| Календар |
| Пошук |
| Нинішні дописи |
|
|
|||
|
|||
|
Всіх вітаю!
Вирішила створити тему, де хочу розповідати про свою реабілітацію. Отже, операція була 05.12.2023 у Якобчука. Ісходні параметри: вага 46, зріст 166, об'єм під грудьми точно не знаю, десь 70-73, свій розмір 1.5. Вимоги: щоб груди виглядали максимально природньо, не буфера, а такі дівочі груди, але більшого розміру, ніж маю. Зупинилися на Ментор, капля 270. Також, при обстеженні перед операцією, виявили маленьку фіброаденому до 8 мм. Думала її також видалити під час мамо, але лікар сказав, що вона ну дуууже замала і, навіть, знайти і точно її видалити буде складно. Тому вирішили спостерігати. Також, він сказав, що в майбутньому, її можна буде легко видалити, не чіпаючи імпланта, якщо, раптом, почне збільшуватися. Зранку на 9.00 була в клініці. Поки оформлення, розмітка, фото, операція почалася десь о 10.00. Зі слів лікаря тривала 40 хв. Але спала я ще години дві. Можливо, тому, щодо цього ніч майже не спала, нервувала. Прокинулась, трохи боліли груди, крутилася голова та легка тошнота. Але потім мені принесли обід, перекусила і мене попустило. В другій половині дня вже ходила по палаті та коридору, щоб не залежуватися. На ніч вкололи обезбол та антибіотики. Ніч спала норм. Зранку відчуття крепатури, але не болі. Знову вкололи антибіотики та обезбол. Встала, вмилася, поснідала. Зараз чекаю на лікаря, ранкову перевязку та й додому. Груди ще не бачила. Поки що нічого не турбує та не болить, тільки наче невелика крепатура. Далі буду писати) Востаннє редагував Vikkitoria: 06.12.2023 о 09:06. |
|
|
|||
|
|||
|
@Zmeyka,
та да, нервничала страшно просто! Добавлено через 48 секунд Сьогодні перший день вдома) Пішла прогулялась, як і казав лікар. Не болить, але по відчуттям наче сильна крепатура. Побутові речі важкувато робити, але роблю. Бо помічників немає, живу сама. Наприклад, насипати та погріти собі суп, поміняти лоток у котів, сходити на пошту. Завтра піду в салон голову мити, бо мене бісять мої жирні коси. Намагаюся все робити повільно, без різких рухів. Добавлено через 13 минут А ще в мене новий таракан: то я боялася операції, а тепер боюся різних ускладнень, негарних швів, зміщення імлантів, сіроми і т.д. Ще на свою голову зайшла на зелений форум. Там багато таких історій(( |
|
|
||||
|
||||
|
Девочки по поводу начитаться это ужас)) я думаю моему доктору повезло, что мы с ним в разных городах. Потому что я своего хирурга (местного маммолога моего) просто достала уже. Была у него позавчера, вот сегодня опять к нему ездила. Он смеется и говорит «ну я доктор, но не по головам. Головы не лечу»
|
|
|
||||
|
||||
|
@Vikkitoria, та з ускладненнями - це біда. В кожної в голові є такі думки.
Я почала спати на боку і коли лягаю, то стараюсь навіть не дихати, щоб нічого нікуди не сповзло ![]() В мене зараз найбільший страх це контрактура і зміщення. Бо розумію, що це заміна імплантів або просто видалення. А це нова операція. А це нові витрати. І ось такі думки по колу... + час від часу піднімається температура до 37. Гугл пише, що це може бути запалення/інфекція. Короче кажучи, не мала баба клопоту, зробила 🍒 |
|
|
|||
|
|||
|
Перша ночка дома була набагато важчою, ніж в лікарні.
Не могла знайти зручне положення, страшно затікала спина. Прокидалася безліч разів. Зранку відчуття, наче мене розрізали навпіл. Не можу сказати, що біль, скоріше дуже сильна крєпатура і відчуття наче ребра сдавили і легені і все, що є всередині. Встала через силу, так би і лежала весь день. Але розумію, що це геть не варіант. Вмилася, поснідала, насилу скрутила собі якийсь хвостик на голові. Не піднімаючи руки, це виявилося дуже складно. Сьогодні, коли будуть мити голову, попрошу парикмахера, щоб коси заплели мені в косічку, бо мішають. Пью ліки, що призначив лікар. Далі буду писати. |
|
|
|||
|
|||
|
Стосовно форумів-реально менше читайте. Я собі такого навернула, ридала днями на проліт вже готувалася до корекції. Але права грудка як і обіцяв лікар-заспокоїлася та опустилася вниз...4-5 днів перші найважчі це правда. Зараз в мене вже 2.5 місяці я вже й не пам'ятаю як це все було...вже сплю на боку-це така фантастика, дівчата))) Компру зняла але ходжу в топі м'якому. Лікар сказав щоб компру не вдягала, викинула її вже. Спочатку страшно було але все ок. І груди прям кожного дня краще стають коли вже не зжаті в компрі
|
| Дякую: | ||
Vikkitoria (19.12.2023) | ||
|
|
|||
|
|||
|
Сьогодні третій день після операції.
Їздила на першу перевязку. Зі швів ще трохи виділяється сукровиця. Лікар обробив, заклеїв, сказав ,зо це в межах норми і треба показатися ще через два дні. А потім скаже, коли знімати шви. А ще, сьогодні ввечері поміряла температуру, 37.3((( Розумію, що це в межах норми, але якось не дуже радує((. Так, відчуваю себе норм. Болить менше, обезбол.вже не пью Добавлено через 1 час 5 минут Дівчата, а хто скілтки з валіком ходив в міжгрудкі??? Я тільки зараз зрозуміла, що сьогодні на перевязці мені його вийняли, а застібнули назад компру вже без нього.. Я ще думаю, чого мені так легше стало дихати.. Тепер я думаю, а, раптом, док просто забув цей валик назад поставити.....тепер ця думка мені покою не дає.. Привіт, новий таракан в моїй голові(( |
| Відповідь |
|
|