Цей сайт використовує реп'яшки
18+
Примітки

Відповідь

Параметри теми
Старий 27.03.2024, 22:01
Snigurka Snigurka зараз поза форумом
Almost Profi

Звідки Ви: Київ
Дописи: 129
Цитували: 22
Snigurka is on a distinguished road
Типово

Цитата:
Допис від Uncopyritable Переглянути допис
Дівчата, як довго у вас заживали дренажні отвори? І пройшли без слідів чи потім залишились плями на тому місці?
У мене стояли дренажі.
Я сліди від них не роздивлялась весь цей час.
Але зараз глянула, то плямки є (пів року після ОП пройшло)

Обо мне:
Відповісти з цитуванням
Дякую:
Uncopyritable (29.03.2024)
Старий 31.03.2024, 16:07
Extra Extra зараз поза форумом
Beginner +

Звідки Ви: Украина/Одесса
Дописи: 13
Цитували: 0
Extra is on a distinguished road
Типово

@AnikaV, да, так и есть. Не нужно бояться этих мл. Одежда и лифчики скрадывают размер. Многие думаю, есть 450, тогда это ого го... ну опять же, он роста и веса зависит ещё
Красивой груди, не бывает много🤣🤣🤣
Відповісти з цитуванням
Дякую:
AnikaV (01.04.2024)
Старий 31.03.2024, 18:09
Irgo Irgo зараз поза форумом
Новичок

Дописи: 3
Irgo is on a distinguished road
Типово Маммопластика после мастэктомии

Привет! Пишу за поддержкой. Неделю назад произведена мастэктомия по поводу рака молочной железы с одномоментной пластикой , имплант анатомический, доктора долго меряли, чертили маркером, на выходе грудь в 2 раза больше здоровой . Отек приличный, болит грудь, а не швы, особенно когда подвигаешься, сплю ночью 3-4 часа, при движении поддерживаю грудь, не так больно. Компрессионное белье натерло, активный дренаж будут убирать завтра после УЗИ. Подскажите, пожалуйста, как уменьшить отек, если много двигаться некомфортно, воду пью до 1 л, работают ли мочегонные, лимфомиозот? Соленое, сладкое стараюсь не есть. Есть ли шанс, что она уменьшится в 2 раза до размера здоровой ? Впереди долгий путь ...Имплант Opticon 460 ml.

Востаннє редагував Irgo: 31.03.2024 о 18:11.
Відповісти з цитуванням
Дякую:
Аксюта (05.11.2024)
Старий 01.04.2024, 00:18
AnikaV AnikaV зараз поза форумом
Almost Profi

Дописи: 123
Цитували: 26
AnikaV is on a distinguished road
Типово

@Irgo, у меня швы совсем не болели!!!!! первые сутки болела межгрудка (обезболивающие не помогало, от слова СОВСЕМ)
болела всё и долго!!!....первый месяц еле передвигалась, задышка и ТД....и по сей день периодически дискомфорт и болезненность в левой груди....отек сходил в обеих грудях по разному, реабелитация у всех разная ...к трем месяцам должно быть уже более менее, это не быстрый процесс, надо время на всё это... тяжело спать, ходить, наклоняться, руки не поднимать, не напрягать, старайтесь максимально беречь себя
После полугода будет получше, привыкните
Пить надо больше литра, но с мочегонными не экспериментируйте...всему своё время ...отеки уйдут постепенно.... нужно настроиться что реабелитация не лёгкий процесс, терпения вам!!!

Обо мне:

Востаннє редагував AnikaV: 01.04.2024 о 00:20.
Відповісти з цитуванням
Дякую:
Аксюта (05.11.2024)
Старий 01.04.2024, 02:16
Lexa Lexa зараз поза форумом
Active

Дописи: 98
Цитували: 10
Lexa is on a distinguished road
Типово

У меня было увеличение груди с удалением фиброаденомы . Реабилитации как таковой не было . Через 10 дней и не чувствовала , что была операция. Желаю вам того же ! Но у меня имплант меньше, 330 мл

Обо мне:
Відповісти з цитуванням
Старий 01.04.2024, 08:34
Uncopyritable Uncopyritable зараз поза форумом
Beginner +

Дописи: 17
Цитували: 6
Uncopyritable is on a distinguished road
Типово

@Irgo, по размеру не подскажу, а вот после снятия дренажа вам станет намного легче двигаться. Я первое время заставляла себя ходить, хоть много раз по чуть. Потом организм привык и стало легче
Відповісти з цитуванням
Старий 01.04.2024, 11:52
Новичок

Типово Реабілітація після Маммо

Спасибо, после того, как убрали дренаж, стало легче, но ощущение распирания будет до 3 мес, доктора тоже это подтвердили. Назначили Лимфомиозот . Как оказалось, мне поставили имплант больше, чем планировали, т.к. нужного не было в наличии, а ждать 4-6 недель с диагнозом рак груди не стали. Об этом я узнала только сегодня. Буду пить больше жидкости и больше ходить, погода чудесная. Спасибо.
Відповісти з цитуванням
Старий 01.04.2024, 23:35
JoLsA JoLsA зараз поза форумом
Новичок

Звідки Ви: Україна, Київ
Дописи: 2
JoLsA is on a distinguished road
Типово Сон після ОП

Дівчата, підкажіть будь ласка, у когось було таке, що на пʼятий день після операції ви прокидались з руками піднятими вгору? На боку я прокинулася на 19 день, і не можу це контролювати. Лікар каже що нічого страшного, якщо вже так відбувається, але так багато читаю, що руки не можна піднімати, сон на боку лікар дозволив після місячного огляду, сьогодні вже 22-й день, я прокидаюся тричі за ніч, на боку 🤷🏻‍♀️ …
Відповісти з цитуванням
Старий 02.04.2024, 12:54
Новичок

Типово Реабилитация после Маммо

Як мені пояснив лікар, плавні рухи можна робити, і плавно піднімати також, Навряд чи уві сні Ви робите різкі рухи, тим паче якщо ніщо не турбує.
Відповісти з цитуванням
Дякую:
JoLsA (02.04.2024)
Старий 02.04.2024, 13:15
JoLsA JoLsA зараз поза форумом
Новичок

Звідки Ви: Україна, Київ
Дописи: 2
JoLsA is on a distinguished road
Типово

Дякую, чекаю 8 -го числа, піду на огляд. Сьогодні помітила, що одна грудь стала нижче ніж друга. Як ніби то опустилась. Розумію, що ще мало часу, лікар сказав до пів року все ще буде мінятись. Але якось сильно мені помітно. У когось було таке?
Відповісти з цитуванням
Відповідь

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 05:09.

vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2026 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010

Про нас

Спільнота тих, хто цікавиться пластичною хірургією, косметологією, естетичною стоматологією та іншими можливостями вдосконалити свою зовнішність.

Використання та передрук матеріалів Plastic-Surgeon.Com.UA можливі тільки з письмового дозволу адміністрації та за наявності активного посилання на джерело.

Copyright © 2020
Single Sign On provided by vBSSO