Цей сайт використовує реп'яшки
18+
Примітки

Відповідь

Параметри теми
Старий 12.05.2025, 20:12
tsukerka! tsukerka! зараз поза форумом
Beginner +

Дописи: 14
Цитували: 0
tsukerka! is on a distinguished road
Типово Мамопластика з 0 розміру. (Харків). Прошу порад!

Всіх вітаю!
Мені 24, дітей ще не мала (планую, але мінімум через пару років + і не одного) про мамопластику мрію все свідоме життя, бо в бюсті маю справжнісінький нуль . Відтягувати операцію до "після родів" НЕ буду, вже нема сечі терпіти ці пекельні борошна – хо бути сексуальною і впевненою вже у цьому віці!

Мої параметри: 170 см, 55 кг, ПОГ=ОГ 80 см.
Мої забаганки: максимально природнього виду груди допустимого для мене розміру, без надутих/ефектних верхніх полюсів.

У Харкові ходила на консультації до Пасічника Олександра Васильовича[500 грн] та Сизого Максима Юрійовича[600 грн], а також брала консу по телефону у Сігаєва Євгена Борисовича[800 грн] (бо він інколи приїзджає та оперує в моїм місті). Поки що +- відомих хірургів, крім них, тут не знаю. А розглядаю я лише рідне місто.
Найбільш(або навіть єдиним) балакучим і незверхнім для мене виявився пан Олександр Пасічник. Хочу і певно буду робити у нього.
Швиденько про ціни: Сизий – 4000 дол., Сігаєв – 4500 дол., Пасічник – 5000 євро. Так, у мого фаворита значно дорожче, але якщо я отримаю бажане з першої спроби, то ця різниця того варта, погодьтесь!

А тепер до справи – моя база близько 12-12,5 см. По фото зрозуміло, що циці справді відсутні))
Всі троє зійшлись у тому, шо мені слід ставити анатомічну форму - УРА! а далі розбіжності:
Пасічник (розглядає тільки "піну") після того, як вислухав мої побажання у "щоб по-справжньому, як рідні", нарахував всього 240мл. Навіть спочатку додав, шо навіть 210 можна брати. Але зупинились на 240 таки. Пояснив це тим, що у мене не такий вже великий м'яз, тож, аби імплант був точно під ним і не "висувався" з-під нього до центру, тобто не виступав у міжгрудці, то треба отак. Я ж слухала таке вперше, тож подумала, ок-гаразд, і пішла слухати інших...
— ПОТІМ ввели мене у шок Сизий та Сігаєв (останньому я робила дуже ретельну фотосесію у різних позах з метром на тілі), бо вони відразу чітко і безапеляційно нарахували мені 310-320мл, а то й можна сміливіше кажуть! І звісно всі лікарі спирались на мою базу, зріст та комплекцію. Але ці сказали, що забагато точно не буде (цього я, звичайно, і боюсь). Напевно, вони просто мають такий "соковитий" естетичний рівень/смак/сприйняття, тому й категорично не погоджувались розглядати будь-що менше 280мл.
//Загалом, дівчата, я можу розписати враження від всіх конс-цій згодом, якщо комусь буде цікаво! А поки про наболіле.

Тож, пожила я на цьому форумі кілька безсонних ночей, повивчала-подосліджувала, та зрозуміла, шо геть заплуталась!)))
Напевно все ж 240мл будуть малі: може утворитись неприваблива відстань між грудьми, може бути об'єктивно "слабкий" і "відштовхуючий"(ну, знаєте, як синонім до слова "кволий") результат, тощо тощо...
Також, на питання про Дабл-бабл чула, що може таке трапитися і в мене, адже фактично складки я не маю(від сосочка до ледве помітної лінії всього 2 см) – тож можливо пан Пасічник має абсолютну рацію зі своєю пропозицією? Хоча "ліпофілинг ніхто ж не відміняв якщо що" – його ж слова.

Приблизні питання, що морочать мені голову:
  1. Хто оперувався у Пасічника О.В.? Як довго "тримався" результат?
  2. Хто мав таку саму базу 12–12,5 см і скільки мл вам поставили?
  3. Як виглядає анатом 310 мл на схожий зріст, вагу і ПОГ?
  4. Анатом 310 мл на худорлявім тілі – це вже ризик “шарика” чи все ок, непомітно?
  5. Чи є дівчата, які раді, що не гналися за мл навіть коли пропонують об'єктивно мало?
  6. Наскільки критичною є "грудна складка" (у мене її майже нема)?

Одним словом, пишногруді красуні, я конче потребую ваших думок, спостережень і досвіду. Я знаю, що кожна з вас колись стояла на цьому виборі – тож буду щиро вдячна, якщо поділитесь знаннями. Для мене це реально велика справа.
Заздалегідь дякую за приділену увагу!
Мініатюри долучень
Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  1d50eb70.jpg
Переглядів: 65
Розмір:  41,6 КБ
ID:	15193   Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  b4b8bac7.jpg
Переглядів: 58
Розмір:  40,8 КБ
ID:	15194   Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  680e2322.jpg
Переглядів: 55
Розмір:  56,7 КБ
ID:	15195  
Відповісти з цитуванням
Старий 12.05.2025, 21:17
Beginner +

Типово

Забула прикріпити роботи, які мені подобаються:
1 - Юрченко. анатоми, 315мл!
2 - Юрченко. анатоми, 325мл!
3 - Сігаєв. 320мл. (тут соски як у мене, напевно, будуть - трішки далеченькі один від одного)
4 - Сігаєв, але без інфо.
Мініатюри долучень
Назва:  54c1d066.jpg
Переглядів: 103
Розмір:  40,5 КБ
ID:	15200   Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  2573285f.jpg
Переглядів: 103
Розмір:  38,4 КБ
ID:	15201   Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  aed9248e.jpg
Переглядів: 94
Розмір:  40,0 КБ
ID:	15202   Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  db042e71.jpg
Переглядів: 71
Розмір:  54,6 КБ
ID:	15203  

Востаннє редагував tsukerka!: 12.05.2025 о 21:19.
Відповісти з цитуванням
Старий 13.05.2025, 01:37
Snigurka Snigurka зараз поза форумом
Almost Profi

Звідки Ви: Київ
Дописи: 129
Цитували: 22
Snigurka is on a distinguished road
Типово

В мене до ОП був такий же 0, як у Вас
Обирала між анатомічними 290 мл і 315 мл
Вибрала 315, ефекту шарика немає, вийшло дуже навіть природно
Я, як і багато дівчат, зараз хочу більше, але при наклоні вже прощупую невеликий ріплінг (візуально його не видно), тому розумію, що 315 мл мій максимум

Фото можете глянути в моїй темі
https://forum.plastic-surgeon.com.ua...B5%D0%BB%D0%BF

Чесно кажучи, я хотіла круги, щоб був наповнений верхній полюс.
Але на худих дівчатах він дуже контурує. І з моєю анатомією всі хірурги казали, що круг не підійде

Я взяла максимум мл, який мені пропонували. Тут на форумі бачила аж 1 раз, щоб дівчинка хотіла менше. Зазвичай, після того, як сходять всі набряки, дівчата хочуть більше

Обо мне:

Востаннє редагував Snigurka: 13.05.2025 о 01:43.
Відповісти з цитуванням
Дякую:
tsukerka! (02.06.2025)
Старий 13.05.2025, 17:37
Beginner +

Типово

Привіт!)
//сподіваюсь, не приймеш за образу, якщо будемо на "ти"

Дуже тобі дякую за відгук — чесно, мені саме такий коментар зараз був дуже потрібен! Бо маю ті самі переживання щодо об’єму: 0 до ОП, худенька, і страшно, що 315 мл — це буде забагато (окрема дяка за акцент, що тобі врешті-решт ТОЧНО не забагато)!

Ти чудово описала свою ситуацію, і я вже побігла подивитися твою тему — прочитала все до останнього слова. Твій щоденник — дуже чесний і глибокий. Це безцінно — побачити, як усе відбувалося у дівчини з подібною комплекцією та нюансами. У мене теж є невелика деформація грудної клітини. Хірург казав, що це цілком природне явище. Певно в мене трохи інший тип... Загалом, до консультацій я взагалі не дуже звертала увагу на груди — раз на рік могла кинути оком. Але на деяких фото збоку трооохи помітно, як асиметрично виглядають ребра.

Я бачила, як ти писала, що хотіла б більше верхнього полюсу — а я б ні за що не подумала, що такий результат, як у тебе, може засмутити власницю через це! Бо саме твої мені дуже-дуже подобаються завдяки отому натуральному спуску... Неймовірно ніжно і тендітно в одязі, і дуже соковито-палко, природньо без одягу

І дуже вдячна, що ти так відверто поділилася про асиметрію(яка насправді геть не кидається ув очі, поки не начитаєшся від власниці, як то її бісить), шрами, ріплінг... Важливо памʼятати, що в природі ідеалу не існує. Звісно, прикро, що навіть після операції не можна отримати гарантій ідеального результату. Але з часом приходить прийняття — і ти просто звикаєш і починаєш любити себе нову... Загалом, якщо досі не пОняла, мене твої перси ну дуже причарували!

Хай служать довго-довго!!!

Востаннє редагував tsukerka!: 13.05.2025 о 17:42.
Відповісти з цитуванням
Старий 14.05.2025, 18:10
Snigurka Snigurka зараз поза форумом
Almost Profi

Звідки Ви: Київ
Дописи: 129
Цитували: 22
Snigurka is on a distinguished road
Типово

Дякую
Дуже рада, що моя тема стала в нагоді комусь))

Тобі все ж раджу дивитись в сторону більшого об'єму, хоча б 290-300 мл, бо 240 то прям дуже мало.

Ну і не розумію, навіщо "піна"? Лікар це якось аргументував? Може боїться, що анатомічний імплант перевернеться?
Бо його зазвичай ставлять, коли роблять повторну операцію після перевороту. Або дівчатам, які активно займаються спортом.
І наскільки знаю, піна приростає "намертво" і її дуже важко видаляти, якщо буде така необхідність або бажання...

Обо мне:

Востаннє редагував Snigurka: 14.05.2025 о 18:17.
Відповісти з цитуванням
Старий 17.05.2025, 14:10
Beginner +

Типово

Так, буду дивитися тепер лиш на 275 або навіть 315! (Або й 320 - це ж залежить від профілю. Мені аби то все натурально було, а Пасічник сказав, що "середній" то не мій випадок і вазагалі мало коли ставиться. Гадаю він мав на увазі, що для цієї проєкції тре мати і свої залози ще. Хз.)

Прикріплюю каталог імплантів "Політех", де добре видно, що навіть з об'ємом 275 буде ширина 11,3 см. Це я до того, що два інших лікаря мені радили ставити в ідеалі 12,5 ширину, щоб була ВАХ-ВАХ міжгрудка і соски на місці... До речі про СОСКИ! Пасічник сказав, що після мамо, як пройде трішки час, ми глянемо на відстань між ними і якщо що, то можна буде підрізати шкіру біля кожного і зшити їх трішки ближче. Тобі такого не пропонували, аби усунути асиметрію? Бо так пересувають у будь-якому напрямку.

Цитата:
Ну і не розумію, навіщо "піна"? Лікар це якось аргументував? Може боїться, що анатомічний імплант перевернеться?
— Чесно, не пам'ятаю. Я так зрозуміла, що лікар дуже любить працювати з таким покриттям. Я просто прийняла це як факт і все. І звичайно мені дуже-дуже підходить, що переворот менш вірогідний саме з "піною".
В інтернеті читала про неї і так й не зрозуміла, які серйозні мінуси, окрім її текстури, що потребує більших зусиль на "всотування" організмом і приживання? І чому буде важко видалити, якщо довкола буде новоутворена капсула для імпланта? Видаляють ж разом з нею при вторинній пластиці, хіба не так?(((
Мініатюри долучень
Назва:  4ba8dad6.jpg
Переглядів: 66
Розмір:  88,2 КБ
ID:	15210  

Востаннє редагував tsukerka!: 17.05.2025 о 14:24.
Відповісти з цитуванням
Старий 01.06.2025, 17:11
Yanananana Yanananana зараз поза форумом
Новичок

Дописи: 4
Цитували: 1
Yanananana is on a distinguished road
Типово

Привіт, в нас схожі параметри, і майже однакове до. На фото буде до та після 3х місяців. До речі я мама яка годувала грудьми :D , так от, я хотіла раніше 270, ну так щоб природньо і не помітно було, але давайте на чистоту, яке не помітно, коли до був 0. Потім пару знайомих зробили груди, а дехто і перероблював на більші. Так от, я поставила собі круглі 360 високий профіль політех, чи скажете ви по фото що там високий профіль і 360? Ні, так як і в житті, таке відчуття що вони були зі мною завжди і ідеально мені підходять. Доречі хотіла анатомічні до поки в брата жінки не перекрутився анатомічний, після цього тільки круглий, але страх шариків звісно був. Раджу ще взяти консультації, бо я зовсім на іншого лікаря дивилася спочатку.
Відповісти з цитуванням
Старий 01.06.2025, 17:20
Yanananana Yanananana зараз поза форумом
Новичок

Дописи: 4
Цитували: 1
Yanananana is on a distinguished road
Типово

Ось фото, після в мене ще набряк є бо в цей день як раз залило мене сильно через критичні
Мініатюри долучень
Назва:  e20a0136.jpg
Переглядів: 77
Розмір:  25,6 КБ
ID:	15222   Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  061a87a7.jpg
Переглядів: 62
Розмір:  22,0 КБ
ID:	15223   Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  6dcbfb31.jpg
Переглядів: 65
Розмір:  22,5 КБ
ID:	15224   Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  7bfa039a.jpg
Переглядів: 83
Розмір:  26,8 КБ
ID:	15225   Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  9076f3ed.jpg
Переглядів: 68
Розмір:  25,8 КБ
ID:	15226  

Відповісти з цитуванням
Дякую:
tsukerka! (02.06.2025)
Старий 02.06.2025, 18:08
Beginner +

Типово

Привіт, @Yanananana!
Хороші циці вийшли, а ще трохи "розпушуться" і стануть ще більш ріднесенькі!)
І дійсно — нема відчуття, що там аж настільки багацько. Але загальний вигляд... достатньо соковитий!
(Кілька питань, якщо не проти: який у тебе обхват був до? чи відчуваєш зараз якусь вагу попереду, спина звикла? чи спиш уже на боці, якщо так, то з якого терміну?)

А мені жоден з лікарів не дозволив дивитися у бік круглих (це саме через те, що у мене нуль цілих нуль десятих жирової і молочної), тому я мушу або шукати такого хірурга, що перекреслить слова всіх попередніх і вболівати, що вони приживуться на мені без помітних контурів, або змиритись з потенційним ризиком перевороту і з хорошими думками йти на ОП за омріяними натуральними сісями. Текстура "піна" має впитися і присмоктатися добре, тож обираю другий варік. Мене просто тішить те, що я не відчуваю жодного сумніву щодо обраного лікаря. Якщо щось доведеться "підправляти", він обіцяє без жодних вагань йти назустріч.

Тож, призначили ОП на 19 червня. Лікар просив до того часу підкачати грудні м'язи на скільки зможу. А я дуже давно не відтискалась, тож зараз в день по 10-15 роблю лиш. (Десь чула, що один лікар радив саме розтягувати м'язи. А я буду качати, бо розтягувати нічого, хах!)

Востаннє редагував tsukerka!: 02.06.2025 о 18:12.
Відповісти з цитуванням
Старий 26.06.2025, 18:02
Beginner +

Типово

Дівчатка, я жива, отже звітую!

Сьогодні рівно тиждень з моменту ОП! Щаслива - це нічого не сказати)))

Пасічник все-таки дослухався до мого останньо-актуального побажання не дрібнити і поставити найбільший варік для невиликої міжгрудки - поставили 275 мл. Чи я пожалкувала? ...оххх!!!
Треба було не відкривати рота перед ОП і триматися старої програми "якомога більш натуральний вид, будь ласка"))))
Сказати, що це багато для мене - це нічого не сказати! Ну, вид спереду(якщо глянути прижмурено) ще якось можна притягнути до моєї естетики, але збоку... Дуже такі габаритні батони вийшли. Немов годуюча мамуся на максималках + верхній полюс дуже крутий - немає перекату...
Поки що я скажу, що я б змінила профіль імпланту(не екстрависокий, а високий), якщо б це було можливо. Бо випирає ДУЖЕ. З жодного ракурсу це НЕ має вигляд натуральної грудки на моєму тілі. Також, поки що жодної схожості з моїми хотілками АЛЕ я розумію, що ще дуже рано судити і не можна робити жодних висновків, тож чекатиму хоча б місяця... (компру носити 1 міс. резинку спереду на верхньому полюсі не треба. ну подивимось... я ж боюся ефекту "трампліну" якраз)

Виписали додому вже на другий день, хоча я хотіла ще залишатись. Медсестричка сказала, що всі швидше оговтуються вдома - це правда!
Було тяжко рухатись до машини, під час дороги, але це ще ніщо в порівнянні зі страхом щось десь зворушити і поламати собі в найближчі дні. Але до сьогодні наче без пригод дожила.
Груди тверді, як камені. Дуже хвилююся, але знов таки, розумію, що треба час...
До речі, хо сказати, що у мене нічого не болить(тьфу-тьфу) десь так дня зо третього. Біль стихав поступово, без піків. Знеболююче вдома не пила ні разу. Синців НЕ БУЛО ніяких. Нуль! Лише набряки такі, знаєте, немов під шкірою якась рідина прям перетікає при натисканні... І це лише в боковій зоні під пахвами і в міжгрудці. Страшенно вздутий живіт був днів 5)))

Часткове онеміння грудей, на жаль, є. Особливо на рівні сосків та нижче. Сьогодні зранку я прокинулась і відчула його дуже яскраво, прям немов голками проштрикані. Це МЕГАнеприємно і не має нічого спільного з "підвищенням чутливості", яка виникає у деяких як побочка. Але таке сильне онеміння не перманентне, тож я поки у хороших думках! )))

Роблю вправи з 5 дня(дали комплекс, коли була на перев'язці. Спину могла вирівнювати повністю десь на цей же день). Купаюся швиденько і відразу мазючки та в компру.

ПІДСУМОВУЮЧИ, моя реабілітація проходить щоякнайпрекраснішим чином.

Загальне фото цицьок зроблю якомога швидше! А поки, шовчики:
Мініатюри долучень
Назва:  97c7df90.jpg
Переглядів: 41
Розмір:  52,8 КБ
ID:	15227   Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  d1c7b50a.jpg
Переглядів: 44
Розмір:  55,3 КБ
ID:	15228  

Востаннє редагував tsukerka!: 26.06.2025 о 18:07.
Відповісти з цитуванням
Відповідь

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 06:41.

vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2026 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010

Про нас

Спільнота тих, хто цікавиться пластичною хірургією, косметологією, естетичною стоматологією та іншими можливостями вдосконалити свою зовнішність.

Використання та передрук матеріалів Plastic-Surgeon.Com.UA можливі тільки з письмового дозволу адміністрації та за наявності активного посилання на джерело.

Copyright © 2020
Single Sign On provided by vBSSO