| Календар |
| Пошук |
| Нинішні дописи |
|
|
|||
|
|||
|
Компресійну носила рівно 2 місяці цілодобово . Потім ще місяць на ніч вдягала , бо спати комфортніше в компресійний, ніж без. Зараз вже 4 місяці минуло ,але болі залишаються 🙄. Особливо з ''проблемною'' груддю. Спати навіть на цьому боці некомфортно - відчуття ніби шось піді мною лежить .
Про поспати на животі можна забутися - незручно . Можна поцікавитися вашими параметрами ? Зріст ,вага , об'єм груді (до) , об'єм під груддю і які імпланти ви обрали ? Обирали самі чи довірилися лікарю ? Чи задоволені об'ємом на сьогодні ? Бо мені моїх наче малувато 🙈, ніяк не можу звикнути Востаннє редагував Ianinna: 02.06.2025 о 07:38. Причина: Помилка |
|
|
|||
|
|||
|
Я вже не ношу компресійну вдень, тільки вночі. Мені так сказали лікарі, виконую
І вже думаю, чим замінити компресійну на ніч, бо вже за тиждень два місяці буде після ОП.В мене іноді болить, колить, тягне, то одна, то інша. Такого, щоб боліла якась одна в конкретному місці - немає. На УЗД скоро ідете? Параметри грудей до ОП - після ГВ ніби два прищика стало, до 77 см було приблизно. Зараз 87 см. Під грудьми - 74 см. Зріст 175 см і вага 57 кг. На консультації обговорювали об'єм 290-310 мл, одразу сказав, що мені тільки круг Політех. Але попередив, що тільки на ОП буде зрозуміло, який об'єм ставити. В результаті поставив 360 мл. У мене був шок спочатку, я думала, що це занадто, хоча чоловік одразу сказав, що це не багато. І вже через пару тижнів я і сама це зрозуміла - об'єм в самий раз на мої параметри. Помінчук все-таки естет виявився в моєму випадку і я задоволена об'ємом. І загалом наразі задоволена результатом. Я доволі костлява зверху, одна грудь ідеальна - немає ніякого переходу, горба, а друга грудь трохи бачу контур імпланта зверху, я так розумію, у нас м'язи не однакові з обох сторін, тому по-різному м'яз прикриває їх. Вже записана на через рік після ОП до Помінчука, подивимось як буде виглядати, може цей контур можна ліпофілом скрити, але я не впевнена, що це взагалі треба виправляти, бо чоловік, наприклад, не бачить. Якби я не читала цей форум, то і не помітила б цей контур. Враховуючи, що немає залози, то я ще про ріплінг багато читала, що може якраз через декілька місяців проявитись. У вас немає? І до речі, ліпофілінг же додає теж об'єму до грудей. То може вам спитати у лікарів, чи можна ним збільшити об'єм у вашому випадку? |
|
|
|||
|
|||
|
В мене 450 круглі . Зріст як у вас 😉, але вага 65 ( маю ''трохи'' рочків і трьох дітей ) , під грудьми завжди 85-87. ОГ зараз наскільки сама змогла правильно наміряти 98-100. Але мені не подобається форма грудей , та й об'єму наче мало 🙄. Розумію, шо вже маю комплекс . Хоча ніколи не мала комплексів з приводу грудей . Мене абсолютно влаштовувало те, що було до операції ( хоча і розтягнуті після вигодовування трьох дітей по пару років , і різні , але своє і гарно вкладалося в бюстік з чашкою B/C в доволі симпатичне декольте) . Зараз декольте не получається . Груди якісь наче плоскуваті 🥺... Ніяк не можу звикнути до їх нового вигляду . Хоча й зараз бюстгальтер чашка так само B/C 🙄.
На якісь ще операції йти бажання не маю . Якби не моя мутація ,то я б ніколи нічого не робила - мене абсолютно все влаштовувало . А зараз кожен погляд в дзеркало після душу ледь не до сліз 🥺. В основному дівчата збільшують груди разом з мастектомією. В моєму випадку ,мені здається , їх зменшили рази в 2-3 🙄. Перед першою операцією обговорювалася підтяжка , лікар показав приблизно як буде і мене все влаштовувало. Але прокинулася після операції я майже без грудей чомусь . В першу операцію видалили по 350 чи 370 г залози . В другу ще десь по 150 ,як сказав лікар . Залишається втішати себе тільки тим , ,шо по гістології чисто Востаннє редагував Ianinna: 07.06.2025 о 23:25. |
|
|
|||
|
|||
|
Блін, шкода, що так
Те, що ви написали про пласкі груди - так, є таке, і декольте нема як такого Але у мене його ніколи не було, тому мені нормально Може з часом усядеться і пушапчиком зможете корегувати |
|
|
|||
|
|||
|
Як ви ?
Як проходить реабілітація?) |
|
|
|||
|
|||
|
Тиждень тому було 5 місяців після операції
Політ нормальний Але була і халепа: в три місяці після операції одна з грудей раптово почервоніла в одному місці і стала тепла на дотик. Наступного дня я вже була в Шевчук на УЗД. Вердикт - серома, тобто рідина набралась. Небагато, але через таку реакцію шкіри відкачали і вкололи щось протизапальне. Через місяць ще трошки відкачали (до 5 мл), але це вже можна було і не чіпати, як я зрозуміла. Після цього випадку повернула компресійну білизну на ніч і на день, коли я активна (гуляю з дитиною, прибираю тощо). Вирішила до року після операції її періодично носити. Лікар не проти. Я переїхала до Польщі, тому тепер перестраховуюсь максимально. Хоча у Варшаві приймає їх колега, Сергій Аксьонов, і сказали, що якщо раптом що, можна до нього, щоб в Київ не їхати А якщо безвідносно цієї сероми, то мені дуже подобається результат естетичний. Так, ріплінг з'явився, але він тільки в певних позах є. До речі, якщо є ріплінг, значить - сероми нема, такий лайфхак по самоперевірці мені Шевчук розповіла 😅 Я фізично вже майже забула, що це імпланти. Хіба що на животі не ризикую спати, але це більше через серому. аби не та ситуація, була б набагато більш смілива Перед переїздом робила УЗД - відпустили на рік гуляти, якщо скарг не буде МРТ призначили на 2027 рік, бо за імплантами періодично треба на МРТ стежити + є ризик маленький, через соски і ореоли Ніби все А у вас як справи? Добавлено через 2 минуты А, забула дописати Серома, вірогідно, виникла через мокрий купальник + вітер Я їздила на море, чілила в басейні. Потім лазила в мокрому купальнику декілька годин. Пам'ятаю, що був вітер якраз. Могло просто продути...До року треба берегтись, бо лімфа вибудовує нові шляхи відтоку |
|
|
|||
|
|||
|
В мене без особливих пригод , але асиметрія все ж є. Була на контролі рівно через півроку після операції - асиметрію лікар побачив зразу і ,я так зрозуміла, шо це було упущення при ''розмітці'' перед оп. Треба було розмітити це і зафіксувати складку під час оп , бо ,як сказав лікар , коли лежала на операційному столі, то все однаково , а коли встала , то імплант трошки з'їхав вниз і підмишку . Не критично , але якщо на мене голу придивитися , то видно ))) Сказав, якщо це мене дуже бентежить , то можна зафіксувати складку складку під седацією ( хв 40 ). Я поки чекаю ,щоб минув рік )) Потім буду вирішувати ))
Форми , чесно кажучи , мені й досі не подобаються. Я до них просто звикаю . Може, тому , що до операції в мене все ж були ГРУДИ ))) свої, м'якенькі , які складали гарне декольте . А тепер просто аналоги ))) Про декольте мова навіть не йде ))) В принципі почуваюся норм . Іноді й досі при навантаженні відчуваю ліву м'язу чомусь . Коли лежу на лівому боці ,а потім повертаюсь на спину , то є трошки дискомфорт. Не знаю як його пояснити, але він присутній . На живіт лягаю спокійно , але не дуже зручно )) |
|
|
|||
|
|||
|
Мммм, то виходить, що це відносно не складно пофіксити
А можна питання, якщо зручно відповідати, а це хто оплачує в даному випадку, пацієнт чи лікар? Бо ж виходить, що це помилка лікаря, як я розумію У мене асиметрії видимої нема, та і не було в принципі. Тільки з одної сторони більш виражений ріплінг А стосовно розміру, то я пам'ятаю, ви писали. У мене все з точністю до навпаки - все життя ледве одиничка, яке там декольте Правда, на гв було дуже гарно, але після завершення стали нульовки і це взагалі піпєць! Я би ставила імпланти однозначноАле так, вони не зводяться одна до одної, тому красиво "вивалити цицьки" не вийде
|
|
|
|||
|
|||
|
Слова лікаря на питання про вартість ''ну, за роботу я брать не буду. Вийде десь порядка 30 тисяч''. Це я була у нього на консультації ще у verum. , Але зараз він вже в мамологічному центрі, то не знаю що скаже, якщо я надумаюсь 🙄
Асиметрію я помітила буквально на другий день після оп вже вдома . І зразу ж йому написала і відіслала фото. Розуміла , шо навряд чи це я здвинула))) , коли навіть дихати було боляче , не те щоб торкатися до них)) |
| Відповідь |
|
|