Цей сайт використовує реп'яшки
18+
Примітки

Відповідь

Параметри теми
Старий 27.04.2026, 16:58
li_ li_ зараз поза форумом
Новичок

Звідки Ви: київ
Дописи: 1
Цитували: 0
li_ is on a distinguished road
Question Вибір хірурга, операція в молодому віці

Всім привіт!
Обираю зараз хірурга, дуже багато начиталась на форумі, вже губитись починаю)
Трохи про себе:
18р, 173 63 кг, ОПГ 78, ОГ 83, розмір від сили 0.5 а то і менше
По розміру хочу десь 2 - максимум 3, не більше, не бачу на собі дуже великого розміру (так щоб ОГ в результаті був приблизно 90-95)
По всьому що поначитувалась, зрозуміла що я не хочу робити у Юрченка, і поки що найбільше довіри вселяє Усов, тому що як я зрозуміла він і спеціалізується на невеликих розмірах + бачила схоже на своє до. Але мене трохи лякає що я поки що не знайшла альтернативи йому, а хотіла б мати в запасі ще декілька лікарів
Сама я з Києва, але готова поїхати в інше місце, аби хірург хороший був
Напишіть будь ласка хто теж робив у Усова, який у вас досвід, або ви теж робили невеликий розмір
Також буду дуже вдячна почути щось про досвід операції в моєму віці, що кажуть хірурги, як відносяться, чула що більшість пропонує чекати до 20+, але я з років 15 про неї мрію, одразу як зрозуміла що від природи чекати нема чого, тому чекати ще 2-3 роки дуже не хочу, якщо на це немає медичних показань
Фото - для розуміння яка приблизно ситуація зараз

PS і ще дуже цікаво як ви обирали хірурга, про що краще спитати заздалегідь, на що звернути увагу + яка підготовка до операції?
Мініатюри долучень
Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  79348d6f.jpg
Переглядів: 4
Розмір:  108,2 КБ
ID:	15297  
Відповісти з цитуванням
Старий 27.04.2026, 18:11
klerrr klerrr зараз поза форумом
Новичок

Дописи: 1
Цитували: 0
klerrr is on a distinguished road
Типово

Те, що ви вже дивитесь різних лікарів — це правильно. Але трохи дивно, що одразу повністю відкинула Дениса Юрченка, не сходивши навіть на консультацію. Бо по маммопластиці важливіше не “що пишуть”, а як саме лікар пояснює твій випадок і який результат реально обіцяє з твоїми вихідними даними.

У таких темах часто найкраще працює простий варіант — сходити хоча б до 2–3 хірургів і порівняти підхід. Наприклад, у Дениса можна просто прийти на консультацію, спокійно обговорити бажаний розмір і подивитись, як тобі пояснюють варіанти і очікуваний результат.

Я б на твоєму місці зараз не поспішала з остаточним вибором, а просто зібрала кілька консультацій і вже тоді порівняла, де тобі комфортніше і зрозуміліше пояснюють результат.
Відповісти з цитуванням
Старий 04.05.2026, 15:56
Leon_Ka Leon_Ka зараз поза форумом
Beginner +

Дописи: 16
Цитували: 2
Leon_Ka is on a distinguished road
Типово

Розгляньте також маммологів -онкологів, вони зроблять з точки зори здоровья все добре, це Помінчук Денис в Маммологічному центрі, або Трухін в клініці Верум. І прайс буде приємнішим.
Відповісти з цитуванням
Відповідь

Мітки
порада, пошук, усов, хірург

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 02:01.

vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2026 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010

Про нас

Спільнота тих, хто цікавиться пластичною хірургією, косметологією, естетичною стоматологією та іншими можливостями вдосконалити свою зовнішність.

Використання та передрук матеріалів Plastic-Surgeon.Com.UA можливі тільки з письмового дозволу адміністрації та за наявності активного посилання на джерело.

Copyright © 2020
Single Sign On provided by vBSSO