| Календар |
| Пошук |
| Нинішні дописи |
|
|
|||
|
|||
|
Всім привіт!
Обираю зараз хірурга, дуже багато начиталась на форумі, вже губитись починаю) Трохи про себе: 18р, 173 63 кг, ОПГ 78, ОГ 83, розмір від сили 0.5 а то і менше По розміру хочу десь 2 - максимум 3, не більше, не бачу на собі дуже великого розміру (так щоб ОГ в результаті був приблизно 90-95) По всьому що поначитувалась, зрозуміла що я не хочу робити у Юрченка, і поки що найбільше довіри вселяє Усов, тому що як я зрозуміла він і спеціалізується на невеликих розмірах + бачила схоже на своє до. Але мене трохи лякає що я поки що не знайшла альтернативи йому, а хотіла б мати в запасі ще декілька лікарів Сама я з Києва, але готова поїхати в інше місце, аби хірург хороший був Напишіть будь ласка хто теж робив у Усова, який у вас досвід, або ви теж робили невеликий розмір Також буду дуже вдячна почути щось про досвід операції в моєму віці, що кажуть хірурги, як відносяться, чула що більшість пропонує чекати до 20+, але я з років 15 про неї мрію, одразу як зрозуміла що від природи чекати нема чого, тому чекати ще 2-3 роки дуже не хочу, якщо на це немає медичних показань Фото - для розуміння яка приблизно ситуація зараз PS і ще дуже цікаво як ви обирали хірурга, про що краще спитати заздалегідь, на що звернути увагу + яка підготовка до операції? |
|
|
|||
|
|||
|
Те, що ви вже дивитесь різних лікарів — це правильно. Але трохи дивно, що одразу повністю відкинула Дениса Юрченка, не сходивши навіть на консультацію. Бо по маммопластиці важливіше не “що пишуть”, а як саме лікар пояснює твій випадок і який результат реально обіцяє з твоїми вихідними даними.
У таких темах часто найкраще працює простий варіант — сходити хоча б до 2–3 хірургів і порівняти підхід. Наприклад, у Дениса можна просто прийти на консультацію, спокійно обговорити бажаний розмір і подивитись, як тобі пояснюють варіанти і очікуваний результат. Я б на твоєму місці зараз не поспішала з остаточним вибором, а просто зібрала кілька консультацій і вже тоді порівняла, де тобі комфортніше і зрозуміліше пояснюють результат. |
|
|
|||
|
|||
|
Розгляньте також маммологів -онкологів, вони зроблять з точки зори здоровья все добре, це Помінчук Денис в Маммологічному центрі, або Трухін в клініці Верум. І прайс буде приємнішим.
|
| Відповідь |
|
|