Цей сайт використовує реп'яшки
18+
Примітки

Відповідь

Параметри теми
Старий 07.07.2020, 18:57
Ирина92 Ирина92 зараз поза форумом
Active

Звідки Ви: Украина/Киев
Дописи: 21
Цитували: 5
Ирина92 is on a distinguished road
Типово

Спасибо огромное)) Буду за Вас также очень рада))
Відповісти з цитуванням
Старий 08.07.2020, 16:24
Санта Санта зараз поза форумом
Active

Дописи: 41
Цитували: 16
Санта is on a distinguished road
Типово

Напишу докторов, к которым я пока присматриваюсь, если я не попаду к доктору Наре в августе. А шансы не такие и большие...
Мне нравится Руслан Гуменный, я с ним и в Инсте переписывалась, и слежу давно. Но в его работах мне всегда кажется крупный кончик носа...Спинки мне нравятся, а вот кончики всегда думаешь: а можно было бы поменьше?
Еще нравятся работы Кийло, плюс подкупают отзывы наших форумчан.
Так же скоро пообщаюсь и увижу воочию носик от Руткаса.
Ну и немного по теме) Буквально недавно на ютубе посмотрела выпуск с Якобчуком (передача из серии ЧТОБесит...выпуск ЧТО бесит пластического хирурга). И так мне этот доктор до души припал))) Конечно же и его промониторила. Из того что все пишут и чего бояться - малый опыт работы
Відповісти з цитуванням
Старий 08.07.2020, 20:41
Катерина Катерина зараз поза форумом
Active

Дописи: 1 949
Зображення: (50)
Цитували: 277
Катерина is on a distinguished road
Типово

Цитата:
Допис від Санта Переглянути допис
ЧТО бесит пластического хирурга
Хорошая затея какая
Відповісти з цитуванням
Старий 15.07.2020, 02:38
Дарья77 Дарья77 зараз поза форумом
Active

Звідки Ви: Киев
Дописи: 39
Цитували: 4
Дарья77 is on a distinguished road
Типово

Цитата:
Допис від Ирина92 Переглянути допис
Всем привет ))) Урааа, наконец-то я сделала это, и теперь у меня красивый носик!! Всем кто сомневается, боится и не решается делать операцию, не устану повторять - это того стоило.
Вау! Круто то как! Мне кажется, у меня носик похож на исходник, все таки позвоню и попробую записаться к Кийло Сергею. Почему-то так мало информации о нем здесь, а работы то хорошие..
Відповісти з цитуванням
Старий 15.07.2020, 10:00
Active

Типово

Найдите его в инстаграме, там сможете посмотреть на его работы, я так сначала и сделала, или на сайте клиники laserone.com
Відповісти з цитуванням
Старий 04.08.2020, 11:42
eva32 eva32 зараз поза форумом
Active

Дописи: 56
Цитували: 15
eva32 is on a distinguished road
Типово

@Ирина92, Привет) тебе и ринопластику делал Кийло и перегородку ровнял? Или с ним лор оперирует? Сколько по времени была оп?
Відповісти з цитуванням
Старий 06.08.2020, 13:14
Active

Типово

Здравствуйте, на сколько я знаю, Сергей Алексеевич сам лор, поэтому не было необходимости приглашать другого врача. Операция вместе в наркозом и подготовкой часа 3,5 заняла, кстати, хочу поделиться фотографиями более месяца спустя, уже скоро 2 будет))
Мініатюри долучень
Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  c3fee36d.jpg
Переглядів: 464
Розмір:  35,4 КБ
ID:	12038   Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  c04c34f1.jpg
Переглядів: 417
Розмір:  51,4 КБ
ID:	12039   Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  55f82d11.jpg
Переглядів: 428
Розмір:  37,4 КБ
ID:	12040  
Відповісти з цитуванням
Дякую:
Aisha (16.12.2021)
Старий 31.08.2020, 22:57
Alisa Alex Alisa Alex зараз поза форумом
Новичок

Дописи: 2
Цитували: 2
Alisa Alex is on a distinguished road
Типово

Добрый вечер! В итоге у кого вы сделали ринопластику?
Відповісти з цитуванням
Старий 28.09.2020, 21:58
It_girl It_girl зараз поза форумом
Beginner +

Дописи: 9
Цитували: 0
It_girl is on a distinguished road
Типово Гуменний vs Денисенко

Дозріла і я нарешті до теми) Мій ніс мене не влаштовував ніколи, і попри запевнення близьких що в мене цілком нормальний ніс і нікому він не кидається в очі (я їм вірю), але в кінцевому результаті важливо те як почуваюсь я сама, а не те що думають інші. «Недоліків» в моєму тілі багато але мені на них абсолютно все одно, а жити заважає тільки ніс, тому не бачу причини далі це відкладати.

Після якогось часу вивчення вітчизняного ринку скоротила список до двох хірургів – Гуменний Р. І Денисенко Р. Як на мене вони обоє мають свої значні переваги і недоліки, далі буде саме про це.

Гуменний Руслан.

Плюси:
- Значна кількість років досвіду саме в пластичній хірургії, а не просто лікарем, лором, стоматологом)) чи ще у якійсь іншій спеціальності.
- В загальному природні, не «перекроєні» результати.
- Наявність багатьох реальних позитивних відгуків саме на цьому форумі.
- Справив хороше враження на консультації.

Окремо зазначу доступну вартість операції (для мене не фактор при виборі, за якісну роботу я готова довше збирати і більше заплатити).

Мінуси:
- Трішки занадто «відполірований» стиль ринопластики, через який я так і не змогла остаточно зупинити свій вибір на цьому хірургові і почала шукати далі. Поясню, що я маю на увазі: анатомічно будова носа є такою, що в профіль видно виражену спинку і виражений кінчик. Тобто, навіть в прямого або «курносого» природнього носа спинка і ніс дуже рідко утворюють рівну, безперервну лінію, а Гуменний як на мене не слідує цьому принципу. В нього носи виходять в профіль рівні, як стріла, або ідеальною дугою (далі буде фото-порівняння робіт обох лікарів, щоб було зрозуміло, що я маю на увазі). Окрім того, закритий метод операції виключає можливість вкоротити колумелу і заодно зменшити ніздрі, тому Руслан Миколайович ніздрі просто натягує в напрямку підняття кінчика, через що вони стають вищими, а колумела ніби звисає – мені ця деталь не подобається, оскільки може підкреслити мої і без того справді великі і довгі ніздрі.

Денисенко Роман.

Плюси:
- Наявність багатьох реальних результатів роботи в інстаграмі, де часто можна побачити посилання на сторінки клієнтів (з їх попередньої згоди, дуже сподіваюсь ). Окрім того багато «до-після» зроблені у вигляді коротких відео, де хірург проводить пальцем по спинці носа, з чого видно що результати явно не відфотошоплені.
- Наявність двох позитивних відгуків саме на цьому форумі. Результати дівчат мені вдалось знайти в інстаграмі клініки.
- Як на мій смак – дуже гарні результати, де нема тих недоліків, які я описала вище. Навіть у дуже зменшених носах проглядається в профіль чітке розмежування між спинкою і кінчиком, спинка у фас і напівпрофіль трохи ширша і плавніша, нема збільшення видимості ніздрів у фас і провисання колумели.

Мінуси:
- Відносно мала кількість років роботи саме в пластичній хірургії.
- Навіть не сама вартість, а непропорційне збільшення вартості відповідно до збільшення досвіду лікаря (в одній темі дівчинка тут писала що років 2 тому заплатила 3000 євро, тепер ціна від 4000 євро). Як на мене трошки космічні темпи збільшення ціни.

Примітка: читала тут про сумнівні маркетингові прийоми його клініки, але якщо чесно до кінця не зрозуміла суть цієї проблеми, і наскільки розумію це не стосувалось саме ринопластики а інших процедур (буду вдячна якщо хтось це тут прояснить). Для мене це умовний мінус, тому що ми не маємо 100% гарантії що сам хірург знає про ці методи чи схвалює їх, хоча така ймовірність теж є; окрім того це не має відношення до якості роботи хірурга.

Підсумок:
Якби скомбінувати досвід Гуменного і естетику Денисенка то ціни б такому хірургові не було Але реальність така, що я мушу вибирати – робити ніс на тверду четвірку (естетично) але в досвідченого хірурга, чи на п’ять з плюсом і в хірурга з невеликим досвідом. Поки що схиляюсь до останнього, тому що все таки хочу добитись результату, який мене на 100% влаштовує естетично і з яким мені жити все життя, і невеликий досвід не обов’язково означає можливість страшних косяків чи помилок, хоч і безумовно трохи збільшує їх ймовірність. В наступному повідомленні прикріплю фото-порівняння результатів обох хірургів. Якщо хтось має якусь інформацію особливо по Денисенку, який наразі для мене є трохи більш невідомою величиною, то буду надзвичайно вдячна. Можливо, в майбутньому моя тема комусь допоможе в пошуках ідеального носика

Добавлено через 1 минуту

Створюю цю тему в загальному розділі а не в особистих темах, бо ще не визначилась з лікарем. @Катерина, надіюсь не прогадала з розділом.

Востаннє редагував It_girl: 28.09.2020 о 22:46.
Відповісти з цитуванням
Дякую:
Lololo (26.04.2021)
Старий 28.09.2020, 22:12
It_girl It_girl зараз поза форумом
Beginner +

Дописи: 9
Цитували: 0
It_girl is on a distinguished road
Типово

Порівняння робіт. З цих результатів добре видно, як у Денисенка профіль має чітке розмежування між спинкою і кінчиком, хоча спинку "після" не можна назвати вигнутою чи занадто прямою, а в Гуменного спинка і кінчик зливаються в одну лінію, + провисаюча колумела.

Знову ж таки, поки що схиляюсь до Денисенка, але якщо є будь-яка інформація про негативні відгуки (саме по ринопластиці), то це може повпливати на моє рішення. Наприклад - накосячив і не запропонував зробити корекцію (бажано тоді бачити фото); після операції порушене дихання носом чи виникли будь які інші серйозні ускладнення.
Мініатюри долучень
Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  9bd29830.jpg
Переглядів: 179
Розмір:  79,3 КБ
ID:	12181   Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  91c60551.jpg
Переглядів: 160
Розмір:  39,1 КБ
ID:	12182  
Відповісти з цитуванням
Відповідь

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 12:00.

vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2026 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010

Про нас

Спільнота тих, хто цікавиться пластичною хірургією, косметологією, естетичною стоматологією та іншими можливостями вдосконалити свою зовнішність.

Використання та передрук матеріалів Plastic-Surgeon.Com.UA можливі тільки з письмового дозволу адміністрації та за наявності активного посилання на джерело.

Copyright © 2020
Single Sign On provided by vBSSO