Цей сайт використовує реп'яшки
18+
Примітки

Відповідь

Параметри теми
Старий 23.05.2021, 14:54
Лен777 Лен777 зараз поза форумом
Profi

Дописи: 205
Цитували: 51
Лен777 is on a distinguished road
Типово

@Lololo, видео не смотрела, но мне и так видно и понятно
Відповісти з цитуванням
Старий 24.05.2021, 15:27
Xtree Xtree зараз поза форумом
Active

Звідки Ви: Украина/Харьков
Дописи: 39
Цитували: 6
Xtree is on a distinguished road
Типово

@Lololo
видно после подтверждения запроса, видео открылась.
Конечно, он не ужасный, поэтому и написала "хорошенький" - Форма аккуратная.
Понимаю вас, это обидно , денег куча, реабилитация сложная... а на деле получается - основное пожелание и не осуществил. С длиной получается совсем не работал. Сам кончик заметно стал меньше в объеме, а длина осталась.

Вот интересно, он же говорит про ведение после операции в течении года, ЧТО входит в это понятие "ведение" - дается ли последующая возможная коррекция ,если результат не тот, который обещал?!
Відповісти з цитуванням
Старий 08.08.2021, 17:55
Lololo Lololo зараз поза форумом
Active

Дописи: 59
Цитували: 9
Lololo is on a distinguished road
Типово

Дивлюсь на нові результати ринопластик у Руслана Миколайовича і для мене просто загадка, чому в одних гарно виглядає ніс, а в мене такий поганий результат. Все робила чітко як мені казали, дотримувалась обмежень, а ніс зовнішньо зовсім не такий як моделювали та обіцяли.
Після оп все чекала, коли наладиться дихання, моментами ставало наче краще, але останні два місяці дихати стало набагато важче, половина з того що було до. В житті не мала проблем з диханням. Півтори останні місяці вернулась до занять у тренажерному залі, дихати там просто не можливо, ніздрі на вдосі злипаються, дихаю ротом, ну і почала капати каплі носові, щоб трошечки хоч стало легше.
Ніяк не можу зрозуміти чому мені так не повезло...

Востаннє редагував Lololo: 08.08.2021 о 17:56.
Відповісти з цитуванням
Старий 08.08.2021, 20:40
Julcher Julcher зараз поза форумом
Active

Дописи: 22
Цитували: 3
Julcher is on a distinguished road
Типово

@Lololo, недавно вспоминала вас, хотела спросить, как дела? Очень жаль, что всё без изменений((( А что же сам Р.Н говорит, вроде, срок в 6-8 месяцев прошёл...
Відповісти з цитуванням
Старий 08.08.2021, 21:01
Active

Типово

Цитата:
Допис від Julcher Переглянути допис
@Lololo, недавно вспоминала вас, хотела спросить, как дела? Очень жаль, что всё без изменений((( А что же сам Р.Н говорит, вроде, срок в 6-8 месяцев прошёл...
Так, вже пройшов термін і на цьому тижні якраз вже поїду на огляд.
Відповісти з цитуванням
Старий 10.08.2021, 20:30
Active

Типово

@Lololo, а у вас была септопластика или только рино?
У меня была риносептопластика , прошло 3 недели. Нос дышит очень Хорошо. Я до операции задыхалась по ночам , спасть не могла вообще
Відповісти з цитуванням
Старий 05.09.2021, 03:17
Profi

Типово

@Lololo, как у вас дела с носом?
Відповісти з цитуванням
Дякую:
Julcher (05.09.2021)
Старий 08.09.2021, 14:58
Active

Типово

Привіт! @Xtree, у мене була тільки ринопластика. У нас з Вами зовсім різна ситуація, у Вас (на скільки я зрозуміла по Вашій темі) проблема з диханням була через перегородку, яку виправляли, а у мене до операції з диханням ніколи не було проблем, тому перегородку і не зачіпали, а зараз з,явились через те, що прохід ніздрів звузився, не знаю які конкретно маніпуляції в середині носу призвели до цього, але на швидкому чи сильному вдосі ніздрі по-боках просто злипаються і відповідно зробити вдох нормально не можливо практично. Коли спокійне повільне дихання, то ок, а у спортзалі наприклад, це жесть.

@Лен777, з носом все по-старому. Нічого не змінилось, і нічого не покращилось, як казав лікар "чекати, стане краще". Якщо коротко, з Русланом Миколайовичем ми бачились, обговорювали результат, він запропонував зробити корекцію на терміні біля року часу, але я зараз після цього всього, у дуже великих сумнівах та переживаннях...

Востаннє редагував Lololo: 08.09.2021 о 15:00.
Відповісти з цитуванням
Дякую:
Лен777 (09.10.2021)
Старий 13.09.2021, 21:59
Active

Типово

@Lololo, А вы не были на консультации у Лора? Может это какая-то локальная проблема с внутренней поверхностью ноздрей после операции?
мне делали ещё вазотомию носовых раковин , в моем случае , это был обязательный этап во время операции . Но эту процедуру делают и как самостоятельную при ринитах , аллергических проблемах, для восстановления дыхания
Відповісти з цитуванням
Старий 09.10.2021, 20:24
Profi

Типово

Цитата:
Допис від Lololo Переглянути допис
Привіт! @Xtree, у мене була тільки ринопластика. У нас з Вами зовсім різна ситуація, у Вас (на скільки я зрозуміла по Вашій темі) проблема з диханням була через перегородку, яку виправляли, а у мене до операції з диханням ніколи не було проблем, тому перегородку і не зачіпали, а зараз з,явились через те, що прохід ніздрів звузився, не знаю які конкретно маніпуляції в середині носу призвели до цього, але на швидкому чи сильному вдосі ніздрі по-боках просто злипаються і відповідно зробити вдох нормально не можливо практично. Коли спокійне повільне дихання, то ок, а у спортзалі наприклад, це жесть.

@Лен777, з носом все по-старому. Нічого не змінилось, і нічого не покращилось, як казав лікар "чекати, стане краще". Якщо коротко, з Русланом Миколайовичем ми бачились, обговорювали результат, він запропонував зробити корекцію на терміні біля року часу, але я зараз після цього всього, у дуже великих сумнівах та переживаннях...
Так а коррекция бесплатная? Если бесплатная, думаю, нужно соглашаться. Хирург он вроде неплохой, просто конкретно с вами осечка почему-то вышла(
Відповісти з цитуванням
Відповідь

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 08:56.

vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2026 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010

Про нас

Спільнота тих, хто цікавиться пластичною хірургією, косметологією, естетичною стоматологією та іншими можливостями вдосконалити свою зовнішність.

Використання та передрук матеріалів Plastic-Surgeon.Com.UA можливі тільки з письмового дозволу адміністрації та за наявності активного посилання на джерело.

Copyright © 2020
Single Sign On provided by vBSSO