| Календар |
| Пошук |
| Нинішні дописи |
|
|
||||
|
||||
|
Як пройшло ваше перебування в лікарні? Сподіваюсь весною теж до нього потрапити
|
|
|
||||
|
||||
|
@Yusik, мені також пропонував поставити 250мл. Але я попросила поставити максимум що може мені підійти , поставили 275.
Я просто 160 см і вага 41 кг. Жирової тканини майже немає. Самі груди в мене +/- 0 ))) Медсестра часто заходила і питала чи щось потрібно, але я її вночі і не кликала, бо мене не боліло і я спала. Через 4 дні буде місяць після оп. Знаю що результат в мене ще не остаточний, але я задоволена. Є ще помітний набряк зліва |
| Дякую: | ||
Irdin (18.01.2024) | ||
|
|
||||
|
||||
|
Дякую дівчата🌸
Але коли стаю рівно , то бачу що ліва сторона ніби більша трохи, можливо то ще набряк є. І ще в мене в міжгрудці зліва є невеликий горбочок. Його візуально не видно майже, на фото то тим більше. А от на дотик - то досить відчутно. Лікар сказав, що це через те що імплант для мене завеликий, і треба час коли тканини і мʼязи розтянуться і він не буде помітний. Це десь до 6 місяців часу. Хоча справа - взагалі ніяких нюансів, але в мене ліва грудь і була ніби трохи менша, бо асиметрія. По загальних відчуттях- то останні дні без дискомфорту взагалі. Але я стараюсь берегтись. Голову продовжую мити нахилившись над ванною і окремо душ 4-5 хв, бо боюсь щоб не розмокали сильно шви. Груди і спина облазять сильно, іноді так свербить що ледь терпіти можна. Хоча я стараюсь і мочалкою в душі трохи потерти і тоді кремом зволожуючим, але всеодно облажу. |
|
|
||||
|
||||
|
@Yusik, стосовно розміру - то трохи ще незвично, особливо зранку ще набрякає зліва. Ще постійно ношу компру, на огляд їду 2 лютого, то думаю що може лікар дозволить зрізати стрічку фіксуючу зверху. Корочки з швів майже зійшли. Теж на консультації уточню стосовно силіконових пластирів про які тут пишуть дівчата.
А як Ваші справи? Самопочуття? |
| Відповідь |
|
|