Цей сайт використовує реп'яшки
18+
Примітки

Відповідь

Параметри теми
Старий 14.09.2022, 22:03
фасолька фасолька зараз поза форумом
Новичок

Дописи: 2
Цитували: 0
фасолька is on a distinguished road
Типово як я псешнула і зробила ліпо????

Дівчата, зовсім мало тем з ліпосакцією і ліпофілінгом, тому вирішила розповісти про пригоди невгамовної жопи, яку я сьогодні таки зробила.
Вводні: 43 роки, 162 см, 67 кг, все життя не худа груша. В 14-му через гормональні проблеми набрала +30, в 20-му році скинула ( спочатку кругові тренуваня 5р тиждень, потім 1,5 роки зала з великими вагами ( 80 кг/8/3 присід, станова 120, мостік 180 кг і т.д)
Жопа пласка все життя, плюс жирік на спині, стегна, живіт. Тобто сильна, але тіло не спортивне( так теж буває)
Після 24.02 спорт пішов від мене, чоловік воює я волонтерю і фігачу свої і його проекти, як наслідок-жопа, що я підкачала, зникла, а жир на талії з‘явився, хоч вага та ж.

Добавлено через 11 минут

В липні надумала зробити ліпо , не знайшла толком відгуків живих, тож інста і інтуіція) Сходила до Панчука і Грішая, Грішай подобався більше, він запропонував розбити на два рази, фактично перед і зад, типу, більше заберемо. Сьогодні зробили ліпосакцію передплечча, спина, бока, жопні вуха і залили в ягодиці. Скільки відкачалі і залили я х/з, завтра запитаю. Ночую у них, в лікарні, рознесло, схожа на Лунтіка, вся фіолетова, на знеболювальному майже нічого не болить, крім набряклих дуже пальців ( вони неміють). Звідкісь синець на обличчі( напевно роняли на підлогу), важко дихати( і боляче дихати), стегна відчуваю, просто неприємно, руки пофіг взагалі.

Добавлено через 47 секунд

фото намагаюсь добавити, з тел не можу зрозуміти як

Востаннє редагував фасолька: 14.09.2022 о 22:08.
Відповісти з цитуванням
Старий 23.08.2023, 18:56
Kioko Kioko зараз поза форумом
Новичок

Дописи: 3
Цитували: 0
Kioko is on a distinguished road
Типово

@фасолька, як ви зараз? Чи задоволені? Відчайдушно шукаю хоч якісь відгуки по ліпомоделюванню ;(
Відповісти з цитуванням
Відповідь

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 05:32.

vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2026 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010

Про нас

Спільнота тих, хто цікавиться пластичною хірургією, косметологією, естетичною стоматологією та іншими можливостями вдосконалити свою зовнішність.

Використання та передрук матеріалів Plastic-Surgeon.Com.UA можливі тільки з письмового дозволу адміністрації та за наявності активного посилання на джерело.

Copyright © 2020
Single Sign On provided by vBSSO