Цей сайт використовує реп'яшки
18+
Примітки

Відповідь

Параметри теми
Старий 07.04.2025, 13:27
KotO KotO зараз поза форумом
Новичок

Звідки Ви: Днепр
Дописи: 2
Цитували: 0
KotO is on a distinguished road
Типово

Добрый день. Я мыла, у меня запрета на поднятие рук не было, только на резкие движения руками и вес запрет. У меня была якорная подтяжка плюс имплант. Я не разгибала руки в локтях и мыла под душем .
Відповісти з цитуванням
Старий 07.04.2025, 17:07
Таиса Таиса зараз поза форумом
Beginner +

Дописи: 6
Цитували: 1
Таиса is on a distinguished road
Типово

Спасибо за ответ. Запрет на подъем рук есть но удалось не поднимая помыть )
Відповісти з цитуванням
Старий 09.04.2025, 10:49
Nattana Nattana зараз поза форумом
Новичок

Дописи: 1
Nattana is on a distinguished road
Типово

Цитата:
Допис від Інночка Переглянути допис
Вітаю, 11.02.2025 була операція, Polytech круглі 360, Львів, зріст 155, вага 55, ОГ 75. Лікаря вибирала довго, з роботами ознайомлена, імплантати вибирали разом, зійшлися на максимально природному обʼємі на мій зріст, вагу та вихідні параметри. Реабілітація перших 2 тижні важка, на правій груді так спазмував грудний мʼяз, що дихати не могла, тільки міорелаксанти полегшували стан, далі легше. Але права грудь, яка спазмувала менша, квадратна, горбата в порівнянні з лівою. Ну і саме більше, що мене засмутило, це розмір імплантів. Годину після операції, коли мені показали груди, перше що я сказала, а чому такі малі. Можливо ще термін малий, можливо все попереду.
Фото 1-2-вихідні параметри
Фото 3-4 1 місяць після ОП
@Інночка, подскажите у какого врача во Львове делали ?
Відповісти з цитуванням
Старий 11.04.2025, 00:17
Uncopyritable Uncopyritable зараз поза форумом
Beginner +

Дописи: 17
Цитували: 6
Uncopyritable is on a distinguished road
Типово

Цитата:
Допис від Таиса Переглянути допис
Девочки, кто то мыл голову самостоятельно в первую неделю после операции?
Навіщо мити самій? Я ходила в не дорогу перукарню. Вийшло комфортно і бюджетно
Відповісти з цитуванням
Старий 18.04.2025, 20:01
Ірина 2301 Ірина 2301 зараз поза форумом
Новичок

Дописи: 1
Ірина 2301 is on a distinguished road
Типово

Добрий день! Хочу поділитись досвідом , може комусь допоможе. Зробила оп 27.03. Сьогодні виходить 22 дні і тільки стало легше. Поставили імпланти Politech 400 ml. Круглі. Сама 165 , вага 60 кг. Робила в клініці Fido в Києві у Павла Володимировича. Після операції перші дні і тижні самі важкі. Вночі після операції стало дуже погано, не могла дихати і почало тошнити, холодний піт, злякалась, встала і попросила зробити обезболюючий укол. Тому переночувати в клініці треба обовʼязково. Ви не зможете перший тиждень взагалі руками нічого робити . Через два тижні почала боліти ліва грудь. Голову мити можна самостійно через 5 днів нахилившись над ванною. Руки над рівнем плечей . Постійно обробляла шви віодіном і мазала самі груди троксевазіном. Це допомогає краще загоюватись. Ну і лікі, які прописані. Рекомендую клініку і лікаря. Обирала кілька , ходила на консультації. Думала 6 років, перш ніж наважитись. Не шкодую. Важко пережити цей період реабілітації. Але це того коштує.
Відповісти з цитуванням
Старий 22.04.2025, 01:04
Lilly Lilly зараз поза форумом
Beginner +

Дописи: 5
Lilly is on a distinguished road
Типово

Девочки а есть тут кто-то кто делал Motiva ergonomic? Есть в Украине врачи кто хорошо их делает?
Відповісти з цитуванням
Старий 27.04.2025, 19:19
Olga88 Olga88 зараз поза форумом
Beginner +

Дописи: 7
Цитували: 3
Olga88 is on a distinguished road
Типово

Дівчата)
3,5 місяці після мамо. Все було чудово.
Зараз, коли набряки всі зійшли, нащупую бугорочки/ущільнення в верхньому полюсі. Зліва прям одразу. Воно наче візуально теж виділяється. Лівий сосок теж чутливий занадто. І взагалі ліву сісю я сильно відчуваю. Я дуже худенька. В лопатці стріляло, і руку тягнуло трохи.
До лікаря звичайно поїду.
Але може в когось так було і все норм?
Я в шоці,проплакала вже 2 дні.
Відповісти з цитуванням
Старий 03.05.2025, 18:31
Александровна Александровна зараз поза форумом
Beginner +

Александровна is on a distinguished road
Типово

Добрый день, хочу поделиться своим опытом, мне 50 лет, 28 лет назад я делала маммопластику, меня в принципе всё устраивало, ну к сожалению был разрыв импланта раздавила капсула, пришлось срочно делать операцию удалять старый имплант и ставить новые, операция дела под местной анестезией, вместо полтора часа получилось 3,5, первые две недели проходила всё как я и ожидала, потом вроде пошла на улучшение, сейчас шестая неделя у нас были определённые как вы знаете в стране вечера, это всё происходило ночью я сильно испугалась и открыла погребе крышку которая весит больше 50 кг, на следующий день к вечеру у меня отекла сильно левая грудь, приехала утром к своему врачу, назначила антибиотики и компрессы, поднялась температура, прежде я не чувствовала когда ложилась и вставала тяжесть или как прилив молока в груди сейчас я это очень сильно чувствую, отёк ушёл, врач сказал что если не справимся то будем оперироваться ещё раз, я очень переживаю, потому что как бы уже шестая неделя а я чувствую грудь особенно когда встаю после кровати, и кожа на груди ощущается небольшой болевой синдром, не знаю может я себя накручиваю, девочки пишут что у них через там две-три недели уже вообще никаких нет ощущений,вам рассказал что у меня немножко другая ситуация заживляться будет всё гораздо дольше, хотела узнать девчонки у кого шестая седьмая неделя какие у вас ощущения в груди?

Добавлено через 5 минут

Жду может кто-то что-то подскажет, может я зря нервничаю)
Відповісти з цитуванням
Старий 06.05.2025, 13:46
Anastacia29 Anastacia29 зараз поза форумом
Новичок

Дописи: 2
Цитували: 2
Anastacia29 is on a distinguished road
Типово Реабілітація після мамопластики

Доброго дня, оп була 18.04.25 (mentor 300cc, анатомічний, під мʼяз), тобто сьогодні 18 день, не можу сказати, що моя реабілітація проходить супер і легко. На сьогоднішній день, присутній достатньо масивний набряк, по болісним відчуттям присутні, але терпимо. Більше за все турбує, що в компресійній білизні відчуття пекучості прям, таке як наче не достатньо циркулює кров, груди затікають і печуть. На одній залозі зʼявилася (на 2й день після оп) капілярна сіточка. Коли розстібаю верхню стрічку більш менш нормально, але ж весь інший час це жесть.
Більше турбує права залоза, хоча по форуму у більшості читала таке про ліву. Оцей пекучий біль (може звичайно не дуже вірно його описую, але як відчуваю), припадає в основі на міжгрудку і бік грудей (від пахви і донизу).

Востаннє редагував Anastacia29: 06.05.2025 о 14:06.
Відповісти з цитуванням
Старий 08.05.2025, 22:06
Александровна Александровна зараз поза форумом
Beginner +

Александровна is on a distinguished road
Типово

у меня 47 день и ощущение что грудь налито молоком, боли таковой нет, была у врача, сказал что это придёт со временем, отёк у меня сошёл после компрессов, не могу сказать что какая-то из грудей больше беспокоит или меньше, они как сговорились поочерёдности)), в основном сейчас чувствую как будто они у меня очень большие и ещё раз повторюсь ощущение что налиты молоком. У меня тоже как-то реабилитация проходит болезненно, многие девочки пишут что уже на третью и четвёртую неделю ничего не ощущают я этого не могу сказать.

Востаннє редагував Александровна: 08.05.2025 о 22:08.
Відповісти з цитуванням
Відповідь

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 14:54.

vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2026 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010

Про нас

Спільнота тих, хто цікавиться пластичною хірургією, косметологією, естетичною стоматологією та іншими можливостями вдосконалити свою зовнішність.

Використання та передрук матеріалів Plastic-Surgeon.Com.UA можливі тільки з письмового дозволу адміністрації та за наявності активного посилання на джерело.

Copyright © 2020
Single Sign On provided by vBSSO