| Календар |
| Пошук |
| Нинішні дописи |
|
|
|||
|
|||
|
Цитата:
|
|
|
|||
|
|||
|
Дівчата, питання два
Який топ ви обирали на другий етап реабілітації??? Порадьте фірми, виробників? І другий, хто ще разом зі збільшенням робив ліпосакцію валиків на пахвах? Як у вас пройшла реабілітація? Вже місяць і не проходять шишки та шкіра в жахливому стані на цих місцях((( |
|
|
|||
|
|||
|
Дівчата привіт ) я так мріяла про груди , але не хотіла робити підтяжку , дуже боялася шрамів після неї . Поспілкувавшись з лікарем , він запропонував витягнути груди більшим імплантом . А вот тепер я думаю що хочу підтяжку 😂
Чоловік каже що мені немає чого робити , і я вигадую собі проблеми ) |
|
|
|||
|
|||
|
Цитата:
Добавлено через 2 минуты Цитата:
Добавлено через 6 минут Здравствуйте, у нас с вами одинаковые импланты и размеры , хотела уточнить , вы спокойно ходите без белья ? Моим 5 месяцев , без белья не могу , очень не комфортно ( нужно что то что бы поддерживало грудь . |
|
|
|||
|
|||
|
Я згодна з вашим чоловіком. У вас все гарно, навіщо вам підтяжка? Це лишня реабілітація і більш помітні шрами. Краще відкладіть цю ідею на потім, якщо через багато років груди розтягнуться, то тоді і зробите підтяжку, а зараз все гармонічно!
|
|
|
|||
|
|||
|
Цитата:
![]() Добавлено через 1 минуту Цитата:
Добавлено через 4 минуты Я просто ще боюсь своїх бажань , в то му що я можу зробити підтяжку якірну , результат не відповість моєму уявленню про нього , а назад дороги вже не буде ( будуть груди у шрамах . Знаєте як придумала якісь ідеальні груди , яких може і не існує … ідеальне ворог гарного в здорового , щось таке |
|
|
|||
|
|||
|
Дівчат, вітаю! В мене була операція мампопластика імплантати та якірна підтяжка 21.03.2025. Після операції був набряк правої груді, а со вчора залило ліву да так що я прям відчуваю та ніби груди повні молока, а ліва навіть як оніміння. Якось лячно, це привід перейматись? Груді не горячі, температури не має але прям переповнені. Сьогодні 14й день.
|
|
|
|||
|
|||
|
[QUOTE=NikaT;75256]Не уверена что наркоз , но с появлением новой груди я стала более тревожная … не всегда нравиться , и бывает депрессивное настроение
Добавлено через 2 минуты У меня иногда ноет и печет , потом перестает . Говорят такое может быть на погоду . У подруги груди 10 лет , говори до сих пор и тянет и ноет переодически . Сама в шоке … Добавлено через 6 минут Я и узд делала в двух разных узистов, которые специализируются по грудям с имплантами. Все говорят, что всё нормально. Но иногда нормально, а иногда и печёт, и ноющая боль и прострелы. Капец 😅 |
|
|
|||
|
|||
|
Девочки, кто то мыл голову самостоятельно в первую неделю после операции? Если да то получилось ли и как? Руки поднимать нельзя, но над ванной же можно наклониться?
|
| Відповідь |
| Параметри теми | |
|
|