| Календар |
| Пошук |
| Нинішні дописи |
|
|
|||
|
|||
|
Вчора була на плановому огляді.
Пройшло два місяці і тиждень після операції. Зі слів лікаря - все чудово, мені теж все подобається і нічого не турбує. Дозволив зняти зовсім компру, навіть на ніч. Дозволив спорт, але в компрі чи гарно підтримаючому спортивному топі. Щодо навантаження я не уточнювала, бо роблю вправи лише на сідниці та прес, та кручу важкий хула хуп. Вправи для грудей не роблю. Вони в мене вже ітак гарні, тому так)) Сказав стріпи можна вже не клеїти, але призначив мазь для шовчиків і в травні повторний огляд. Сьогодні першу ніч спала без компри та поверталася набік. Хоча, я так звикла спати на спині, що на боці мені вже було невдобно. Але якщо робитиму щось по дому, наприклад, прибиртиму чи пилесошу, то компру все одно вдягатиму. Також, намагаюся не піднімати вагу більше 5 кг. Принаймні буду намагатися уникати важких навантажень десь до 6 міс.точно. Вцілому, я задоволена) |
| Дякую: | ||
Zuza (14.02.2024) | ||
|
|
|||
|
|||
|
Дівчата, а ви спите у топах чи зовсім без підтримки?
В мене в березні буде рік, але я постійно в білизні вдень, а вночі у топах(( |
|
|
|||
|
|||
|
Я вдома без білизни (просто футболка чи кофта на голе тіло) і вночі без топа.
Коли маю кудись іти чи робити щось по дому, що передбачає фізичне навантаження, то вдягаю компру чи спортивный топ з підтримкою. |
|
|
||||
|
||||
|
Цитата:
Вдень ходжу в топі Сплю також в топі, дуже рідко в майці - і мені тоді не комфортно В цілому без білизни ходити не комфортно
|
| Відповідь |
|
|