Цей сайт використовує реп'яшки
18+
Примітки

Відповідь

Параметри теми
Старий 07.01.2025, 14:50
Ivana Ivana зараз поза форумом
Новичок

Дописи: 1
Цитували: 0
Ivana is on a distinguished road
Типово

Мене звати Івана, і я хочу поділитися своїм досвідом роботи з чудовим лікарем Ярославом Тіхоновим. Після народження дитини я помітила, що форма грудей значно змінилася, і це позначилося на моїй впевненості в собі. Довгий час вагалася, чи варто робити операцію, але після консультації з Ярославом усі сумніви зникли. Він детально розповів про можливості корекції, уважно вислухав мої побажання і відповів на всі запитання. Вже тоді я зрозуміла, що зробила правильний вибір.

Результат ВАУ! Новий вигляд не лише повернув мені впевненість у собі, але й зробив мене по-справжньому щасливою. Ярослав справжній професіонал із великим досвідом і щирою турботою про пацієнта. Уся процедура пройшла комфортно і без зайвих хвилювань. Щиро дякую Ярославу за його майстерність і тепле ставлення. Рекомендую цього лікаря всім, хто мріє про якісні зміни!
Відповісти з цитуванням
Відповідь

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 09:41.

vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2026 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010

Про нас

Спільнота тих, хто цікавиться пластичною хірургією, косметологією, естетичною стоматологією та іншими можливостями вдосконалити свою зовнішність.

Використання та передрук матеріалів Plastic-Surgeon.Com.UA можливі тільки з письмового дозволу адміністрації та за наявності активного посилання на джерело.

Copyright © 2020
Single Sign On provided by vBSSO