Цей сайт використовує реп'яшки
18+
Примітки

Відповідь

Параметри теми
Старий 23.05.2024, 17:34
Extra Extra зараз поза форумом
Beginner +

Звідки Ви: Украина/Одесса
Дописи: 13
Цитували: 0
Extra is on a distinguished road
Типово

Цитата:
Допис від Седа Переглянути допис
Сделала маммопластику 23.04, сегодня 6 день, грудь пока вообще не нравится, квадратная, с горбами, разная, нижний полюс в правой значительно меньше. Имланты политех репликон пена 350 мл. Врач говорит что все должно быть ок, но глядя на то, как грудь выглядит сейчас, верится слабо. Реабилитация легкая, хотя 60% импланта под мышцу установлено, ничего не болит, только тепло и немного как крепатура в груди.
Не переживайте, каждый день грудь будет меняться и менять своё положение. Мышца задата, всё оттечное, грудь твёрдая. Ещё рано говорить про эстический и окончательный вид. Всё будет красиво и хорошо
Відповісти з цитуванням
Старий 06.06.2024, 11:58
Седа Седа зараз поза форумом
Beginner +

Звідки Ви: Украина, Киев
Дописи: 19
Цитували: 4
Седа is on a distinguished road
Типово Спорт (борьба, бокс) после маммопластики

Всем привет!

Есть кто-то кто после маммопластики занимается боксом, борьбой, каратэ? Если да, то через сколько начали тренировки, и как установлен имплант - под железу или мышцы? Я занималась профессионально, сейчас доктор говорит в проф нельзя из-за ударов по груди, а на тренировки можно через год. Мне как-то очень долго, и форму потеряю, думала хоть 3 месяца. Сейчас полтора месяца после ОП, дискомфорта н какого нет.

Обо мне:
Відповісти з цитуванням
Дякую:
ADMIN UA (08.06.2024)
Старий 07.06.2024, 13:01
ilvery ilvery зараз поза форумом
Almost Profi

Дописи: 124
Цитували: 21
ilvery is on a distinguished road
Типово

@Седа, процессы заживления идут около года, формируется капсула. Если вы нагружаете грудные мышцы - то идут микро надрывы капсулы, пока она слабая. И это повышает риск осложнений и контрактуры. По хорошему чтобы минимизировать все риски - то спорт (нагрузку на грудные мышцы) проще вообще исключить. Все остальное, будь то тренировки грудных мышц, или удары по ним - повышает риск, что придется оперировать снова. Просто в зависимости от типа риска - разный шанс

Обо мне:
Відповісти з цитуванням
Дякую:
ADMIN UA (08.06.2024)
Старий 16.06.2024, 17:25
Vita Kholod Vita Kholod зараз поза форумом
Новичок

Дописи: 1
Цитували: 1
Vita Kholod is on a distinguished road
Типово

Всім привіт! Місяць тому отримала mentor 370сс , дуже подобається розмір саме зараз, турбуюсь що він може досить суттєво ще зменшитися , що чекати в майбутньому. Набряку сильного не мала з самого початку. Поділіться досвідом в кого як було? Звичайно що у кожного все індивідуально, але все ж таки …
Відповісти з цитуванням
Старий 17.06.2024, 17:59
Snigurka Snigurka зараз поза форумом
Almost Profi

Звідки Ви: Київ
Дописи: 129
Цитували: 22
Snigurka is on a distinguished road
Типово

Цитата:
Допис від Vita Kholod Переглянути допис
Всім привіт! Місяць тому отримала mentor 370сс , дуже подобається розмір саме зараз, турбуюсь що він може досить суттєво ще зменшитися , що чекати в майбутньому. Набряку сильного не мала з самого початку. Поділіться досвідом в кого як було? Звичайно що у кожного все індивідуально, але все ж таки …
В мене остаточний результат був вже десь в 3 місяці
До цього часу груди зменшувались і опускались, але ставали кругліші, форма мінялась в кращу сторону

Обо мне:
Відповісти з цитуванням
Старий 02.07.2024, 14:41
Almost Profi

Типово

Дівчата, привіт! Скільки у вас пройшло часу після ОП, щоб шви посвітлішали?

В мене сам шрам непоганий, але навколо нього ще є червоні плями. Шрам вище складки, я майже весь час ходжу в топі. Думаю, може це резинки від топів їх натирають і тому вони ще червоні? Чи це ще рано і вони посвітлішають?

Обо мне:
Відповісти з цитуванням
Старий 02.07.2024, 15:12
ilvery ilvery зараз поза форумом
Almost Profi

Дописи: 124
Цитували: 21
ilvery is on a distinguished road
Типово

@Snigurka, в мене десь через пів року вже були білі. Але інколи чухались і часом були червоні плями навколо. Допомогло змінити топ і почати більш якісно доглядати за шкірою у складці і поруч

Обо мне:
Відповісти з цитуванням
Старий 02.07.2024, 15:54
Zmeyka Zmeyka зараз поза форумом
Active

Звідки Ви: Киев
Дописи: 59
Цитували: 13
Zmeyka is on a distinguished road
Типово

Цитата:
Допис від Snigurka Переглянути допис
Дівчата, привіт! Скільки у вас пройшло часу після ОП, щоб шви посвітлішали?

В мене сам шрам непоганий, але навколо нього ще є червоні плями. Шрам вище складки, я майже весь час ходжу в топі. Думаю, може це резинки від топів їх натирають і тому вони ще червоні? Чи це ще рано і вони посвітлішають?
у мене 7 місяців, і так само що шви наче трохи побілили, але навкруги червоне( лікар сказв, що цю пігментацію можна лазером прибрати

Обо мне:
Відповісти з цитуванням
Старий 03.07.2024, 15:09
Almost Profi

Типово

Цитата:
Допис від ilvery Переглянути допис
@Snigurka, в мене десь через пів року вже були білі. Але інколи чухались і часом були червоні плями навколо. Допомогло змінити топ і почати більш якісно доглядати за шкірою у складці і поруч
А як доглядаєте? Якісь крема використовуєте?

Обо мне:
Відповісти з цитуванням
Старий 03.07.2024, 15:13
Zmeyka Zmeyka зараз поза форумом
Active

Звідки Ви: Киев
Дописи: 59
Цитували: 13
Zmeyka is on a distinguished road
Типово

ні, мені лікар сказав, що вже немає сенсу мазати

Обо мне:
Відповісти з цитуванням
Відповідь

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 04:24.

vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2026 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010

Про нас

Спільнота тих, хто цікавиться пластичною хірургією, косметологією, естетичною стоматологією та іншими можливостями вдосконалити свою зовнішність.

Використання та передрук матеріалів Plastic-Surgeon.Com.UA можливі тільки з письмового дозволу адміністрації та за наявності активного посилання на джерело.

Copyright © 2020
Single Sign On provided by vBSSO