| Календар |
| Пошук |
| Нинішні дописи |
|
|
|||
|
|||
|
Всім привіт )
Бажання збільшити груди була давно… і от зараз наважилась . Народила дитину 5 м тому. Дитина на Шв. Присутня асиметрія… Можливо в когось була схожа ситуація ? Що в такому випадку потрібно :лише збільшення чи ще підтяжка? Вік 25, ріст 168; вага 63кг зараз, до вагітності 54-56 |
|
|
|||
|
|||
|
Привіт! У Вас ще зовсім маленький термін пройшов після народження дитини, не поспішайте. По-перше, краще увійти в свою стабільну вагу, після встановлення імплантів не бажано худати, а по-друге, важко з дитинкою в період реабілітації, на руки навіть не зможете взяти. Поки я би радила походити по консультаціям, почути різні думки та знайти "свого" лікаря. Вам потрібні імпланти різного розміру і, напевно, корекція розміру ареоли, але точно Вам зможуть лиш лікарі сказати.
|
| Дякую: | ||
mmNY (10.11.2022) | ||
|
|
||||
|
||||
|
@mmNY, до года после родов не нужно оперироваться.
Пока, я предполагаю, вам понадобиться уменьшение одной ареолы. Подтяжка будет зависеть от того насколько грудь висит (станет висеть после окончания кормления). И от того, насколько большой имплант вам в меньшую грудь смогут поставить. Пока поизите своего доктора. Проконсультируйтесь у нескольких. |
mmNY (11.11.2022) | ||
|
|
|||
|
|||
|
@mmNY, привет, я сделала грудь когда ребенку было 5 месяцев. Чуть больше месяца помогала мама, потом уже справлялась сама. Не жалею, и даже рада что решила делать именно тогда, потому что сейчас когда ребенок активный, и свободный в своих передвижениях, думаю было бы сложнее. Сейчас малой 1.3 года
|
mmNY (11.11.2022) | ||
|
|
|||
|
|||
|
Я думаю через 2 месяца где-то, когда верну вес. Вот по работах нравится Усов и Крысько ( посоветовала девушка, очень довольна )
Вы больше знаете , что думаете ? |
| Відповідь |
|
|