Цей сайт використовує реп'яшки
18+
Примітки

Відповідь

Параметри теми
Старий 26.07.2023, 16:27
Cosmogirl Cosmogirl зараз поза форумом
Active

Дописи: 69
Цитували: 10
Cosmogirl is on a distinguished road
Типово

@YuliaS,
Только что общалась с Якобчуком! Самая продуктивная консультация!!!
У меня появилось понимание!

Суть такая: у меня уже сформировалась капсула вокруг импланта, растянут карман до размера импланта
Задача: уменьшить карман и стабилизировать маленький имплант чтоб он не переворачивался (я же хочу анатомический, а он может перевернуться)

Как можно это выполнить:
Вариант 1: удаляем старый имплант, ушиваем по краям карман чтобы он стал меньше. Но как стабилизировать анатомический имплант? По середине капсулы примерно от соска до самого верха снимаем часть капсулы - делаем своеобразное окно. Это нужно для того чтобы часть импланта сцепилась с моими тканями и на том месте вырастет кусочек новой капсулы.

Вариант 2: удаляем импланты и ходим без них 3-6 месяцев (как предлагал Донец), за это время капсула сама уменьшится и как раз не надо ничего ушивать (а это значит меньше травматизации). Потом заново ставим новый имплант, но часть капсулы всё равно нужно удалить - чтоб анатом сверху сцепился с тканями.

Вот теперь мне нужно принимать решение.

Добавлено через 6 минут

Что мне понравилось в общении с Якобчуком:
- он рекомендовал обратиться к доктору, который изначально мне делал операцию, не критиковал работу
- отнёсся с пониманием что я не эксперт и мне тяжело разобраться, старался объяснить понятно
- не подгонял, уделил столько времени сколько мне было нужно для понимания вопроса

И что мне нравится в варианте 2 (с удалением имплантов на несколько месяцев) - что в это время я могу ходить с лифчиком пуш-ап и никто не заметит что в меня резко пропала грудь! Это я уточнила у Андрея Якобчука - он сказал, можно одевать пуш-ап прям сразу. Но вот Зыков мне говорил, что 1 месяц нельзя одевать лифчик, а только утягивающий топ или ленту 🤔

Обо мне:
Відповісти з цитуванням
Старий 26.07.2023, 20:03
mmNY mmNY зараз поза форумом
Active

Дописи: 28
Цитували: 2
mmNY is on a distinguished road
Типово

@Cosmogirl, почитала ваші теми, і ось що хочу сказати : робота хірурга хороша(але і до у вас все було ок). Просто ви не зрозуміли один одного …. Так буває, на жаль.
В мене теж 300 мл круглі, але не виглядають такими як у вас.

З приводу лікарів :
1. Роботенко не сподобалась взагалі, мені рекомендувала спочатку родити скільки планую дітей- а тоді операцію лише( хоч я не казала , що для мене важливе гв)
2. Зиков не знав , що робити в моєму випадку , толкового нічого не сказав
3. Донець , чітко сказав як це бачить , але ціну мені озвучив на 30% вищу чим решта лікарів…
4. Якобчук приємний лікар, який розповів про всі варіанти і ризики . Дуже сподобався. Але насторожили коментарі на форумі, що після операції не виходить на зв’язок …
Обирати вам.

Але можливо варто почекати ще , щоб пройшов рік після операції , шоб побачити кінцевий результат ? Переробити завжди встигнете…

Я б на вашому
Відповісти з цитуванням
Дякую: 2
Cosmogirl (26.07.2023), Аксюта (02.12.2024)
Старий 26.07.2023, 23:29
Active

Типово

@mmNY, о, дякую за розгорнуту відповідь по лікарям! Щодо оцінки роботи лікаря - так, я вже згодом прийшла в себе і розумію що сама робота виконана добре: імпланти не змістились, шовчики акуратні, все по правилам - тільки імплант обраний невірно.
Роботенко Світлана мене налякала своїм радикальним підходом «видаляти ВСЮ капсулу і ставити ТІЛЬКИ піну», тому я і пішла далі збирати бачення інших лікарів.

І мені поки більш сподобався Якобчук.

Рішення прийняти непросто: я більш схиляюся до варіанту 2, а чоловік не згоден щоб мені видаляли, потім я пів року ходила, потім знову ставила. І не тільки тому, що я буду без грудей негарна, а чоловік проти того щоб 2 рази під ніж лягати і знову переживати реабілітацію.

Обо мне:
Відповісти з цитуванням
Старий 27.07.2023, 10:10
mmNY mmNY зараз поза форумом
Active

Дописи: 28
mmNY is on a distinguished road
Типово

@Cosmogirl, так можливо краще почекати , щоб повністю пройшла реабілітація ?( 1рік після операції ), так як груди ще опустяться і зміняться .
До того ж гарантії немає, що друга операція вам сподобається більше, так як повторна маммопластика завжди складніша

І чоловік ваш правий, це знову реабілітації .. можливо варто все ж почекати , а тоді якщо нічого не зміниться у вашому відношенні до грудей/вони не опустяться , робити повторно
Відповісти з цитуванням
Старий 27.07.2023, 10:31
Active

Типово

@mmNY, можливо ви праві. Я просто переживаю що чим далі тим більше тканини розтягуються і груди можуть не прийняти свою першу форму.
Взагалі я розумію, що мені багато цього обʼєму 😔 і розумію, що груди менші вже не стануть (всі набряки давно зійшли)

Можливо варто почекати пів року щоб емоційно бути готовою і впевненою в рішенні.

Обо мне:
Відповісти з цитуванням
Старий 28.08.2023, 11:53
Alesia _Asya Alesia _Asya зараз поза форумом
Almost Profi

Звідки Ви: Минск/Киев
Дописи: 116
Цитували: 12
Alesia _Asya is on a distinguished road
Типово

@Cosmogirl, где-то тут встречала тему, где дувушке предложили анатомический имплант с петлей, которая пришивается и это дополнительно удерживает его от переворота. Может быть поизучайте тему. Если будете выбирать именно анатомы, то это может оказаться вариантом.

Добавлено через 15 часов 37 минут

Пользователь Roxi1 обсуждала и ставила анатомы с фиксацией. Наверное можно у нее попросить отзыв)

Обо мне:
Відповісти з цитуванням
Старий 12.09.2023, 21:34
dashuta_br dashuta_br зараз поза форумом
Beginner +

Дописи: 10
Цитували: 0
dashuta_br is on a distinguished road
Типово

@Cosmogirl, как ваши дела ? что решили? как грудь ?
посмотрела ваши фото, груди шикарная как по мне со стороны ( если б еще не риплинг (((( он у вас в наклоне ? а то на фото не видно так
Відповісти з цитуванням
Старий 21.09.2023, 20:20
misskiss misskiss зараз поза форумом
Profi

Дописи: 262
Зображення: (71)
misskiss is on a distinguished road
Типово

@Cosmogirl, як ваші справи?
Якщо ви ще не зробили операцію, можливо вам мій досвід буде корисним. я робила повторку у Усова, ситауція дуже схожа на вашу, тільки в мене до того ж ще й сінмастія була. І він запропонував капсулопластику + піна, тобто капсула частково видалялась, частково ні.
Це було 5 років тому.

Але зараз я думаю взагалі про те, щоби імпланти видалити.

це моя тема особиста про зміну імплантів з більшого на менший розмір https://forum.plastic-surgeon.com.ua...read.php?t=679

Обо мне:
Відповісти з цитуванням
Дякую:
Cosmogirl (02.10.2023)
Старий 21.09.2023, 23:10
Snigurka Snigurka зараз поза форумом
Almost Profi

Звідки Ви: Київ
Дописи: 129
Цитували: 22
Snigurka is on a distinguished road
Типово

@misskiss, а чому хочете видаляти?

Обо мне:
Відповісти з цитуванням
Старий 24.09.2023, 18:35
misskiss misskiss зараз поза форумом
Profi

Дописи: 262
Зображення: (71)
misskiss is on a distinguished road
Типово

@Snigurka, багато факторів зійшлось. Зараз маю проблеми зі спиною і рукою підозрюю, що імпланти грають не останню роль.
А так - вже пройшло 5 років. Ще через 5 їх треба буде змінювати. Багато читала і розумію, що це тільки питання часу - раз на 10 років як технічне обслуговування чи коли станеться контрактура чи розрив. Спостерігаю за хірургами, що видаляють імпланти і там так багато кальцифікованих капсул. Та ще й хвороба грудних імплантів...

Обо мне:
Відповісти з цитуванням
Відповідь

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 04:36.

vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2026 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010

Про нас

Спільнота тих, хто цікавиться пластичною хірургією, косметологією, естетичною стоматологією та іншими можливостями вдосконалити свою зовнішність.

Використання та передрук матеріалів Plastic-Surgeon.Com.UA можливі тільки з письмового дозволу адміністрації та за наявності активного посилання на джерело.

Copyright © 2020
Single Sign On provided by vBSSO