене до операції з диханням ніколи не було проблем, тому перегородку і не зачіпали, а зараз з,явились через те, що прохід ніздрів звузився, не знаю які конкретно маніпуляції в середині носу призвели до цього, але на швидкому чи сильному вдосі ніздрі по-боках просто злипаються і відповідно зробити вдох нормально не можливо практично. Коли спокійне повільне дихання, то ок, а у спортзалі наприклад, це жесть.
@Лен777, з носом все по-старому. Нічого не змінилось, і нічого не покращилось, як казав лікар "чекати, стане краще". Якщо коротко, з Русланом Миколайовичем ми бачились, обговорювали результат, він запропонував зробити корекцію на терміні біля року часу, але я зараз після цього всього, у дуже великих сумнівах та переживаннях... Востаннє редагував Lololo: 08.09.2021 о 15:00. |
| Дякую: | ||
Лен777 (09.10.2021) | ||
|
|
|||
|
|||
|
@Lololo, А вы не были на консультации у Лора? Может это какая-то локальная проблема с внутренней поверхностью ноздрей после операции?
мне делали ещё вазотомию носовых раковин , в моем случае , это был обязательный этап во время операции . Но эту процедуру делают и как самостоятельную при ринитах , аллергических проблемах, для восстановления дыхания |
|
|
|||
|
|||
|
Цитата:
|
| Відповідь |
|
|