Цей сайт використовує реп'яшки
18+
Примітки

Відповідь

Параметри теми
Старий 19.12.2023, 18:58
Mamasita Mamasita зараз поза форумом
Beginner +

Дописи: 13
Цитували: 1
Mamasita is on a distinguished road
Типово Збільшення грудей У Варшаві

Всім привіт! Прийшов час зареєструватися на форумі. Близько пів року вивчала і нарешті наважилася на оп. Я мама 3 дітей. Груди завжди були невеликі, поки годувала були шикарні, але після років годувань (а годувала я в загальному усіх дітей 5 років) ситуація стала дуже сумна. Залишилися лише соски на дошечці. Вага 51 кг. Вік 39. Я з Києва, але поки з дітьми живемо в Польщіі. Операцію я робила у Варшаві. Імпланти Motiva Ergonomix 2 325 ml. Аксилярний доступ. Підмязово
Зараз період реабілітації. Перші кілька днів пройшли досить добре. Але одна грудь дуже набрякла і порушена чутливість у нижній частині оніміння вчора була на контрольному огляді, сказали що так буває і начебто все буде ок. Але набряк дуже сильний. На лівій груді набряк значно менше, і я думала з нею взагалі все ідеально. Але виявилося що імплант трохи пішов вгору. Хоча по самопочутті вона нормально. Сказали старатися нічого не робити правою рукою і щільніше затягти верхній пояс бандажа. Але ліва така набрякла і болить що дуже тяжко коли я щільніше затягую.
Я хвилююся чи все це норма. Чи стані імплант нижче, чи тиждень це вже багато часу? І чи було у когось так зо одна груд дуже набрякла і не відходила, а на іншій набряк сходив раніше.
Дуже дякую
П.С. Пізніше викладу фото до та після.

Востаннє редагував Mamasita: 19.12.2023 о 19:55.
Відповісти з цитуванням
Старий 20.12.2023, 00:23
Snigurka Snigurka зараз поза форумом
Almost Profi

Звідки Ви: Київ
Дописи: 129
Цитували: 22
Snigurka is on a distinguished road
Типово

Вітаю з новими 🍒 і легкої реабілітації!
Моїм вже 3 місяці, але досі одна грудь стоїть вверху.
Лікарі і дівчата на форумі завжди писали, що груди змінюються аж до 1 року. Вам точно рано переживати. Краще виконувати поради лікаря і все буде добре

Обо мне:
Відповісти з цитуванням
Дякую:
Mamasita (20.12.2023)
Старий 20.12.2023, 14:39
Beginner +

Типово

Цитата:
Допис від Mamasita Переглянути допис
Всім привіт! Прийшов час зареєструватися на форумі. Близько пів року вивчала і нарешті наважилася на оп. Я мама 3 дітей. Груди завжди були невеликі, поки годувала були шикарні, але після років годувань (а годувала я в загальному усіх дітей 5 років) ситуація стала дуже сумна. Залишилися лише соски на дошечці. Вага 51 кг. Вік 39. Я з Києва, але поки з дітьми живемо в Польщіі. Операцію я робила у Варшаві. Імпланти Motiva Ergonomix 2 325 ml. Аксилярний доступ. Підмязово
Зараз період реабілітації. Перші кілька днів пройшли досить добре. Але одна грудь дуже набрякла і порушена чутливість у нижній частині оніміння вчора була на контрольному огляді, сказали що так буває і начебто все буде ок. Але набряк дуже сильний. На лівій груді набряк значно менше, і я думала з нею взагалі все ідеально. Але виявилося що імплант трохи пішов вгору. Хоча по самопочутті вона нормально. Сказали старатися нічого не робити правою рукою і щільніше затягти верхній пояс бандажа. Але ліва така набрякла і болить що дуже тяжко коли я щільніше затягую.
Я хвилююся чи все це норма. Чи стані імплант нижче, чи тиждень це вже багато часу? І чи було у когось так зо одна груд дуже набрякла і не відходила, а на іншій набряк сходив раніше.
Дуже дякую
П.С. Пізніше викладу фото до та після.
Додаю фото до та після
Мініатюри долучень
Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  55634ab7.jpeg
Переглядів: 84
Розмір:  19,1 КБ
ID:	14766   Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  decd4d37.jpeg
Переглядів: 78
Розмір:  12,4 КБ
ID:	14767   Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  4e36b1a0.jpg
Переглядів: 89
Розмір:  46,1 КБ
ID:	14768   Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  3eb6f903.jpg
Переглядів: 91
Розмір:  67,9 КБ
ID:	14769  
Відповісти з цитуванням
Старий 20.12.2023, 14:43
Beginner +

Типово

Цитата:
Допис від Snigurka Переглянути допис
Вітаю з новими 🍒 і легкої реабілітації!
Моїм вже 3 місяці, але досі одна грудь стоїть вверху.
Лікарі і дівчата на форумі завжди писали, що груди змінюються аж до 1 року. Вам точно рано переживати. Краще виконувати поради лікаря і все буде добре
Дякую! Так, саме так і роблю… але сумніви і переживання гризуть. Я так цього хотіла, чоловік не підтримував, казав нащо воно мені треба, якось майже 40 років прожила) хоча до 3 дитини все було не так погано, а після припинення 3 годування зникло той мінімум що був(( тепер якщо щось не так піде, уявляю, що чоловік буде буде казати «я ж казав!! І тд». Але я так мріяла про груди, це було моє бажання і повноцінна реалізація моєі жіночності.
Відповісти з цитуванням
Старий 20.12.2023, 21:36
Misha Misha зараз поза форумом
Active

Дописи: 43
Цитували: 2
Misha is on a distinguished road
Типово

@Mamasita, все будет Гуд, не переживайте, еще насладитесь сисями. И вы как трижды мама знаете, что все забывается

Я вот всегда удивлялась, как ночные бабочки трусят теми сисями через месяц после ОП и выгуливают их по Дубаях и Турциях и еще и трусят ими перед «шейхами»… тут боишься извините пукнуть не в ту сторону, сразу кажется что-то уже сместилось

Обо мне:
Відповісти з цитуванням
Дякую:
katykaty (21.12.2023)
Старий 21.12.2023, 09:23
Beginner +

Типово

Да, это точно
Я даже чайник в руки боюсь взять))
Уже всех дома достала))) лежу сижу и хожу как королева а мне все подают
еще успокаивает, что после последнего кесарева у меня в районе шва чувствительность хоть на 90 % а восстановилась, поэтому надеюсь что и сися прийдет в себя. Если только это не ошибка хирурга и нерв не сдавлен (не дай Бог). А пока она как не родная.
Відповісти з цитуванням
Старий 21.12.2023, 12:22
katykaty katykaty зараз поза форумом
Active

Дописи: 33
Цитували: 6
katykaty is on a distinguished road
Типово

Я в перший місяць коли побачила свої груди, хотіла зробити харакірі. Я ридала, панікувала, не вилазила с форумів. Це складно але треба дати собі час та довіряти своєму лікарю. В мене були такі ж самі рекомендації-другий місяць з лентою зверху 24/7, для того щоб правий імплант просідав та продавлювався у складку. М'яз дуже зажав + набряки. Права сіся (яка й відстає) дуже сильно боліла з першого дня ОП. І вона досі якась німа...але я бачу що вона опускається та стає краще. Зараз на 3 місяць я вже без компри ходжу, навіть іноді роблю пів дня без топіку-щоб під власною вагою груди починали провисати...і ще я бачу що в мене щодня вони різні. не розумію як це відбувається. то думаю "о начебто вже все окей" то думаю "ні буду робити корекцію і опускати праву"...(з лікарем це вже обговорювали)...на огляді сказав чекати 4ьох місяців..картинка буде змінюватися. ось вам мій особистій приклад...верхнє фото ровно 3 місяці (сьогодні) і нижнє це 1 місяць...не поспішайте панікувати...
Мініатюри долучень
Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  c42f4875.jpg
Переглядів: 145
Розмір:  28,4 КБ
ID:	14770  
Відповісти з цитуванням
Дякую:
I love kiss them (19.09.2024)
Старий 21.12.2023, 12:27
katykaty katykaty зараз поза форумом
Active

Дописи: 33
Цитували: 6
katykaty is on a distinguished road
Типово

тобто ліва сіся (на фото це праворуч) з перших днів мене влаштовувала...вона і зараз м'яка, поддатлива, я можу її трогати без дискомфорту..а права ще не така м'яка та болюча...звичайно для правши це має значення я старалася робити все лівою рукою (чайник, пакети з магазину та інше). навіть зараз коли вже на боку можу спати то на правий майже ніколи не повертаюся
Відповісти з цитуванням
Старий 21.12.2023, 14:48
Snigurka Snigurka зараз поза форумом
Almost Profi

Звідки Ви: Київ
Дописи: 129
Цитували: 22
Snigurka is on a distinguished road
Типово

@katykaty, що таке корекція? це нова операція під наркозом? чи як вона виконується?

Обо мне:
Відповісти з цитуванням
Старий 21.12.2023, 15:31
Beginner +

Типово

Добавлено через 2 минуты

Цитата:
Допис від katykaty Переглянути допис
Я в перший місяць коли побачила свої груди, хотіла зробити харакірі. Я ридала, панікувала, не вилазила с форумів. Це складно але треба дати собі час та довіряти своєму лікарю. В мене були такі ж самі рекомендації-другий місяць з лентою зверху 24/7, для того щоб правий імплант просідав та продавлювався у складку. М'яз дуже зажав + набряки. Права сіся (яка й відстає) дуже сильно боліла з першого дня ОП. І вона досі якась німа...але я бачу що вона опускається та стає краще. Зараз на 3 місяць я вже без компри ходжу, навіть іноді роблю пів дня без топіку-щоб під власною вагою груди починали провисати...і ще я бачу що в мене щодня вони різні. не розумію як це відбувається. то думаю "о начебто вже все окей" то думаю "ні буду робити корекцію і опускати праву"...(з лікарем це вже обговорювали)...на огляді сказав чекати 4ьох місяців..картинка буде змінюватися. ось вам мій особистій приклад...верхнє фото ровно 3 місяці (сьогодні) і нижнє це 1 місяць...не поспішайте панікувати...
@katykaty Дуже змінилося за 2 місяців Справді опустилася і вирівнялася. А які у вас імпланти? Круглі чи анатом? І скільки мл ставили?
Мене навпаки хоч мʼяз правий зажимає і підіймає імплант, (бо я теж правша) але вона відчувається нормально. А от ліва візуально гарніше імплант розташований на місці. Але через те що вона вся практично онімівша то вона як не своя і це дуже засмучує поки…
Відповісти з цитуванням
Відповідь

Параметри теми

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 12:08.

vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2026 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010

Про нас

Спільнота тих, хто цікавиться пластичною хірургією, косметологією, естетичною стоматологією та іншими можливостями вдосконалити свою зовнішність.

Використання та передрук матеріалів Plastic-Surgeon.Com.UA можливі тільки з письмового дозволу адміністрації та за наявності активного посилання на джерело.

Copyright © 2020
Single Sign On provided by vBSSO