Цей сайт використовує реп'яшки
18+
Примітки

Відповідь

Параметри теми
Старий 26.08.2023, 13:08
AnikaV AnikaV зараз поза форумом
Almost Profi

Дописи: 123
Цитували: 26
AnikaV is on a distinguished road
Типово

@BerryFun, у меня 24 августа был месяц после оп, но руки я до сих пор не могу поднять....а 24 док сказал скинуть фото с руками за головой и вот теперь у меня что то с мышцей ,больно вставать, дышать, короче всё (((
Мажу кремом с диклофенаком
Відповісти з цитуванням
Старий 26.08.2023, 13:15
BerryFun BerryFun зараз поза форумом
Beginner +

Звідки Ви: Київ
Дописи: 7
Цитували: 0
BerryFun is on a distinguished road
Типово

Ще таке питання. Чи можна через 7 тижнів брати в руки гантелі по 4кг (не робити вправи на верх тіла, а просто тримати в руках, як пакети коли ідеш з супермаркету)))
Як на фото.
І на рахунок засмаги. В рекомендаціях після операції було написано «не засмагати місяць, а краще три»… тобто заборона не жорстка)) якщо я раз на день буду засмагати по 10-15 хвилин з кожної сторони (прикриваючи груди закритим одягом, чи це критично погано? Чи можна 10хв полежати в позі сфінкса (як на другому фото)?

Вибачте, я розумію, що питання трохи дурнуваті, та боюсь накосячити, але і жити нормальним життям вже хочеться.
Мініатюри долучень
Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  2dc2067b.jpg
Переглядів: 93
Розмір:  57,6 КБ
ID:	14599   Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  e6c9c889.jpeg
Переглядів: 81
Розмір:  21,6 КБ
ID:	14600  
Відповісти з цитуванням
Старий 26.08.2023, 13:21
Beginner +

Типово

Цитата:
Допис від AnikaV Переглянути допис
@BerryFun, у меня 24 августа был месяц после оп, но руки я до сих пор не могу поднять....а 24 док сказал скинуть фото с руками за головой и вот теперь у меня что то с мышцей ,больно вставать, дышать, короче всё (((
Мажу кремом с диклофенаком
Нічого собі
Мені теж було стрьомно руки піднімати для фото)), але наче все ок після цього. У мене перших пару тижнів була якась невралгія в лівій груді, що було трохи боляче вдихнути на повні груди. Але це було не критично.
Скорішого вам одужання
Відповісти з цитуванням
Старий 26.08.2023, 14:28
Almost Profi

Типово

@BerryFun, я думаю вам нужно спросить у дока, знаю что с Политех быстрее реаба и можно все гораздо раньше, но лучше спросить....я стараюсь не давать нагрузку на грудные, хотя вся бытовая рутина только из этого и состоит (((

Добавлено через 3 минуты
@BerryFun, спасибо!!!
Я недели три мучалась с левой так, а теперь на правую перешло....да оно и понятно, я тоже с силовыми тренировками ,,дружу,,....а сейчас всё задеревенело в спине и что то там клинит...

Добавлено через 2 минуты

Но я буду начинать с резинок и утяжелителей на ноги.....но это ещё не скоро, три месяца сказал док ни чего не делать(
Відповісти з цитуванням
Старий 26.08.2023, 15:42
Beginner +

Типово

Цитата:
Допис від AnikaV Переглянути допис
@BerryFun, я думаю вам нужно спросить у дока, знаю что с Политех быстрее реаба и можно все гораздо раньше, но лучше спросить....я стараюсь не давать нагрузку на грудные, хотя вся бытовая рутина только из этого и состоит (((

Добавлено через 3 минуты
@BerryFun, спасибо!!!
Я недели три мучалась с левой так, а теперь на правую перешло....да оно и понятно, я тоже с силовыми тренировками ,,дружу,,....а сейчас всё задеревенело в спине и что то там клинит...

Добавлено через 2 минуты

Но я буду начинать с резинок и утяжелителей на ноги.....но это ещё не скоро, три месяца сказал док ни чего не делать(
Мені уже дозволили низ тіла тренувати, через 3 місяці верх «з рожевими гантельками», через 6 уже можна більш-менш повернутись до минулого життя.
От цікавлюсь чи можна просто тримати в руках гантелі. Бо дійсно, будь-яка домашня робота більше задіює грудні мʼязи (навіть елементарно великий стіл протерти). А я бачу тут дівчата і пилосоять, і підлоги миють уже через пару тижнів.
Відповісти з цитуванням
Старий 26.08.2023, 16:55
Almost Profi

Типово

@BerryFun, да, есть и такие)))...но у всех реаба проходит по разному и много зависит от импланта, хоть бы дожить до того момента когда можно будет жить полноценно и чтоб моя ассиметрия исправилась, а то парюсь очень по этому поводу((

Добавлено через 1 минуту
@BerryFun, ну если теоретически... то думаю можно
Відповісти з цитуванням
Старий 28.08.2023, 13:27
dashuta_br dashuta_br зараз поза форумом
Beginner +

Дописи: 10
dashuta_br is on a distinguished road
Типово

Ого, а вы что все руки до сих пор не поднимаете ? А как вы переодеваетесь ? Мне строго 2 нелели запрещали, а потом аккуратно если нет дискомфорта. В целом через 4 недели полноценно уже руки задирала

Загарат мне док сказал с месяца можно, главное швы на солнце не выставлять
Відповісти з цитуванням
Старий 28.08.2023, 13:33
Almost Profi

Типово

@dashuta_br, в том то и дело, больно ещё....не ношу одежду в обтяжку, более свободную или на пуговицах...компресионку носить два месяца, поэтому одежда соответствует)

Реаба зависит от структуры и объема импланта)

Востаннє редагував AnikaV: 28.08.2023 о 13:34.
Відповісти з цитуванням
Старий 29.08.2023, 17:32
ilvery ilvery зараз поза форумом
Almost Profi

Дописи: 124
Цитували: 21
ilvery is on a distinguished road
Типово

Охх, девочки, я вам завидую у меня прошел почти год после операции, но если подниму что-то тяжелее 5 кг на одну руку- то потом отекает грудь и тянет грудная мышца еще пару дней. Если посплю на боку как-то не удачно, то потом тоже побаливают грудные мышцы. Поезжу слишком долго за рулем - потом будет дискомфорт от ремня безопасности. При том, что до операции я тягала по 30 кг, ходила в спорт зал и не была какой-то неженкой. А сейчас подуть на сиськи страшно

Обо мне:
Відповісти з цитуванням
Старий 29.08.2023, 17:48
Almost Profi

Типово

@ilvery, кошмар, вот и я переживаю по поводу такого исхода...
Ещё и ассиметрия, до полугода нужно ждать чтоб понять опустится ли левая грудь....лучше бы машину купила, блин....

Добавлено через 10 минут

Может кто то из ,,стареньких,, увидит сообщение....так хочется послушать про реабилитацию девочек с таким же имплантом мотива эргономикс 450...так это всё долго...
Відповісти з цитуванням
Відповідь

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 06:51.

vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2026 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010

Про нас

Спільнота тих, хто цікавиться пластичною хірургією, косметологією, естетичною стоматологією та іншими можливостями вдосконалити свою зовнішність.

Використання та передрук матеріалів Plastic-Surgeon.Com.UA можливі тільки з письмового дозволу адміністрації та за наявності активного посилання на джерело.

Copyright © 2020
Single Sign On provided by vBSSO