| Календар |
| Пошук |
| Нинішні дописи |
|
|
|||
|
|||
|
Дівчата, привіт! Давно тут читаю,але тільки зареєструвалась. В мене питання. 29.01.24 зробила мамопластику. За тиждень вилізла гематома, відкачували, потім почалась підтексти рідина (серома), зараз та дирка через яку відсасували загноілась. Лікар приписав антибіотик та класти мазь. Серома все ще тече. Я вже в охере повнейшем. Може в кого були такі ситуації. Як ви лікували. Лікар сказав, що випускати серома більше не будемо, а буде робити ревізію шва. Все доставати та чистити. В мене така була реабілітація що ворогу не побажаєш, короче рятуйте!
|
|
|
|||
|
|||
|
От би я ще знала як відповідати)))
Лікар каже таке трапляється. Це ускладнення, але все буде добре. Була вже в остеопата, завтра ще до одного їду, дирка така нормальна, не розумію чи запалення там чи мазь,яку я накладаю. Сьогодні записалась до хірурга щоб подивився та обробив рану. Потім напишу. Дякую! Добавлено через 1 минуту Вже зараз почуваю себе добре! Температура на вже не відіймається, організм норм реагує, головне вилікувати запалення і накласти нові шви. І може все ж таки пронесе і буду скоро насолоджуватись новими формами |
|
|
|||
|
|||
|
Evrosilicone 360
Добавлено через 30 секунд Дуже дякую! |
| Відповідь |
|
|