Цей сайт використовує реп'яшки
18+
Примітки

Відповідь

Параметри теми
Старий 26.02.2021, 12:29
ilata ilata зараз поза форумом
Active

Дописи: 80
Цитували: 16
ilata is on a distinguished road
Типово

@adakisa, здогадуюся в яку клініку ви зверталися) я поступила інакше — взяла телефон з його сторінки в фейсбук, написала і все не так, як розказують в клініці)
Відповісти з цитуванням
Старий 26.02.2021, 17:17
adakisa adakisa зараз поза форумом
Beginner +

Дописи: 16
Цитували: 10
adakisa is on a distinguished road
Типово

дякуюза ідею, можливо ще з зним проконсультуюсь. Але більше всього схиляюсь до ультразвукового способу, була сьогодні на консультації у Кийла. Досить так сподобався
Відповісти з цитуванням
Старий 27.02.2021, 22:54
marusiak0 marusiak0 зараз поза форумом
Active

Звідки Ви: Киев
Дописи: 26
Цитували: 8
marusiak0 is on a distinguished road
Типово

Цитата:
Допис від adakisa Переглянути допис
дякуюза ідею, можливо ще з зним проконсультуюсь. Але більше всього схиляюсь до ультразвукового способу, була сьогодні на консультації у Кийла. Досить так сподобався
Тоже сходила на консультацию к Кийло. Не скажу что мне не понравился но есть один момент, который прям в голове не укладывается – когда доктор начал осматривать и щупать нос, у него руки пахли сигаретами. Как-то трогать лицо пациента, не вымыв руки, особенно в нынешней ситуации... ну такое)
Но консультация была интересной, 1,5 часа, + он сам лор и с достаточно внушительным опытом. Но блин, все равно не на 100%
Відповісти з цитуванням
Старий 27.02.2021, 22:58
Beginner +

Типово

Цитата:
Допис від marusiak0 Переглянути допис
Тоже сходила на консультацию к Кийло. Не скажу что мне не понравился но есть один момент, который прям в голове не укладывается – когда доктор начал осматривать и щупать нос, у него руки пахли сигаретами. Как-то трогать лицо пациента, не вымыв руки, особенно в нынешней ситуации... ну такое)
Но консультация была интересной, 1,5 часа, + он сам лор и с достаточно внушительным опытом. Но блин, все равно не на 100%
ох без рукавичок? крли ви були? я була в косметолога колись і в неї руки пахли сигаретами, так собі відчуття.. Розумію вас! А коли плануєте робити? і кого ще розглядали?
Відповісти з цитуванням
Старий 27.02.2021, 23:04
Active

Типово

Цитата:
Звичайно уточнюю! я вивчаю тему вже 2 роки. І якщо чесн тільки зараз недавно почула, що хтось це розділяє. Не бачу сенсу розділяти, навіщо мучитись двічі? Так само не розглядаю закритий спосіб взагалі. Вірю в те, що хороший лікар робить все один раз ідеально)) Але ще не оприділилась з лікарем на 100%
А почему не рассматриваете закрытый способ? Я онлайн ещё пообщалась с Русланом Гумённым, он мне очень импонирует. Планирую ещё на след неделе сходить в живую на консультацию. Но мне он из всех троих пока показался самым четким и при общении не возникло ни малейшего дискомфорта

Добавлено через 1 минуту

Цитата:
ох без рукавичок? крли ви були? я була в косметолога колись і в неї руки пахли сигаретами, так собі відчуття.. Розумію вас! А коли плануєте робити? і кого ще розглядали?
Да, без перчаток((
Вчера была. Я как и Вы очень хочу поскорее сделать но выбрать пока не получается
Відповісти з цитуванням
Старий 27.02.2021, 23:41
Beginner +

Типово

Цитата:
А почему не рассматриваете закрытый способ? Я онлайн ещё пообщалась с Русланом Гумённым, он мне очень импонирует. Планирую ещё на след неделе сходить в живую на консультацию. Но мне он из всех троих пока показался самым четким и при общении не возникло ни малейшего дискомфорта

Добавлено через 1 минуту

Да, без перчаток((
Вчера была. Я как и Вы очень хочу поскорее сделать но выбрать пока не получается
я була поки онлайн, зараз не маю можливості приїхати. Гуменного бачу дуже хвалять, але в нього дуже рівні носи, боюсь мені такий не пасуватиме. Кого ви ще розглядаєте?
Відповісти з цитуванням
Старий 28.02.2021, 00:31
Active

Типово

Цитата:
я була поки онлайн, зараз не маю можливості приїхати. Гуменного бачу дуже хвалять, але в нього дуже рівні носи, боюсь мені такий не пасуватиме. Кого ви ще розглядаєте?
Больше никого на приймете нет. Если очная консультация у Гуменного пройдет гладко - пойду к нему)
Відповісти з цитуванням
Старий 28.02.2021, 01:09
Beginner +

Типово

Цитата:
Больше никого на приймете нет. Если очная консультация у Гуменного пройдет гладко - пойду к нему)
Мені дуже імпонує перспектива цього ультразвукового апарату у Кийла і взагалі досить сподобався мені по спілкуванні, думаю піду на очну і остаточно визначусь. А коли ви плануєте робити? Я в квітні, орієнтовно в 15тих числах
Відповісти з цитуванням
Старий 28.02.2021, 11:59
Active

Типово

Цитата:
Мені дуже імпонує перспектива цього ультразвукового апарату у Кийла і взагалі досить сподобався мені по спілкуванні, думаю піду на очну і остаточно визначусь. А коли ви плануєте робити? Я в квітні, орієнтовно в 15тих числах
Я бы хотела уже в марте прооперироваться. Так как в мае уже очень нужно человеческий вид иметь
Відповісти з цитуванням
Старий 28.02.2021, 14:10
Beginner +

Типово

Цитата:
Я бы хотела уже в марте прооперироваться. Так как в мае уже очень нужно человеческий вид иметь
Успіхів тоді))
Відповісти з цитуванням
Відповідь

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 07:56.

vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2026 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010

Про нас

Спільнота тих, хто цікавиться пластичною хірургією, косметологією, естетичною стоматологією та іншими можливостями вдосконалити свою зовнішність.

Використання та передрук матеріалів Plastic-Surgeon.Com.UA можливі тільки з письмового дозволу адміністрації та за наявності активного посилання на джерело.

Copyright © 2020
Single Sign On provided by vBSSO