| Календар |
| Пошук |
| Нинішні дописи |
|
|
|||
|
|||
|
У меня вот 10 дней от операции и стала меньше жать. Но да, бесит немного . Рада , что не в жару ношу . Ехала из Украины в автобусе за границу , там 2 часа как-то было жарко , так между грудью аж запотело
Я к такому не привыкла )) |
|
|
|||
|
|||
|
В мене і запотівало і прищиками обсипає ,але до всього привикаєш . В мене зараз місяць і тиждень після оп , ношу цю компру як рідну )
|
|
|
||||
|
||||
|
@Yusik, так, я вже ношу звичайні спортивні топи. Але вибираю щоб тримали добре. Трохи вже лягаю на бік, лікар дозволив.
Стосовно силіконових пластирів, я їх клею десь тижнів може 3 і я бачу результат. Не дарма їх рекомендують, вони дійсно потрібні. Коли пальцем проводиш по шву - то він прям геть не відчувається, шкіра гладенька і мʼяка. Тому обов’язково купіть також.! Щодо результату загалом, то я довольна. Груди по трохи мʼякшають, не стоять вже так колом, але ще не особо рухливі. Ну вот так щоб звести разом в міжгрудці, то ще ні |
|
|
|||
|
|||
|
Всем привет! Планирую операцию 27.10 у Ярослава Тихонова) Девчата, скажите, как Ваши результаты? Как прошла реабилитация?
|
|
|
||||
|
||||
|
Вітаю! Дівчата, я теж цікавлюся лікарем Тіхоновим, молодий лікар , гарні роботи, це те що бачу по інстаграмм. Можливо Ви б могли поділитися своїми враженнями від операції , від лікаря? Буду вдячна
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Вчера провели операцию с доктором Тихоновым и еще сразу лабиопластику с гинекологом Кирилловой. Все хорошо. Суммарно длительность- 4 часа. Очень приятная атмосфера и было вообще не страшно)) много шутили с анестезиологом. Проснулась в палате уже в компрессионном белье. За сутки вообще ничего не болело на обезболивающих, даже наоборот было очень приятно
на рост/ вес 165/50 поставили Ментор анатомия 375 мл. Грудь пока видела только лежа на перевязке. Чувствую себя отлично, могу передвигаться, только тяжело вставать. Но пик отека и боли на 3-7 день, как сказали. Пью целыми пачками лекарства))) Перевязки буду делать сама. Сказали бинтиком с бетадином протирать шов и заклеивать пластырем. Грудь и шов вообще пока не чувствую))) За лабио тоже интенсивный уход. Сама клиника Медейра понравилась очень. Мед брат вообще золото. Все очень внимательные, везде дизайнерский ремонт, оооочень классные кровати, которые можно настроить под себя. Впечатления только найлучшие. Доктор- то кохання))))) Добавлено через 1 минуту Вы уже сделали оп? |
|
|
||||
|
||||
|
Цитата:
Добавлено через 12 минут Цитата:
|
| Відповідь |
|
|