| Календар |
| Пошук |
| Нинішні дописи |
|
|
|||
|
|||
|
@Snigurka,
Мені здається, що на Ваших фото від 13 грудня, соски виглядають вже рівніше на порядок, ніж на фото, яке ви виставляли 15 листопада. Можливо, дійсно ще почекайте і вони зрівняються? І взагалі, на останніх фото симпатичні груди дуже природньо виглядають) Мені дуже подобаються! Я десь приблизно такі і хотіла собі Востаннє редагував Vikkitoria: 09.01.2024 о 15:11. |
|
|
||||
|
||||
|
@Vikkitoria, дякую
![]() Та воно на фотках нічого не ясно. По-різному станеш, по-різному виглядає. Але вже дійсно стало трохи краще. |
|
|
|||
|
|||
|
Як на меня, то дуже гарно ))
|
|
|
|||
|
|||
|
@Snigurka я згодна з коментом Vikkitoria, вже набагато краще. є питання: чого ви спали третій місяць в компрі? це лікар сказав чи особисті страхи? я дуже боялася знімати компру також, але лікар настояв щоб після 2 місяця знімала 100%-вони повинні розслабитися. я ходила в м'яких спортивних топах. і тільки після того, коли навіть 3-4 часа давала грудям побути без нічого (просто топ майка плотна) груди почали вирівнюватися та розслаблятися. а йще я бачу як соски різні під час циклу. дуже великий набрякший праворуч і навпаки. з душа вийшла - один сосок на вас - другий на Кавказ-потім оп і все окей. я думаю ще набряки гуляють туди сюди
|
|
|
||||
|
||||
|
Пів року сісям 🍒
В цілому самопочуття задовільне, груди не болять, але ще буває тонус мʼязів. За цей час груди вже стали мʼякшими і опустились. Я б сказала, що занадто опустились і втратився верхній полюс😢 На УЗД і в лікаря була в 4 місяці. Якщо нічого не буде хвилювати, наступний раз сказав приходити в рік. В пів року лікар вже дозволив спати на животі, але я поки не пробувала, сплю на боку. Соски, на жаль, так і залишились на різних рівнях. В цілому не страшно, але якщо носити обтягуючий одяг без білизни, то дуже видно, що вони кривульки Шрами тоненькі, але по периметру ще червоні. Але є і погані новини. При наклоні в правій груді виникають неприємні відчуття, ніби імплант не тримається і гуляє. Лікар сказав, що через виступи ребер імплант стоїть трохи боком і скоріш за все з одного боку мʼяз не тримає його так, як треба. Тому виникає таке відчуття. Воно то нічого, але в мене тепер паніка, що по цій причині імплант рано чи пізно перевернеться Тому прибираю вдома в компрі, коли треба щось робити руками. І спортом займаюсь теж в компрі. Мою проблему, через яку я вирішила ставити імпланти, на жаль, не вдалось вирішити. Мої горби знаходяться занадто високо і лікар сказав, що навіть більші імпланти їх все одно би не закрили. Хоча тільки після операції, коли ще був великий набряк, виглядало більш менш. Короче кажучи, якщо захочеться відкрити декольте, то потрібно пушапом піднімати всю цю красу. |
| Дякую: | ||
Zuza (19.03.2024) | ||
|
|
||||
|
||||
|
Цитата:
Про Юрченко - так. Я це також почала роздивлятись, але вже після оп. Бо до в основному дивилась на форму грудей) Ну і плюс помітила, якщо до оп була асиметрія по сосках, то після оп ситуація особо не змінюється (якщо імпланти тільки, без підтяжки) Ще помітила, що Юрченко всім робить шви вище складки. Може це для чогось так задумано. Я ще на консультації хотіла про це запитати, але забула звичайно ж
|
|
|
|||
|
|||
|
Очень красивая грудь как по мне !
И натуральная ) вот прям гармонично всё Не разбираюсь в политехе- это анатом ? Может , поэтому нет верхнего полюса ? Или круглый ? |
|
|
||||
|
||||
|
Цитата:
![]() це анатомічні |
| Відповідь |
|
|