Цей сайт використовує реп'яшки
18+
Примітки

Відповідь

Параметри теми
Старий 01.12.2023, 09:09
Boobies Boobies зараз поза форумом
Beginner +

Дописи: 9
Цитували: 0
Boobies is on a distinguished road
Типово Маммопластика у Тихонова

Девочки, всем привет. Ищу отзывы на маммопластику у хирурга Тихонова Ярослава, г.Киев. Нравятся работы и цена, хотелось бы узнать как выглядят работы спустя время и насколько комфортно проходит весь процесс операции и реабилитации
Відповісти з цитуванням
Старий 01.12.2023, 09:58
Zmeyka Zmeyka зараз поза форумом
Active

Звідки Ви: Киев
Дописи: 59
Цитували: 13
Zmeyka is on a distinguished road
Типово

Тоже интересно послушать) Так часто в рекламе мне мелькает) Ну, вот лично меня смущает, что судя по инст - небольшой опыт

Обо мне:
Відповісти з цитуванням
Старий 01.12.2023, 14:38
Snigurka Snigurka зараз поза форумом
Almost Profi

Звідки Ви: Київ
Дописи: 129
Цитували: 22
Snigurka is on a distinguished road
Типово

І мені цікаво)
Я була в нього на консультації. Лікар сподобався. Зрозуміла, що ставить він тільки Ментор. Десь читала відгуки дівчат, що реабілітація проходить легко.
Не наважилась в нього робити саме через невеликий стаж. Але це не означає, що він погано робить. Просто немає в кого запитати - а як ви почуваєтесь через 5 років.
+ мені здається, що він буде уважний до пацієнтів після ОП, а не зникне з радарів через 2 тижні.
Я думаю, що якщо ви дійсно хочете в нього робити, то варто самостійно писати дівчатам і в них запитувати. Він часто в сторіс репостить фото пацієнтів.

Обо мне:
Відповісти з цитуванням
Старий 01.12.2023, 14:51
Boobies Boobies зараз поза форумом
Beginner +

Дописи: 9
Boobies is on a distinguished road
Типово

@Snigurka Тоже заметила, что у всех ментор, чем он это вам аргументировал?
Відповісти з цитуванням
Старий 01.12.2023, 18:18
Almost Profi

Типово

@Boobies, сказав, що вони найякісніші і він довіряє цій фірмі.

Я ще була в Усова. І коли запитувала, чому він мені пропонує Ментор, а не Політех, Усов сказав, що в Ментора більше варіантів розмірів. І коли є асиметрія, то вийде краще підібрати цю різницю.

Ще мені Тіхонов казав, щоб я тікала від лікаря, якщо мені запропонують Мотіву. І про Мотіву я чула багато негативних відгуків від лікарів.
Хоча в моєї знайомої стоїть Мотіва і все ок.

Обо мне:
Відповісти з цитуванням
Старий 01.12.2023, 19:41
Misha Misha зараз поза форумом
Active

Дописи: 43
Цитували: 2
Misha is on a distinguished road
Типово

@Boobies, вчера смотрела видео с ответами ра странице Якобчука. Он хвалил менторы за минимальные осложнения у этих имплантов и очень качественную приживляемость. Так же сказал что если у доктора цена на операцию фиксированная, и он ставит ментор, он меньше зарабатывает тк они самые дорогие на рынке. Врач который не экономит на пациентах, что может быть лучше!

Единственное что он отметил но ним из минусов, что другие производители чуть мягче.

Обо мне:
Відповісти з цитуванням
Старий 01.12.2023, 19:45
Almost Profi

Типово

А ви ніколи не цікавились вартістю імплантів? Не можу знайти такої інформації.
Бо є хірурги, які роблять ОП за 2500 у.о. То це ж скільки з цієї суми іде на імпланти, якщо треба і персоналу заплатити, і за палату і собі взяти 🧐

Обо мне:
Відповісти з цитуванням
Старий 01.12.2023, 20:06
Misha Misha зараз поза форумом
Active

Дописи: 43
Цитували: 2
Misha is on a distinguished road
Типово

@Snigurka, думаю цены доступны у представителей компаний, и доступны только для пластических хирургов. Как правило подобная информация не для общего пользования.

В любом случае имплантат подбирается под ситуацию с грудью, под пожелания клиента и тд и тп.

Знаю что мой хирург работает на разных имплантах, я себе ничего не выбирала. Я сказала что я хочу, а он сказал что надо, чтоб было так как я хочу

Обо мне:
Відповісти з цитуванням
Старий 24.12.2024, 13:21
Olena Matkevych Olena Matkevych зараз поза форумом
Новичок

Дописи: 1
Olena Matkevych is on a distinguished road
Типово

Я Олена, мені 32 роки. Дуже довго не наважувалась робити мамопластику, через страх, що результат виглядатиме ненатурально. 1,5 роки ходила на консультації до хірургів і не тільки в Києві. Слідкувала за багатьма хірургами в інстаграм, але роботи Тіхонова Ярослава вразили мене своєю естетикою і натуральністю. А після першої консультації вже виникла повна довіра і я прийняла остаточне рішення - оперуватися. Зізнаюся, перед операцією все одно трохи хвилювалась, але Ярослав детально пояснив всі етапи, відповів на всі мої питання і дав відчуття абсолютної впевненості, що я зробила правильний вибір.
На даний момент пройшло 8 міс з моменту операції. Результат перевершив всі мої очікування! Груди виглядають природно, симетрично та дуже красиво. Професіоналізм Ярослава просто вражає, як і увага до деталей. Реабілітація пройшла без ускладнень, а саме головне, що зі мною завжди були на звʼязку і надалі відповідали на усі мої питання, це було дуже важливо для мене, адже чула про випадки не дуже вдалої комунікації у дівчат з іншими хірургами.
Я неймовірно вдячна лікарю та команді за їхню роботу! Тому, дівчата, якщо ви шукаєте професіонала, який виконає операцію на найвищому рівні, сміливо звертайтеся до Ярослава. Це рішення, про яке я жодного разу не пошкодувала!
Відповісти з цитуванням
Старий 03.01.2025, 16:42
Марина Карпенко Марина Карпенко зараз поза форумом
Новичок

Дописи: 1
Марина Карпенко is on a distinguished road
Типово

Після народження дитини я довго сумнівалася, чи наважуватися на операцію, тому як груди стали.. ну ви розумієте) але, прийшовши на консультацію до Ярослава Тіхонова, всі сумніви зникли. Я хотіла зробить операцію корекції грудей, і результат перевершив усі мої очікування! Я дуууууже рада))
Від першої консультації до періоду реабілітації лікар був дуже уважним, професійним і турботливим. Відповів на всі мої питання детально, я завжди почувалася в надійних руках.
Результат – це тепер не лише чудовий естетичний вигляд, а й повернення впевненості в собі! Дівчата – ви мене зрозумієте! Я дуже щаслива, що обрала саме цього спеціаліста і рекомендую Ярослава всім, хто шукає якість і людяність.
Дякую вам за вашу працю, майстерність і тепле ставлення!
Ви – справжній чарівник!
Відповісти з цитуванням
Відповідь

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 14:01.

vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2026 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010

Про нас

Спільнота тих, хто цікавиться пластичною хірургією, косметологією, естетичною стоматологією та іншими можливостями вдосконалити свою зовнішність.

Використання та передрук матеріалів Plastic-Surgeon.Com.UA можливі тільки з письмового дозволу адміністрації та за наявності активного посилання на джерело.

Copyright © 2020
Single Sign On provided by vBSSO