Цей сайт використовує реп'яшки
18+
Примітки

Відповідь

Параметри теми
Старий 25.09.2023, 01:16
Snigurka Snigurka зараз поза форумом
Almost Profi

Звідки Ви: Київ
Дописи: 129
Цитували: 22
Snigurka is on a distinguished road
Типово

@misskiss, Ви цікавились, які ціни на видалення імплантів? Я чомусь в хірургів в відкритому прайсі не бачу такої «послуги» 🙄

Моїм грудям ще немає навіть 2 тижнів. А в мене в ютубі в рекомендаціях тільки видалення імплантів 😥

Думаю, може закрити ці інтернети і нічого не читати…

Обо мне:
Відповісти з цитуванням
Старий 28.09.2023, 10:36
misskiss misskiss зараз поза форумом
Profi

Дописи: 262
Зображення: (71)
Цитували: 2
misskiss is on a distinguished road
Типово

@Snigurka, ні, ще не цікавилась. Поки що намітила собі хірургів для консультацій. Це той, в кого оперувалась і ще двоє. Хочу зрозуміти що мені можуть запропонувати, які планують видаляти і таке інше.

Обо мне:
Відповісти з цитуванням
Старий 02.10.2023, 14:09
Cosmogirl Cosmogirl зараз поза форумом
Active

Дописи: 69
Цитували: 10
Cosmogirl is on a distinguished road
Типово

@dashuta_br,
@misskiss,
Я начала психологически отходить от потрясения - уже кушаю, сплю ночью, плакать стала реже.

Эта операция - самый оглушительный удар 🥊. Я никогда раньше такого не чувствовала как сейчас - я буквально хочу убежать от себя, стала ненавидеть своё тело. Несколько раз была на шоппинге и возвращалась ни с чем - в любой одежде я выгляжу нелепо, уродливо. Я потеряла любовь к себе и стремление выглядеть красиво. Мне не нужна эта грудь - я хочу удалить. Но у меня есть муж и я не могу не учитывать его мнение, а он за то чтобы импланты либо оставить либо поменять, но не удалять.

Пойти на операцию - ужасное решение, я не могу простить себя за то что я так ошиблась.

Сейчас нужно довести дело до конца и найти врача который сможет заменить импланты на меньше или аккуратно удалить (если муж согласится). Уже всё-таки пол года прошло и нельзя тянуть.

@misskiss, Спасибо за вашу историю, пообщаюсь с Усовым!

Обо мне:
Відповісти з цитуванням
Старий 02.10.2023, 14:52
Snigurka Snigurka зараз поза форумом
Almost Profi

Звідки Ви: Київ
Дописи: 129
Цитували: 22
Snigurka is on a distinguished road
Типово

@Cosmogirl, дуже шкода, що у вас вийшла така ситуація
Наркоз це такий стрес для організму. Не хотілося б зайвий раз його робити.
Але головне, звісно, щоб вам подобалось.

Який у вас розмір вийшов в результаті? Ріплінг так і залишився?

Обо мне:
Відповісти з цитуванням
Старий 03.10.2023, 07:46
Active

Типово

@Snigurka, наркоз тут ні до чого. У мене була надлегка реабілітація, я ходила вже через 2 години після операції.
Я тільки через місяць зрозуміла, що груди не стануть меншими (в мене набряк зійшов дуже швидко). Зрозуміла, що я з цими грудьми стала виглядати огидно. А потім зрозуміла, що мої грудні мʼязи покалічені назавжди.
І ще потужним ударом була лабіопластика (вона була одночасно з грудьми, в один наркоз) від того ж лікаря, яка виявилася ще гіршою ніж груди.

Обо мне:
Відповісти з цитуванням
Старий 04.10.2023, 12:39
Profi

Типово

@Cosmogirl, я дуже вам співчуваю( я теж жалкую, що колись наважилась зробити груди.
Лабіопластика - важко пройшла реабілітація чи після вже якісь складнощі?

Ніхто ні за яких обставин не має права вказувати вам що робити із вашим тілом. Навіть ваш чоловік.
Прислухайтесь до себе. Бо це ваше тіло, вам переживати реабілітацію, носити всередині себе імпланти і нести усі ризики для свого тіла.

Обо мне:
Відповісти з цитуванням
Старий 04.10.2023, 16:21
Active

Типово

@misskiss, дякую за співчуття ❤️
Лабіо- я просила «тільки небагато видаляйте», але лікар видалив майже повністю всі малі губи разом із важливою ерогенною зоною. Також шви розійшлись і в такому стані зажили.
Лікар на побачене відповів що тепер у мене «фізіологічно правильно» - великі губи закривають малі. Це єдине що він знає про гінекологію. Я потім ходила до Ганущака на консультацію і зрозуміла, що «втрачене вже не повернути», можна хіба що гарніше зробити.
До того ж, клітор тепер треться о білизну і дуже некомфортно навіть через пів року з операції.
Може колись наважусь відкрити свою тему з лабіо та покажу.

Обо мне:
Відповісти з цитуванням
Старий 04.10.2023, 21:21
Profi

Типово

Оце "фізіологічно правильно" просто зашквар(((! Я дуже співчуваю!
Для мене соски були дуже чутливою ерогенною зоною, яку я втратила через операцію( Нажаль так і не відновилось нічого за 6 років(((

Обо мне:
Відповісти з цитуванням
Старий 05.10.2023, 22:13
Active

Типово

@misskiss, о як прикро((( я, до речі, також помітила що після операції зона ареол стала нечутливою. Думала повинно відновитись, але 7 місяців пройшло, мабуть в мене і ця зона перестане бути ерогенною.

Обо мне:
Відповісти з цитуванням
Старий 12.01.2024, 13:52
Leon_Ka Leon_Ka зараз поза форумом
Beginner +

Дописи: 16
Leon_Ka is on a distinguished road
Типово

Цитата:
Допис від Cosmogirl Переглянути допис
@misskiss, дякую за співчуття ❤️
Лабіо- я просила «тільки небагато видаляйте», але лікар видалив майже повністю всі малі губи разом із важливою ерогенною зоною. Також шви розійшлись і в такому стані зажили.
Лікар на побачене відповів що тепер у мене «фізіологічно правильно» - великі губи закривають малі. Це єдине що він знає про гінекологію. Я потім ходила до Ганущака на консультацію і зрозуміла, що «втрачене вже не повернути», можна хіба що гарніше зробити.
До того ж, клітор тепер треться о білизну і дуже некомфортно навіть через пів року з операції.
Може колись наважусь відкрити свою тему з лабіо та покажу.
Слушайте, я не знаю может я как то вас успокою, но у вас такая красивая грудь!!! Многие мечтают именно о такой, мне вообще на вид не кажется что это круг! Ровная, не ассиметрияная, швы-шакраные, межгрудка отпад! Ну риплинг немного, это не самое страшное. Я знаю одно- в 99% все равно будет какой то нюанс. У вас реально все выглядит круто. Я б не переделывала на вашем месте. Эти капсула, снова швы и опять же нет гарантии что вам зайдет новый вариант. Короче вы красотка, честно!
Відповісти з цитуванням
Дякую:
Lexa (12.01.2024)
Відповідь

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 04:24.

vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2026 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010

Про нас

Спільнота тих, хто цікавиться пластичною хірургією, косметологією, естетичною стоматологією та іншими можливостями вдосконалити свою зовнішність.

Використання та передрук матеріалів Plastic-Surgeon.Com.UA можливі тільки з письмового дозволу адміністрації та за наявності активного посилання на джерело.

Copyright © 2020
Single Sign On provided by vBSSO