Цей сайт використовує реп'яшки
18+
Примітки

Відповідь

Параметри теми
Старий 27.11.2024, 10:09
Vitory Vitory зараз поза форумом
Новичок

Дописи: 4
Цитували: 0
Vitory is on a distinguished road
Типово Дрога О.І. і мій новий ніс

Всім привіт, давно хотіла написати відгук про свою риносептопластику від Дроги Олексія Івановича м.Кременчуг, так як сама відгуків так і не знайшла.

Консультація: Дуже приємний і цікавий хірург, одразу сприяє до себе і внушає довіру 😁, або я просто так сильно хотіла новий ніс 😂

Аналізи: Стандартний набір аналізів і досліджень пройшла за місяць і за тиждень до дня операції, все відправляла в клініку, доречі дівчата в клініці це окреме задовлонння.

7.08.2023 день моєї операції
Олексій Іванович накреслив свою геометрію на моєму великому носі, анестезіолог проконсультував і зробив проби, не вспіла моргнути як мене покликали в операційну, в наркоз зайшла дуже швидко навіть до 5ти не дорахувала. Це була моя перша лип нація в житті і перший наркоз, тому це було саме страшне для мене, напевно як і всі бояться не прокинутись або прокинутись під час операції 😂

З наркозу вийшла прекрасно, першу годину хотілось спати, а потім як понесло))))) Адреналін. До вечора з сусідкою по палаті були дуже активні.

Реабілітація: на наступний день після операції я поїхала додому, в носі були трубки на носі лангет, дихати я могла нормально і це радувало. Набряки і синці вже були помітні дуже сильно. перші 4 дні я лежала і мріяла про те як мені витягнуть ті трубки з носа 😂, бо було дуже не зручно з ними, ніс промивала і мазала шов під носом.

Доречі шов в мене тільки під носом на колюмелі)))) таку вона має назву) сама і не знала))))

Перші 4 дні вдома, було не те щоб погано, просто був дискомфорт в носі через трубки, і Увага!! Нічого не боліло зовсім, я була в шоці, жодної болі. А ще я чомусь спала на спині не знаю нафіга, бо потім спитала у лікаря а він спитав у мене «А я говорив тобі що не можна спати на боці?» І я зрозуміла що треба менше читати Гугл а більше слухати лікаря.

В понеділок 7.08 була операція, в пʼятницю 11.08 я була на першому післяопераційному прийомі, мені нарешті витягли ті дренажі(трубки), і життя заграло новими фарбами )))))
З цього дня я офіційно виходила в люди, нарешті ходила в магазин і гуляла на вулиці. Набряки спустились на щоки і я була схожа на бульдожку, синці вже були жовті.

Мені змінили лангет на більш мʼякий і ще залишилось мазати шви.

Ніяких дискомфорт них відчуттів чи болі.

На 12 день після операції треба було їхати знімати лангет і шви, але я поїхала на 14 день. І все)))))

Далі рекомендації лікаря, робити массаж, доречі я і зараз роблю періодично
Ніс з кожним тижнем змінювався, набряки були десь перші пів року прям помітні для мене, потім вже не такі явні.

Моє обличчя трохи мене підвело, бо права сторона в мене в більший тонусі ніж ліва, і права сторона потягнула мій носик трохи вправо(кінчик). І тому я приїздила до Дроги кожні 2 місяці і він колов мені (безкоштовно) щось в ніс)))) доречі і ось я була на прийому і він вколов мені знову. Зараз ніс не так сильно веде в бік як на початку, бачу тільки я і чоловік.

Висновки: 7-10 днів після операції і ви можете виходити на роботу.
Дрога чудовий хірург і гарний спеціаліст.
Клініка комфортна, дівчата класні всі привітні
Реабілітація легка і комфортна

Я ще робила нижнє блефаро разом з носом, то це взагалі кайф, очі нарешті не втомлені

Додаю фото: на фото де 3 мене там зверху я і мій горбун До, далі Проектування Дроги, знизу результат рівно через рік після операції
Ну і фотки які я робила на протязі року для свого інста.

Фууух ніби все написала. Якщо будуть питання, пишіть.)))))
Мініатюри долучень
Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  6fd4bc0f.jpg
Переглядів: 202
Розмір:  43,5 КБ
ID:	14993   Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  98909f12.jpg
Переглядів: 146
Розмір:  60,7 КБ
ID:	14994   Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  923158e5.jpg
Переглядів: 134
Розмір:  48,2 КБ
ID:	14995   Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  35bcb423.jpg
Переглядів: 210
Розмір:  49,7 КБ
ID:	14996   Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  8a7133ee.jpg
Переглядів: 193
Розмір:  40,5 КБ
ID:	14997  

Востаннє редагував Vitory: 27.11.2024 о 10:15.
Відповісти з цитуванням
Старий 18.12.2024, 16:04
olga12k olga12k зараз поза форумом
Новичок

Дописи: 1
Цитували: 1
olga12k is on a distinguished road
Типово

Мне Дрога изуродовал лицо, не рекомендую данного врача и есть сомнения в его квалификации, фото прикрпеляю

14 августа 2024 года он провел операцию, в ходе которой полностью удалил хрящи и мягкие ткани, что привело к полному разрушению моего носа. Я не могу дышать, а внешний вид просто вызывает отчаяние. Никто не готов взять на себя ответственность за то, что произошло.
Мініатюри долучень
Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  96d32bbe.png
Переглядів: 156
Розмір:  197,3 КБ
ID:	15022   Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  0354adaa.jpg
Переглядів: 187
Розмір:  21,7 КБ
ID:	15023   Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  a1da1bc8.jpg
Переглядів: 161
Розмір:  21,7 КБ
ID:	15024  
Відповісти з цитуванням
Старий 24.12.2024, 12:04
Альо Альо зараз поза форумом
Beginner +

Дописи: 8
Цитували: 2
Альо is on a distinguished road
Типово

Привіт.На фото погано видно.Які саме хрящі зруйновано?Мені теж зруйнував інший врач Євгеній Рукін.Тепер потрібна реконструкція носа(Потрібно про таких горе лікарів скрізь писати.
Відповісти з цитуванням
Старий 04.01.2025, 10:02
Vitory Vitory зараз поза форумом
Новичок

Дописи: 4
Vitory is on a distinguished road
Типово

Цитата:
Допис від olga12k Переглянути допис
Мне Дрога изуродовал лицо, не рекомендую данного врача и есть сомнения в его квалификации, фото прикрпеляю

14 августа 2024 года он провел операцию, в ходе которой полностью удалил хрящи и мягкие ткани, что привело к полному разрушению моего носа. Я не могу дышать, а внешний вид просто вызывает отчаяние. Никто не готов взять на себя ответственность за то, что произошло.
Дуже шкода що у Вас так вийшло🥺
Я не можу стверджувати що він поганий лікар бо як бачите в мене все добре. У Вас тільки пів року пройшло, домовляйтесь з ним на повторну операцію через рік, Ви робили КТ? Там реально немає хрящів ?
Відповісти з цитуванням
Старий 28.03.2025, 17:20
IrinaSky IrinaSky зараз поза форумом
Beginner +

Звідки Ви: Украина
Дописи: 11
IrinaSky is on a distinguished road
Типово

Спасибо что делитесь опытом
Відповісти з цитуванням
Старий 19.09.2025, 23:30
Maria25 Maria25 зараз поза форумом
Новичок

Дописи: 3
Maria25 is on a distinguished road
Типово

Цитата:
Допис від Альо Переглянути допис
Привіт.На фото погано видно.Які саме хрящі зруйновано?Мені теж зруйнував інший врач Євгеній Рукін.Тепер потрібна реконструкція носа(Потрібно про таких горе лікарів скрізь писати.
Доброго дня! як ваш носик зараз? я думала про рино у Рукіна,відгуків мало,ось на ваш попала і тепер страшно. дуже важко знайти лікаря і щоб відгуки були
Відповісти з цитуванням
Відповідь

Мітки
дрога, ринопластика

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 05:30.

vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2026 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010

Про нас

Спільнота тих, хто цікавиться пластичною хірургією, косметологією, естетичною стоматологією та іншими можливостями вдосконалити свою зовнішність.

Використання та передрук матеріалів Plastic-Surgeon.Com.UA можливі тільки з письмового дозволу адміністрації та за наявності активного посилання на джерело.

Copyright © 2020
Single Sign On provided by vBSSO