| Календар |
| Пошук |
| Нинішні дописи |
|
|
|||
|
|||
|
@Snigurka так, це нова операція під наркозом але не таким потужним як вперше. вам розрізають шовчик і опускають імплант (щось типу заниження складки), знову зашивають. потім все як і перший раз- компресійна білизна, антибіотики, обмеження...але не такі страшні та болючі як вперше. але це ювелірна робота. знаходила на зеленому форумі дівчат, які також робили корекцію і потім та що була вищча становилась нижче лівої яку не чіпали. короче стрьомно трохи(((
@Mamasita в мене Mentor 290ml, анатом високий профіль. Ставили на повний нуль. В мене також на 3ий місяць ще відчуваються як інородні тіла, це здається нормально. І чутливість повертається приблизно до одного року. Я ось навіть на днях по сходинках швидко спускалася, і вперше відчула що це таке, коли сісі трясуться так ось ліва як пружинка натуральна верх вниз-а права прибита. потрібен тільки час...не переживайте я впевнена все буде добре у вас!+ у вас Мотіва, вона м'яка та ще 1000% опуститься та все вирівняється коли зійдуть набряки. От якщо б була Піна Політех-тоді вже наврядчи. Там як поставили-так і зажило грубо кажучи... Востаннє редагував katykaty: 21.12.2023 о 18:03. |
|
|
|||
|
|||
|
@katykaty, так, я саме тому і мотіву обрала і не просто ергономіка ,а удосконалену версію ергономікс2, вона дорожче і не всі її ставлять, наче компанія продає її лише певному списку хірургів
Так хочеться вірити і сподіватися, що все буде ідеально. І що це раз і назавжди. Бо сумніваюся, що я вже в близько 60 р буду робити заміну Я у лікаря мацала і ергономікс і ергономікс 2 так вони дуже відрізняються. Ергономікс вважаються мʼякими, а 2-га взагалі супер-пупер мʼяка Востаннє редагував Mamasita: 21.12.2023 о 20:50. |
| Відповідь |
|
|