| Календар |
| Пошук |
| Нинішні дописи |
|
|
|||
|
|||
|
Добрый вечер. Операция была 10.09.24. Фото исходника прилагаю. В первую очередь, беспокоит почему одна грудь может быть квадратная и кажется деформированной, хотя они и в принципе сейчас разной формы. Та которая квадратная, она еще и ниже по нижнему и верхнему полюсу. В положении лежа больше скатывается в подмышку. Я вижу, что сразу после операции грудь может быть квадратной, но тут уже почти 5 месяцев прошло.
|
|
|
|||
|
|||
|
Цитата:
|
|
|
||||
|
||||
|
@Kate1981, якщо ви робили УЗД в клініці, де робили пластику, то я б сходила до Тельного в Верум на УЗД, він дуже гарний спеціаліст
Просто я ходила до одного і того ж лікаря на УЗД з болями і все там весь час було чудово, а Тельний мені сказав - іплант розхитав карман і в мене переворот імпланту на 180 градусів. Тіки тихенько, я вас не лякаю) я набагато довше ходжу з імплантами, це просто історія про фахівця |
| Дякую: | ||
Kate1981 (03.02.2025) | ||
|
|
|||
|
|||
|
Дівчата привіт
Скажіть будьласка чи було таке що після операції ви жаліли що зробили груди? І чи була депресія? В мене 6 день після операції і є головокружіння (відчуття ніби зараз втрачу свідомість) температура норм і тиск теж Звʼязую це з депресією бо нагадує мені біль після народження дитини і тоді в мене була після пологова депресія Скажіть будьласка чи було у вас щось схоже? |
|
|
||||
|
||||
|
Цитата:
![]() Це все таки було хірургічне втручання, організм ослаблений, треба себе поберегти, якщо є погане самопочуття. Тому це ок. Добавлено через 2 минуты Цитата:
|
|
|
||||
|
||||
|
@Snigurka, через 3. Можна сказати, що насолодилася я сісяо перші 2 роки, а потім зі мною сталася вагітність (дівчата! Не слухайте нікого, що вагітність ніяк не вплине на груди, це брехня!). Так от, був набір ваги, потім природне схуднення (у мене немає з цим проблем) ну і все. Почалися мої пригоди, що я більше мучилась з грудьми, ніж насолоджувалась ними. Останній рік-півтора це вже просто караул, і мною було прийнято рішення видаляти імпланти. Перші консультації планую на березень
|
|
|
||||
|
||||
|
Цитата:
А як у вас самопочуття після перевороту імплантів? Є постійні болі? Чи просто візуально видно? |
|
|
||||
|
||||
|
@Snigurka, так, без заміни. Спочатку хотіла просто замінити, а потім подумала, що 5-7 років і знову заміна, або видалення? Так, мені важко дається таке рішення, але мені груди зараз дають такий дискомфорт, що я дуже хочу відчути легкість (надіюся).
Та, в якій перевернувся імплант - взагалі безпроблемна, я і не знаю коли він точно перевернувся, я бачила деякі зміни періодично, але що він на 180 повернувся я не думала. Мене мучить інша, на останньому моєму УЗД була підозра на контрактуру, вона значно твердіша, болючіша, наливається, якщо лягти, прям видно, що вона більша і не така мʼяка, точніше, тверда. Я вже не можу спати на правому боці, не можу лягти на живіт (ніяк), постійний дискомфорт, як тільки хтось близько наближається мене аж в піт кидає, щоб тільки не торкатися цієї частини тіла. Виходячи з усього я подумала, де гарантія, що після 2 операції буде все нормально, що знову не буде контрактури чи перевороту? Немає такої гарантії. А ще той імплант, який перевернувся, здається мені занадто мʼяким і я не виключаю, що там розрив. Тому зваживши все, мені все одно потрібна операція, тому що без заміни ці проблеми не вирішаться, а зробити зараз заміну і потім знову під ніж? Я втомилася, не хочу. |
| Відповідь |
| Параметри теми | |
|
|