| Календар |
| Пошук |
| Нинішні дописи |
|
|
|||
|
|||
|
@Snowden, ну я операцію для себе в першу чергу робила)
На рахунок де робити, потрібно шукати лікаря , на мою думку. Я взагалі з провінції, і в моєму селі немає фельдшера - пластичного хірурга ![]() Роботи Мильникова теж подобаються, але до Одеси мені далі ніж до Києва. Палата двохмісна, але я сама. Сьогодні теж дівчину прооперувати, але вона в іншій палаті. Почуваю краще набагато ніж вчора , думаю що завтра ще краще буде. Трохи хвилююся, як маю додому добиратися, якби хтось провів і в потяг посадив)) Добавлено через 3 минуты @Olena, дякую. А ви вже обрали хірурга? |
|
|
|||
|
|||
|
@Snowden, по поводу вертикального шва понимаю, что в моём случае он вероятно оправдан и Резник прав, но вот на 2 операции я точно не готова и не думаю, что это необходимо. И ещё док сказал, что железу рассекать не будет (вот это не знаю почему, т.к. тубула явная). Посоветовавшись с девочками ещё на зелёном форуме понимаю, что если не поработать с железой, то получится дабл. Так что не подходит мне то, что док предложил
|
|
|
|||
|
|||
|
@Ira, да, то что самой ехать тяжело конечно, хотя до понедельника думаю что уже и сил побольше у тебя будет. если у тебя люкс, то вообще без проблем, там постель уже застелена, в вагон зайдёшь и ляжешь
Добавлено через 1 минуту @Ira, ой, я ще в пошуку. наметила себе ещё пару консультаций и буду определяться |
|
|
|||
|
|||
|
@Snowden, чоловік вдома залишився з дітьми, котами і собаками)) ми нікому нічого не говорили про операцію, сказали що мама до Києва поїхала по роботі.
Додому в мене інтерсіті, за 4 години буду. Спеціально брала, щоб сидіти, а то встати - лягти, це якась питка для мене. Ще незнаю як мамі своїй сказати, що дітям говорити, чому мама їх не може обійняти? Ви в Усова були? Добавлено через 44 минуты Дівчатка, хто сам добирався додому після операції? В мене вже паніка, пробувала одягнути халат, сама не можу. Як я сама маю добиратися? Це ж в таксі, з таксі, залізти в потяг, блін... Востаннє редагував Ira: 02.02.2019 о 17:45. Причина: Питання |
|
|
||||
|
||||
|
@Ira, я добиралася сама. Нам по дорозі
. Не так страшно все як здається.Найважче було одягнутися. Якщо не вийде, проси медсестру, вона допоможе. Перед виходом з клініки зробили обезболення. Речей я брала мінімум, сумка була легка. В таксі сідала, попросила щоб таксист відкрив двері і закрив. Також просила щоб швидко не їхав до вокзалу, бо кожна ямку відчуваєш на дорозі. Поїзд я також брала сидячі місця, їхати більш-менш нормально. Навіть поспати умудрилася трохи.
|
|
|
|||
|
|||
|
@qwertyuiop57, дуже дякую за відповідь, ви прям мене заспокоїли. А в поїзд як залізли? Там же сходинки і за поручень треба взятися.
|
|
|
|||
|
|||
|
@Ira, не хвилюйся, все буде добре)
по перше у тебе ще є час до понеділка і має бути легше, а якщо важко буде одягнутись я думаю тобі допоможуть. по друге в інтерсіті ж не треба по сходинкам підійматись на скільки я пам'ятаю, просто робиш крок і вже в вагоні) |
| Відповідь |
|
|