| Календар |
| Пошук |
| Нинішні дописи |
|
|
||||
|
||||
|
Девочки, всем привет, дублирую вопрос в эту ветку
. Ищу отзывы на маммопластику у хирурга Тихонова Ярослава, г.Киев. Нравятся работы и цена, хотелось бы узнать как выглядят работы спустя время и насколько комфортно проходит весь процесс операции и реабилитации
|
|
|
||||
|
||||
|
Я робила оп в Тіхонова 19.12.2023
Так як сьогодні лише девʼята доба , то можу розповісти лише про ранній період реабілітації. Мої параметри 160 см, 41 кг поставили Mentor 275мл сс високий профіль. Від наркозу відійшла легко, не нудило і голова не крутилась. В клініці була 1 добу . Знеболюючих засобів не приймала відколи виписали додому, лише антибіотики 8 днів і німесил . Коли приїхала на консультацію до лікаря, одразу зʼявився момент довіри і я більше до інших і не ходила. Лікар на всі питання відповідає і на зв’язку, бо я з іншого міста і на огляд до нього аж 9 січня і зняття швів. Так як і багато дівчат тут пишуть щодо лівої сторони, то я її теж більше відчуваю а ніж праву. Єдине що викликає питання, це температура яка коливається 36.8 - 37 , але я ще на 3 добу після оп захворіла орві, тому лікар припускає що це можуть бути наслідки вірусу, бо інших дискомфортних відчуттів немає. |
|
|
|||
|
|||
|
Вроді як не мало тканини сказав ,у мене буде ще плюс підтяжка так як після вигодовування все обвисло . Від природи в мене був десь 2 розмір
|
|
|
||||
|
||||
|
Може встигнете завтра ще обговорити з ним перед операцією
|
| Відповідь |
|
|