Всім привіт! Прийшов час зареєструватися на форумі. Близько пів року вивчала і нарешті наважилася на оп. Я мама 3 дітей. Груди завжди були невеликі, поки годувала були шикарні, але після років годувань (а годувала я в загальному усіх дітей 5 років) ситуація стала дуже сумна. Залишилися лише соски

на дошечці. Вага 51 кг. Вік 39. Я з Києва, але поки з дітьми живемо в Польщіі. Операцію я робила у Варшаві. Імпланти Motiva Ergonomix 2 325 ml. Аксилярний доступ. Підмязово
Зараз період реабілітації. Перші кілька днів пройшли досить добре. Але одна грудь дуже набрякла і порушена чутливість у нижній частині оніміння

вчора була на контрольному огляді, сказали що так буває і начебто все буде ок. Але набряк дуже сильний. На лівій груді набряк значно менше, і я думала з нею взагалі все ідеально. Але виявилося що імплант трохи пішов вгору. Хоча по самопочутті вона нормально. Сказали старатися нічого не робити правою рукою і щільніше затягти верхній пояс бандажа. Але ліва така набрякла і болить що дуже тяжко коли я щільніше затягую.
Я хвилююся чи все це норма. Чи стані імплант нижче, чи тиждень це вже багато часу? І чи було у когось так зо одна груд дуже набрякла і не відходила, а на іншій набряк сходив раніше.
Дуже дякую
П.С. Пізніше викладу фото до та після.