| Календар |
| Пошук |
| Нинішні дописи |
|
|
|||
|
|||
|
Девочки - нимесил ещё хорошо не только как обезболивающий , мне анестезиолог сказал - что он и отеки снимает ещё . Поэтому если болит - лучше не терпите , пейте что то .
В принципе у всех по разному, но мне реально после 7-8 дня начали легчать . По спине ?! Не раз читала что у многих болит ... думала может меня пронесёт . У меня в жизни всегда активно присутствовал спорт , но проблемы с поясницей , болями иногда были А тут прям накрыло ((( не реально тяжело в одной позе спать , полусидя ( но ниче . Пережила уже ... Первые ночи 3-4 по раз 5 просыпалась , было неудобно спать и спина отекала (. А потом все легче . Просто чуть времени вам надо и будет лучше )))) |
|
|
|||
|
|||
|
Дівчатка, а на бік коли лягати?
Реально важка в мене дорога, я як дома побачила себе в дзеркало, на вигляд як живий труп) мені дуже важко було самій на вокзалі, знайти свій номер потягу, колію. В мене пульсували віски, тошніло, розпиралр в грудях. Коли сіла в машину до чоловіка , не сртималалась і розридалася. Але особо не поридаєш, бо болить у грудях)) |
|
|
|||
|
|||
|
@qwertyuiop57, я вчора в С.М питала коли можна на бік, то казав що можна через днів 5. Так хочеться на бік. @Pumiata, ну нафіг таке геройство. В мене ще в голові не вкладається, що дома я вже. Маю надію що з кожним днем буде легше. Я думала, що легше перенеси реабілітацію. Ще ця тошнота, пульсують віски, напевне в мене всі прєлісті реабілітації
|
| Відповідь |
|
|