Перегляд одного допису
Старий 28.09.2020, 21:58
It_girl It_girl зараз поза форумом
Beginner +

Дописи: 9
Цитували: 0
It_girl is on a distinguished road
Типово Гуменний vs Денисенко

Дозріла і я нарешті до теми) Мій ніс мене не влаштовував ніколи, і попри запевнення близьких що в мене цілком нормальний ніс і нікому він не кидається в очі (я їм вірю), але в кінцевому результаті важливо те як почуваюсь я сама, а не те що думають інші. «Недоліків» в моєму тілі багато але мені на них абсолютно все одно, а жити заважає тільки ніс, тому не бачу причини далі це відкладати.

Після якогось часу вивчення вітчизняного ринку скоротила список до двох хірургів – Гуменний Р. І Денисенко Р. Як на мене вони обоє мають свої значні переваги і недоліки, далі буде саме про це.

Гуменний Руслан.

Плюси:
- Значна кількість років досвіду саме в пластичній хірургії, а не просто лікарем, лором, стоматологом)) чи ще у якійсь іншій спеціальності.
- В загальному природні, не «перекроєні» результати.
- Наявність багатьох реальних позитивних відгуків саме на цьому форумі.
- Справив хороше враження на консультації.

Окремо зазначу доступну вартість операції (для мене не фактор при виборі, за якісну роботу я готова довше збирати і більше заплатити).

Мінуси:
- Трішки занадто «відполірований» стиль ринопластики, через який я так і не змогла остаточно зупинити свій вибір на цьому хірургові і почала шукати далі. Поясню, що я маю на увазі: анатомічно будова носа є такою, що в профіль видно виражену спинку і виражений кінчик. Тобто, навіть в прямого або «курносого» природнього носа спинка і ніс дуже рідко утворюють рівну, безперервну лінію, а Гуменний як на мене не слідує цьому принципу. В нього носи виходять в профіль рівні, як стріла, або ідеальною дугою (далі буде фото-порівняння робіт обох лікарів, щоб було зрозуміло, що я маю на увазі). Окрім того, закритий метод операції виключає можливість вкоротити колумелу і заодно зменшити ніздрі, тому Руслан Миколайович ніздрі просто натягує в напрямку підняття кінчика, через що вони стають вищими, а колумела ніби звисає – мені ця деталь не подобається, оскільки може підкреслити мої і без того справді великі і довгі ніздрі.

Денисенко Роман.

Плюси:
- Наявність багатьох реальних результатів роботи в інстаграмі, де часто можна побачити посилання на сторінки клієнтів (з їх попередньої згоди, дуже сподіваюсь ). Окрім того багато «до-після» зроблені у вигляді коротких відео, де хірург проводить пальцем по спинці носа, з чого видно що результати явно не відфотошоплені.
- Наявність двох позитивних відгуків саме на цьому форумі. Результати дівчат мені вдалось знайти в інстаграмі клініки.
- Як на мій смак – дуже гарні результати, де нема тих недоліків, які я описала вище. Навіть у дуже зменшених носах проглядається в профіль чітке розмежування між спинкою і кінчиком, спинка у фас і напівпрофіль трохи ширша і плавніша, нема збільшення видимості ніздрів у фас і провисання колумели.

Мінуси:
- Відносно мала кількість років роботи саме в пластичній хірургії.
- Навіть не сама вартість, а непропорційне збільшення вартості відповідно до збільшення досвіду лікаря (в одній темі дівчинка тут писала що років 2 тому заплатила 3000 євро, тепер ціна від 4000 євро). Як на мене трошки космічні темпи збільшення ціни.

Примітка: читала тут про сумнівні маркетингові прийоми його клініки, але якщо чесно до кінця не зрозуміла суть цієї проблеми, і наскільки розумію це не стосувалось саме ринопластики а інших процедур (буду вдячна якщо хтось це тут прояснить). Для мене це умовний мінус, тому що ми не маємо 100% гарантії що сам хірург знає про ці методи чи схвалює їх, хоча така ймовірність теж є; окрім того це не має відношення до якості роботи хірурга.

Підсумок:
Якби скомбінувати досвід Гуменного і естетику Денисенка то ціни б такому хірургові не було Але реальність така, що я мушу вибирати – робити ніс на тверду четвірку (естетично) але в досвідченого хірурга, чи на п’ять з плюсом і в хірурга з невеликим досвідом. Поки що схиляюсь до останнього, тому що все таки хочу добитись результату, який мене на 100% влаштовує естетично і з яким мені жити все життя, і невеликий досвід не обов’язково означає можливість страшних косяків чи помилок, хоч і безумовно трохи збільшує їх ймовірність. В наступному повідомленні прикріплю фото-порівняння результатів обох хірургів. Якщо хтось має якусь інформацію особливо по Денисенку, який наразі для мене є трохи більш невідомою величиною, то буду надзвичайно вдячна. Можливо, в майбутньому моя тема комусь допоможе в пошуках ідеального носика

Добавлено через 1 минуту

Створюю цю тему в загальному розділі а не в особистих темах, бо ще не визначилась з лікарем. @Катерина, надіюсь не прогадала з розділом.

Востаннє редагував It_girl: 28.09.2020 о 22:46.
Відповісти з цитуванням
Дякую:
Lololo (26.04.2021)