Цей сайт використовує реп'яшки
18+
Примітки

Відповідь

Параметри теми
Старий 30.11.2025, 13:09
Грановський Іван Грановський Іван зараз поза форумом
Новичок

Звідки Ви: Дніпро
Дописи: 1
Цитували: 0
Грановський Іван is on a distinguished road
Типово Особливості післяопераційного відновлення

Всіх вітаю. Мене звати Грановський Іван, я практикуючий пластичний хірург, отоларинголог.
Хотів би створити цю тему, для обговорення особливостей післяопераційного відновлення, питань та проблем які зазвичай виникають після операції.
Маю на увазі не проблеми в вигляді неестетичного результату, а особливостей реабілітації.
Я досить багато оперую, але розумію що частина з того що рекомендую після операції виконується, а частина ні. Звичайно ми з пацієнти кожний пункт рекомендацій проговорюємо/аналізуємо, але для більшого розуміння проблем післяопераційної реабілітації , хотів би запропонувати цю тему.
Може я Вам щось підкажу, але не в форматі : приймати антибіотик після операції чи ні. А в форматі : як уникнути кровотечі після операції / яким пластирем і чому краще тейпуватися після операції і тд.
Відразу відмічу, що немаю зацікавленості в плані маркетингу, хочу лише зрозуміти чому виникають складності при виконання післяопераційних рекомендацій, адже реабілітація впливає на кінцевий результат не менше, чим сама операція
Відповісти з цитуванням
Старий 30.04.2026, 23:44
Vika78 Vika78 зараз поза форумом
Новичок

Дописи: 1
Vika78 is on a distinguished road
Типово

Давно хотела сделать.
Відповісти з цитуванням
Старий 02.05.2026, 11:39
olgapo olgapo зараз поза форумом
Новичок

Дописи: 4
olgapo is on a distinguished road
Типово

Добрий день!Цiкаво,якi частiшi роблять помилки та якi наслiдки.
Відповісти з цитуванням
Відповідь

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 12:48.

vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2026 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010

Про нас

Спільнота тих, хто цікавиться пластичною хірургією, косметологією, естетичною стоматологією та іншими можливостями вдосконалити свою зовнішність.

Використання та передрук матеріалів Plastic-Surgeon.Com.UA можливі тільки з письмового дозволу адміністрації та за наявності активного посилання на джерело.

Copyright © 2020
Single Sign On provided by vBSSO