Цей сайт використовує реп'яшки
18+
Примітки

Відповідь

Параметри теми
Старий 20.02.2024, 00:33
Lexa Lexa зараз поза форумом
Active

Дописи: 98
Цитували: 10
Lexa is on a distinguished road
Типово

У меня вот 10 дней от операции и стала меньше жать. Но да, бесит немного . Рада , что не в жару ношу . Ехала из Украины в автобусе за границу , там 2 часа как-то было жарко , так между грудью аж запотело
Я к такому не привыкла ))

Обо мне:
Відповісти з цитуванням
Старий 20.02.2024, 09:08
Yusik Yusik зараз поза форумом
Active

Звідки Ви: Київ
Дописи: 34
Цитували: 4
Yusik is on a distinguished road
Типово

В мене і запотівало і прищиками обсипає ,але до всього привикаєш . В мене зараз місяць і тиждень після оп , ношу цю компру як рідну )
Відповісти з цитуванням
Старий 24.02.2024, 16:44
Galina* Galina* зараз поза форумом
Active

Звідки Ви: Україна/Хмельницький
Дописи: 29
Цитували: 2
Galina* is on a distinguished road
Типово

@Yusik, привіт 🙋‍♀️ як Ваші справи? Як форма? Набряки ще тримаються?

Обо мне:
Відповісти з цитуванням
Старий 25.02.2024, 00:28
Active

Типово

@Galina*, Привіт . Набряки трохи зійшли, але всерівно ще тримаються . Єдине що тривожить що є асиметрія ,але маю надію що з часом вона вирівняється. Бо права опущена,а ліва зажата .
А як у вас справи? Ви вже без компри?
Відповісти з цитуванням
Старий 27.02.2024, 20:37
Galina* Galina* зараз поза форумом
Active

Звідки Ви: Україна/Хмельницький
Дописи: 29
Цитували: 2
Galina* is on a distinguished road
Типово

@Yusik, так, я вже ношу звичайні спортивні топи. Але вибираю щоб тримали добре. Трохи вже лягаю на бік, лікар дозволив.
Стосовно силіконових пластирів, я їх клею десь тижнів може 3 і я бачу результат. Не дарма їх рекомендують, вони дійсно потрібні. Коли пальцем проводиш по шву - то він прям геть не відчувається, шкіра гладенька і мʼяка. Тому обов’язково купіть також.!
Щодо результату загалом, то я довольна. Груди по трохи мʼякшають, не стоять вже так колом, але ще не особо рухливі. Ну вот так щоб звести разом в міжгрудці, то ще ні

Обо мне:
Відповісти з цитуванням
Старий 27.02.2024, 20:49
Active

Типово

@Galina*, я вже теж пластирі клею . Компресійну білизну можна знімати через тиждень ,от і думаю яку білизну краще купити , бо лікар сказав без різниці чи спортивний топ чи просту білизну ,головне без кісточок .
Відповісти з цитуванням
Старий 30.09.2024, 13:42
Киця Ксюша Киця Ксюша зараз поза форумом
Beginner +

Дописи: 19
Цитували: 11
Киця Ксюша is on a distinguished road
Типово

Всем привет! Планирую операцию 27.10 у Ярослава Тихонова) Девчата, скажите, как Ваши результаты? Как прошла реабилитация?
Відповісти з цитуванням
Старий 30.09.2024, 18:41
Karyna Karyna зараз поза форумом
Beginner +

Дописи: 17
Karyna is on a distinguished road
Типово

Вітаю! Дівчата, я теж цікавлюся лікарем Тіхоновим, молодий лікар , гарні роботи, це те що бачу по інстаграмм. Можливо Ви б могли поділитися своїми враженнями від операції , від лікаря? Буду вдячна
Відповісти з цитуванням
Старий 28.10.2024, 13:25
Киця Ксюша Киця Ксюша зараз поза форумом
Beginner +

Дописи: 19
Цитували: 11
Киця Ксюша is on a distinguished road
Типово

Вчера провели операцию с доктором Тихоновым и еще сразу лабиопластику с гинекологом Кирилловой. Все хорошо. Суммарно длительность- 4 часа. Очень приятная атмосфера и было вообще не страшно)) много шутили с анестезиологом. Проснулась в палате уже в компрессионном белье. За сутки вообще ничего не болело на обезболивающих, даже наоборот было очень приятно на рост/ вес 165/50 поставили Ментор анатомия 375 мл. Грудь пока видела только лежа на перевязке. Чувствую себя отлично, могу передвигаться, только тяжело вставать. Но пик отека и боли на 3-7 день, как сказали. Пью целыми пачками лекарства))) Перевязки буду делать сама. Сказали бинтиком с бетадином протирать шов и заклеивать пластырем. Грудь и шов вообще пока не чувствую))) За лабио тоже интенсивный уход.
Сама клиника Медейра понравилась очень. Мед брат вообще золото. Все очень внимательные, везде дизайнерский ремонт, оооочень классные кровати, которые можно настроить под себя. Впечатления только найлучшие. Доктор- то кохання)))))

Добавлено через 1 минуту

Цитата:
Допис від Karyna Переглянути допис
Вітаю! Дівчата, я теж цікавлюся лікарем Тіхоновим, молодий лікар , гарні роботи, це те що бачу по інстаграмм. Можливо Ви б могли поділитися своїми враженнями від операції , від лікаря? Буду вдячна
Вы уже сделали оп?
Відповісти з цитуванням
Старий 01.11.2024, 09:23
Karyna Karyna зараз поза форумом
Beginner +

Дописи: 17
Karyna is on a distinguished road
Типово

Цитата:
Допис від Киця Ксюша Переглянути допис
Вчера провели операцию с доктором Тихоновым и еще сразу лабиопластику с гинекологом Кирилловой. Все хорошо. Суммарно длительность- 4 часа. Очень приятная атмосфера и было вообще не страшно)) много шутили с анестезиологом. Проснулась в палате уже в компрессионном белье. За сутки вообще ничего не болело на обезболивающих, даже наоборот было очень приятно на рост/ вес 165/50 поставили Ментор анатомия 375 мл. Грудь пока видела только лежа на перевязке. Чувствую себя отлично, могу передвигаться, только тяжело вставать. Но пик отека и боли на 3-7 день, как сказали. Пью целыми пачками лекарства))) Перевязки буду делать сама. Сказали бинтиком с бетадином протирать шов и заклеивать пластырем. Грудь и шов вообще пока не чувствую))) За лабио тоже интенсивный уход.
Сама клиника Медейра понравилась очень. Мед брат вообще золото. Все очень внимательные, везде дизайнерский ремонт, оооочень классные кровати, которые можно настроить под себя. Впечатления только найлучшие. Доктор- то кохання)))))

Добавлено через 1 минуту

Вы уже сделали оп?
Дякую за Ваш відгук! Ні я ще планую, взимку робити. З точною датою ще не визначилась. Бажаю Вам гарної та легкої реабілітації ! Якщо буде можливість, напишіть будь-ласка як себе відчуваєте на 5 -10 день.

Добавлено через 12 минут

Цитата:
Допис від Киця Ксюша Переглянути допис

Добавлено через 1 минуту

Вы уже сделали оп?
Скажіть будь-ласка чи входило в ціну операції , харчування в лікарні, та топ який одягають після операції? І скільки часу Ви перебували в клініці?
Відповісти з цитуванням
Відповідь

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 17:37.

vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2026 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010

Про нас

Спільнота тих, хто цікавиться пластичною хірургією, косметологією, естетичною стоматологією та іншими можливостями вдосконалити свою зовнішність.

Використання та передрук матеріалів Plastic-Surgeon.Com.UA можливі тільки з письмового дозволу адміністрації та за наявності активного посилання на джерело.

Copyright © 2020
Single Sign On provided by vBSSO