Цей сайт використовує реп'яшки
18+
Примітки

Відповідь

Параметри теми
Старий 30.04.2025, 12:28
Oksana345 Oksana345 зараз поза форумом
Новичок

Дописи: 1
Цитували: 0
Oksana345 is on a distinguished road
Типово

Ну раз тема ожила, то и я поделюсь своим опытом 😊

Абдоминопластика у меня была ровно месяц назад. Решалась долго, лет 10 точно вынашивала мысль. После двух беременностей живот стал не мой — растяжки, лишняя кожа, слабые мышцы. Пыталась спортом и питанием вернуть "плоский животик", но увы — кожа не подтягивалась,

Врачей пересмотрела кучу, но решилась всё же интуитивно — работы понравились в Инстаграме, да и на приёме доктор произвёл хорошее впечатление.

После операции:

Первые дни было тяжко, конечно, особенно вставать и ходить.

Слив стоял 5 дней, потом сняли.

Отёки сильные, но постепенно спадают.

Живот уже ровный и без складок — для меня это просто чудо 😭

П.С. Девочки, не бойтесь! Но и не торопитесь — врач реально решает всё. Лучше переплатить, но сделать качественно, чем потом страдать и переделывать. 💔

Востаннє редагував Oksana345: 30.04.2025 о 12:34.
Відповісти з цитуванням
Дякую:
Zenobya (18.07.2025)
Старий 18.05.2025, 11:25
Natasha1966 Natasha1966 зараз поза форумом
Новичок

Дописи: 1
Цитували: 0
Natasha1966 is on a distinguished road
Типово Абдомінопластика

Вітаю. Дуже вдячна Zenobya за відгук. Теж живу у Дніпрі. І були думки теж зробити абдоміно у Шагана. Хоча особисто знаю дівчину, яка робила в нього груди, і результат-не дуже гарний. Мене зупинила ціна, щось занадто дешево, і Ваш відгук. Ще раз ДУЖЕ дякую. Поїду робити у Київ. Таке запитання. Я займаюсь фітнесом, танцями. Дівчата, хто робив абдоміно, через який час можна давати ПОВНЕ навантаження? Качати прес, робити "місток", тобто розтягувати шкіру живота у зворотньому напрямку. Буду дуже вдячна за відповідь.
Відповісти з цитуванням
Старий 06.06.2025, 22:26
SnowMaiden SnowMaiden зараз поза форумом
Active

Звідки Ви: Днепр
Дописи: 21
Цитували: 1
SnowMaiden is on a distinguished road
Типово

Natasha1966

У шагана как-то правда, на фоне остальных, недорого. А к Адамской вы не ходили на консультацию? Или ещё к кому-нибудь из наших в Днепре?
Ищу хирурга, но пока очень мало выбора стало. Ещё подписана на его коллегу, вместе сейчас работают по лицу , Козырь к., смотрю, пока не дошла на консультацию

Востаннє редагував SnowMaiden: 06.06.2025 о 22:27.
Відповісти з цитуванням
Старий 18.07.2025, 17:13
Zenobya Zenobya зараз поза форумом
Active

Звідки Ви: Днепр
Дописи: 95
Цитували: 7
Zenobya is on a distinguished road
Типово

Дівчатка, рідко захожу на форум, побачила, що ви задавали запитання, відповім всім.
Переробляла після Шагана у Чорномиза Олександра. Через 11 місяців робила в нього ж корекцію, бо здалося, що розійшовся діастаз (але виявилося, що ні, треба було краще качати прес). Під час корекції Олександр поставив сітку, щоб вже точно не розійшлося.
Тепер з тренувань не вилажу - танці, розтяжка,
тренувань дуже багато. Почала через 2.5 місяці після корекції, поступово додавала навантаження.
Живіт не ідеальний, бо Шаган зробив криву ліпосакцію живота і боків, десь вибрав більше, прям до тоненької шкіри, а десь залишив бугри. Коли пройшли всі набряки, це стало помітно. Але Чорномиз попереджав, що виправити те, що мені наробили, буде складно.
Відповісти з цитуванням
Відповідь

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 05:44.

vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2026 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010

Про нас

Спільнота тих, хто цікавиться пластичною хірургією, косметологією, естетичною стоматологією та іншими можливостями вдосконалити свою зовнішність.

Використання та передрук матеріалів Plastic-Surgeon.Com.UA можливі тільки з письмового дозволу адміністрації та за наявності активного посилання на джерело.

Copyright © 2020
Single Sign On provided by vBSSO