Цей сайт використовує реп'яшки
18+
Примітки

Відповідь

Параметри теми
Старий 18.03.2024, 23:37
Leon_Ka Leon_Ka зараз поза форумом
Beginner +

Дописи: 16
Цитували: 2
Leon_Ka is on a distinguished road
Типово

Цитата:
Допис від IrinaSy Переглянути допис
Дівчата, привіт. Моя історія трохи вище. Кароче, зробили мені ревізію (не так страшно,як операція) і відходняк легший. Сьогодні зняли шви, але вже три дні 37/37.3. Задовбало це все страшенно лікар сказав трохи запален шов. Мазати бетадином і за неділю приїхати. Але я вже це проходила, можете поділитися досвідом. В кого також було запалення. Як це лікувати?
А що саме вам робили на ревізії? Це під загальним наркозом? Думаю вже зараз точно підете на поправку, нехай швидко загоюється я рана.

Востаннє редагував Leon_Ka: 19.03.2024 о 00:11.
Відповісти з цитуванням
Старий 19.03.2024, 07:10
IrinaSy IrinaSy зараз поза форумом
Beginner +

Дописи: 14
Цитували: 5
IrinaSy is on a distinguished road
Типово

Поки що ні. Я за 1,5 місяці вже три рази пила їх, але думаю також, що треба

Добавлено через 4 минуты

Так, під загальним. В мене, нажаль були майже всі ускладнення, які можуть бути. Спочатку була гематома, потім серрома, підтекстом і підтекстом і в результаті в місці де шов і звідки текла рідина не сформувався шов, бо був заповнений серомою і образовався свіщевой канал, відкрився імплант. Лікар лікував на всіх етапах, думали що ж Надія без операції. Але ні. Все пройшло легко. Ніякої реабілітації. Не боляче, як після першої, але зараз якось не дуже. Наново формується капсула мабуть тож є відчуття в груді. І вона твоердіща за ліву
Відповісти з цитуванням
Старий 19.03.2024, 08:16
AnikaV AnikaV зараз поза форумом
Almost Profi

Дописи: 123
Цитували: 26
AnikaV is on a distinguished road
Типово

@IrinaSy, скорейшего выздоровления вам! Главное запастись терпением!

Обо мне:
Відповісти з цитуванням
Старий 19.03.2024, 08:59
Leon_Ka Leon_Ka зараз поза форумом
Beginner +

Дописи: 16
Цитували: 2
Leon_Ka is on a distinguished road
Типово

Як шкода але нехай це вже буде останнім етапом і забудться як складний період і нові форми радують вас в майбутньому. Ще б знати чия це провина, чи то особливості організму чи то помилка лікаря. а дренажі після операці вам ставили? а хто ваш лікар?
Відповісти з цитуванням
Старий 20.03.2024, 07:41
IrinaSy IrinaSy зараз поза форумом
Beginner +

Дописи: 14
Цитували: 5
IrinaSy is on a distinguished road
Типово

Дуже дякую! Як мені пояснив мій остеопат в цьому ніхто не винен ні я , ні лікар, під час операції спазмувавчя мʼяз і не дав імпланту нормально стати на своє місце. Лікар в мене чудовий завжди на звʼязку я до нього їздила майже кожен день на контроль. Прізвище не хочу поки писати, бо не хочу ненароком зробити шкоди йому.

Добавлено через 56 секунд

Большое спасибо да терпение это главное) а как же я хочу уже полностью покупаться, как человек)
Відповісти з цитуванням
Старий 20.03.2024, 08:22
Extra Extra зараз поза форумом
Beginner +

Звідки Ви: Украина/Одесса
Дописи: 13
Цитували: 0
Extra is on a distinguished road
Типово

Цитата:
Допис від AnikaV Переглянути допис
@Extra, я в не полные 3 месяца после оп пошла за топами, грудь была каменная и не подвижная, было не понятно что именно мне надо....но потом уже разобралась, самое главное это плотная резинка под грудью, чтоб не давила, а именно плотно сидела и соответственно держала грудь. Ну и немного компрессии, так как по началу страшно наклоняться... ощущения не особо приятные...такое чувство что имплант отлипает от грудины. А вообще..... я обрезала ленту от компры и застегивала на самые первые крючки и было идеалити
Спасибо за подробный ответ, теперь знаю, каким этот топ должен быть. Но мне ещё в компре ходить и ходить. Ближе к маю пойду на поиски топов)))))
Відповісти з цитуванням
Дякую:
AnikaV (20.03.2024)
Старий 20.03.2024, 08:40
AnikaV AnikaV зараз поза форумом
Almost Profi

Дописи: 123
Цитували: 26
AnikaV is on a distinguished road
Типово

@IrinaSy, у меня кстати с левым так было, поэтому у меня была такая ассиметрия, причем долго...наверное после 6 месяцев стало более менее....ну и ещё мне назначили Мильгамму, и после этого стало отпускать по немногу
Боли были постоянные и не приятно-непонятные ощущения (с лева)...но надеюсь к году все пройдёт)
Держитесь!!!!

Добавлено через 15 минут
@Extra, главное не спешить из него вылезти!)

Обо мне:
Відповісти з цитуванням
Старий 20.03.2024, 13:54
Extra Extra зараз поза форумом
Beginner +

Звідки Ви: Украина/Одесса
Дописи: 13
Цитували: 0
Extra is on a distinguished road
Типово

@IrinaSy, хай все швидко загоїється та всё буде гарно і чудово 😍
Відповісти з цитуванням
Дякую:
JoLsA (05.04.2024)
Старий 21.03.2024, 07:20
Zuza Zuza зараз поза форумом
Active

Дописи: 49
Цитували: 6
Zuza is on a distinguished road
Типово

@IrinaSy, ну почему же навредить доктору этим ?
Наоборот , то , что он всегда на связи и не бросает своих пациентов с проблемами - это ему большой плюс.
О возможных осложнениях после операции все знают и так , и не будут винить доктора…
Відповісти з цитуванням
Старий 21.03.2024, 16:50
Yusik Yusik зараз поза форумом
Active

Звідки Ви: Київ
Дописи: 34
Цитували: 4
Yusik is on a distinguished road
Типово

Дівчата в когось таке було ?
В мене якір і на стику де горизонтальний і вертикальний шов шось таке маленьке гостреньке стирчить .
Після операції вже пройшло 2 місяці
Я хожу постійно в силіконових пластирах ,тому і не лізу туди лишній раз,а сьогодні в душі це виявила .

Обо мне:

Востаннє редагував Yusik: 21.03.2024 о 17:05.
Відповісти з цитуванням
Відповідь

Параметри теми

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 07:22.

vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2026 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010

Про нас

Спільнота тих, хто цікавиться пластичною хірургією, косметологією, естетичною стоматологією та іншими можливостями вдосконалити свою зовнішність.

Використання та передрук матеріалів Plastic-Surgeon.Com.UA можливі тільки з письмового дозволу адміністрації та за наявності активного посилання на джерело.

Copyright © 2020
Single Sign On provided by vBSSO