Цей сайт використовує реп'яшки
18+
Примітки

Відповідь

Параметри теми
Старий 14.10.2024, 21:08
Янова Янова зараз поза форумом
Beginner +

Дописи: 18
Цитували: 12
Янова is on a distinguished road
Типово

Скільки у вас часу пройшло після операції?

Добавлено через 2 минуты

Можливо в нас однаковий термін і це нормально? Може скоро хтось більш досвідчений нас заспокоє ))) Не хочеться лікаря турбувати

Добавлено через 3 минуты

Така вже я людина дивна. Не рухаються - хочу, щоб рухались. Почали рухатись - налякалась, одягнула бандаж і сиджу накручую себе
Відповісти з цитуванням
Старий 14.10.2024, 21:12
Тина5 Тина5 зараз поза форумом
Beginner +

Дописи: 17
Цитували: 4
Тина5 is on a distinguished road
Типово

Цитата:
Допис від Янова Переглянути допис
Скільки у вас часу пройшло після операції?

Добавлено через 2 минуты

Можливо в нас однаковий термін і це нормально? Може скоро хтось більш досвідчений нас заспокоє ))) Не хочеться лікаря турбувати

Добавлено через 3 минуты

Така вже я людина дивна. Не рухаються - хочу, щоб рухались. Почали рухатись - налякалась, одягнула бандаж і сиджу накручую себе
В мене 21 жовтня буде рівно 2 місяці)

Якщо щось турбує - напишіть лікарю) мій казав, що якщо є якісь переживання, щоб писала в будь-який час.

Добавлено через 1 минуту

Цитата:
В мене аж так сильно не котиться. Тільки, тоді, коли сама їх рухаю (совгаю вверх-вниз, вліво-вправо). До цього часу вони були нерухомі і мені постійно хотілось, щоб поскоріше стали більше схожі на натуральні, стали м'якші, рухомі. І цей день настав. Але чомусь стало страшно. Відчуття, що щось може пішло не так.... і це не дає спокою. Інфи в інтернеті не знайшла, тому вирішила попитати тут.

Добавлено через 8 минут

Дівчатка, в кого пройшло більше пів року після операції, відгукніться, будь ласка. Коли ваші груди стали рухомі чи вони не повинні рухатись?
Логіка говорить, що натуральні груди гойдаються, тому і пластика теж намагається наблизити імплантування до натурального вигляду. Але все-таки є якийсь страх.
А у Вас?
Скільки мл та якої фірми імплант?)
Відповісти з цитуванням
Старий 14.10.2024, 21:33
Beginner +

Типово

Поставила 350 млл, круглі політех

Добавлено через 3 минуты

Лікар в мене дуже хороший, легкий у спілкуванні, уважний до дрібниць, постійно каже, питайте все що турбує... Якось соромлюсь дурниці питати.
Відповісти з цитуванням
Старий 14.10.2024, 21:40
Beginner +

Типово

Цитата:
Поставила 350 млл, круглі політех

Добавлено через 3 минуты

Лікар в мене дуже хороший, легкий у спілкуванні, уважний до дрібниць, постійно каже, питайте все що турбує... Якось соромлюсь дурниці питати.
Дурних питань немає)
А скільки місяців?
Відповісти з цитуванням
Старий 14.10.2024, 21:40
Beginner +

Типово

Моїм вже 8-го листопада буде 3 місяці. Я вже звикла до розміру, нічого не болить, зовні дуже гарні... радують мене і чоловіка. Я набагато щасливіша стала... можливо тому і боюсь, щось піде не так. Нещодавно була на огляді, лікар казав, що все дуже добре проходить, але тоді вони ще не рухались. Чесно кажучи, якщо так все залишиться, то я тільки буду рада, головне, щоб гірше не стало. Щоб якогось ранку я їх на плечах не зайшла
Відповісти з цитуванням
Старий 14.10.2024, 21:45
Beginner +

Типово

Цитата:
Моїм вже 8-го листопада буде 3 місяці. Я вже звикла до розміру, нічого не болить, зовні дуже гарні... радують мене і чоловіка. Я набагато щасливіша стала... можливо тому і боюсь, щось піде не так. Нещодавно була на огляді, лікар казав, що все дуже добре проходить, але тоді вони ще не рухались. Чесно кажучи, якщо так все залишиться, то я тільки буду рада, головне, щоб гірше не стало. Щоб якогось ранку я їх на плечах не зайшла

В мене ще трохи болять, іноді ниюча біль, тягне м'яз. Але це нормально думаю, бо ісходнік в мене був 0, прям взагалі))

Думаю, що вони мають рухатись, не будуть же вони постійно колом стояти

Добавлено через 40 секунд

Цитата:

Я така сама мнітєльна, як і Ви) тому я Вас чудово розумію)
Відповісти з цитуванням
Старий 17.10.2024, 14:02
Eka Eka зараз поза форумом
Beginner +

Дописи: 8
Цитували: 2
Eka is on a distinguished road
Типово

Цитата:
Допис від Седа Переглянути допис
Сделала маммопластику 23.04, сегодня 6 день, грудь пока вообще не нравится, квадратная, с горбами, разная, нижний полюс в правой значительно меньше. Имланты политех репликон пена 350 мл. Врач говорит что все должно быть ок, но глядя на то, как грудь выглядит сейчас, верится слабо. Реабилитация легкая, хотя 60% импланта под мышцу установлено, ничего не болит, только тепло и немного как крепатура в груди.

А на сейчас как? Стала грудь лучше?
Відповісти з цитуванням
Старий 17.10.2024, 21:26
Cherry Pie Cherry Pie зараз поза форумом
Beginner +

Звідки Ви: Киев
Дописи: 10
Цитували: 3
Cherry Pie is on a distinguished road
Типово

Девочки, а массаж груди кому-то говорили делать после маммо? Мой хирург заставляет мять буфера с 1 дня после выписки 😅 уже надоело третью неделю эти ритуалы проводить, правда, на этом сроке они уже так прилично опустились и выровнялись, может и есть от этого толк
Відповісти з цитуванням
Старий 20.10.2024, 23:17
Beginner +

Типово

Мені тоже лікар рекомендував робити масаж, але десь через пару тижнів. Це дуже корисно. Якщо я правильно зрозуміла, то для того, щоб скоріше імплант капсулювався. Груди так скоріше м'якшають.
Відповісти з цитуванням
Старий 21.10.2024, 16:29
Cherry Pie Cherry Pie зараз поза форумом
Beginner +

Звідки Ви: Киев
Дописи: 10
Цитували: 3
Cherry Pie is on a distinguished road
Типово

Цитата:
Мені тоже лікар рекомендував робити масаж, але десь через пару тижнів. Це дуже корисно. Якщо я правильно зрозуміла, то для того, щоб скоріше імплант капсулювався. Груди так скоріше м'якшають.
Мені казав, що це щоб капсула розтягувати, як профілактика контрактури. Ну і щоб імплант опустити в складку скоріше. Але мене з першого дня змусив, як згадаю «массажик» тих каменюк, аж піт по спині. Коли компру розстібала, думала груди відпадуть)
Відповісти з цитуванням
Відповідь

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 18:55.

vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2026 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010

Про нас

Спільнота тих, хто цікавиться пластичною хірургією, косметологією, естетичною стоматологією та іншими можливостями вдосконалити свою зовнішність.

Використання та передрук матеріалів Plastic-Surgeon.Com.UA можливі тільки з письмового дозволу адміністрації та за наявності активного посилання на джерело.

Copyright © 2020
Single Sign On provided by vBSSO